עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי בדיקת הורמונים ויצא לי 12.5 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL
וזה ממש בטווח המינימום
ויש לי סיפטומים של טסט נמוך, יש מצב הרופא תתן לי מרשם?
תודה על התיקון.הרופא יתן
הרופאה תתן
תבקש הבחנה שניה ואולי תקבל את הטיפול המתאים כמו שגולש נוסף בפורום קיבל.
אם כבר בתיקונים עסקינן, אז עליו לבקש אבחנה שניה..(אבחון רפואי) P:הרופא יתן
הרופאה תתן
תבקש הבחנה שניה ואולי תקבל את הטיפול המתאים כמו שגולש נוסף בפורום קיבל.
אם כבר בתיקונים עסקינן, אז עליו לבקש אבחנה שניה..(אבחון רפואי) P:
כמה טסט קיבלת? בן כמה אתה? ומה היה הטסט טוטאל שלך?אני מטופל ב trt, אני מציע לך לקחת נשימה עמוקה, להירגע ולקחת בחשבון שזה תהליך שיכול לקחת הרבה מאוד זמן עד שתקבל את הטיפול הזה, אם בכלל.
250 ל3 שבועות שעלה לפעם בשבועיים, בן 22, 9.5 במינימוםכמה טסט קיבלת? בן כמה אתה? ומה היה הטסט טוטאל שלך?
ולכמה הטסט טוטל עלה אחרי הזריקות?250 ל3 שבועות שעלה לפעם בשבועיים, בן 22, 9.5 במינימום
קרא בבקשה את תגובת אביעד בשרשור על מנת להבין מעט יותר טוב את הנושא.עשיתי בדיקת הורמונים ויצא לי 12.5 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL
וזה ממש בטווח המינימום
ויש לי סיפטומים של טסט נמוך, יש מצב הרופא תתן לי מרשם?
לא.. אבל דיברתי עם אביעד ושאלתי אותו אם אני אצטרך לעשות והוא אמר לאקרא בבקשה את תגובת אביעד בשרשור על מנת להבין מעט יותר טוב את הנושא.
http://www.lbs.co.il/threads/47618/#post-599682
האם ביצעת בדיקת טסטוסטרון חופשי?
רמות הטסט טוטאל שלך נמוכות ביחס לגילך. זה עדיין לא מייתר ביצוע בדיקת טסט חופשי ומדדים נוספים :Test Free, Test Total, LH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH.לא.. אבל דיברתי עם אביעד ושאלתי אותו אם אני אצטרך לעשות והוא אמר לא
שכחתי לרשום גיל - 16 +-רמות הטסט טוטאל שלך נמוכות ביחס לגילך. זה עדיין לא מייתר ביצוע בדיקת טסט חופשי ומדדים נוספים :Test Free, Test Total, LH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH.
זה חשוב מאחר ומדדי הבדיקות הנ"ל מצביעים בקלות על צורך ב-TRT גם בהיעדר מדד של טסט חופשי.
כן, שכחת....😱שכחתי לרשום גיל - 16 +-
ובשישי אני הולך לרופא ואני אשאל אותו לגבי זה
שמע יש לך מזל ו/או תקשורת טובה עם אנשים.דרך אגב, אל תקשיב למילה של הרופא משפחה שלך ואם צריך תריב איתו כדי לקבל הפנייה לאנדוקרינולוג.
בבדיקות שלי הטסט טוטל היה 9.5 וחופשי היה 0.180 כשהמינימום זה 0.225 (מתחת למינימום) ועדייו הייתי צריך לרעב עם הרופא משפחה כדי לקבל הפנייה
שכחתי לרשום גיל - 16 +-
ובשישי אני הולך לרופא ואני אשאל אותו לגבי זה
לא.. אבל דיברתי עם אביעד ושאלתי אותו אם אני אצטרך לעשות והוא אמר לא
אני לא חושב שאף רופא שפוי ישים ילד בן 16 על TRT אלא אם רמות הטסט שלו מאוד, אבל מאוד נמוכות. אם זה על הגבול, זה סביר להניח לא יקרה עד עוד כמה שנים מאוחר יותר (18 לפחות).