הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss כמה שאלות

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
אני כרגע בSS
סקאווט
פרס
מתח
מקבילים

סקאווט
בנץ
דדליפט
צין אפס

1)איך לנשום בפרס?(לנשום להרים להוריד לנשום להרים להוריד?)
2)לעשות מתח רחב או ברוחב הכתפיים? האם בחזרה אחרונה אפשר להיעזר ברגליים ?
3)עד כמה עמוק לרדת במקבילים 90 מעלות או יותר ?
4)האם בתרגילי העזר (צין אפס ומקבילים) צריך לעשות שמונה חזרות כבדות? כלומר לעשות שמונה חזרות
5)זה בסדר שאני עושה צין אפס עם אגודלים מולי (כמו בתרגיל פתישים)?
6)התחלתי לקחת כפסולה אחת ליום של מולטימן . לאחורנה הפיפי שלי צהוב יש קשר?

1)איך לנשום בפרס?(לנשום להרים להוריד לנשום להרים להוריד?)
2)לעשות מתח רחב או ברוחב הכתפיים? האם בחזרה אחרונה אפשר להיעזר ברגליים ?
3)עד כמה עמוק לרדת במקבילים 90 מעלות או יותר ?
4)האם בתרגילי העזר (צין אפס ומקבילים) צריך לעשות שמונה חזרות כבדות? כלומר לעשות שמונה חזרות
5)זה בסדר שאני עושה צין אפס עם אגודלים מולי (כמו בתרגיל פתישים)?
6)התחלתי לקחת כפסולה אחת ליום של מולטימן . לאחורנה הפיפי שלי צהוב יש קשר?
1. לפני כל חזרה לקחת נשימה גדולה, להחזיק בפנים ובין החזרות להוציא אוויר ולהכניס שוב
2. ברוחב כתפיים או טיפה יותר, לא להיעזר ברגליים
3. שהכתפיים יגיעו מתחת למרפקים, זה האידיאל
4. שמונה חזרות וכל פעם להוסיף משקל - בהתחלה תתחיל בלהוסיף 2.5 ק"ג ובהמשך תעבור לתוספת של 1.25 ק"ג
5. לא, צ'ין אפס עושים עם כפות ידיים כלפיך ואגודלים החוצה
6. כן, זה בגלל ויטמיני B, הכל בסדר. בכל מקרה כלל אצבע טוב הוא לשתות ליטר מים ביום על כל 1000 קלוריות שאתה מכניס.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. לפני כל חזרה לקחת נשימה גדולה, להחזיק בפנים ובין החזרות להוציא אוויר ולהכניס שוב
2. ברוחב כתפיים או טיפה יותר, לא להיעזר ברגליים
3. שהכתפיים יגיעו מתחת למרפקים, זה האידיאל
4. שמונה חזרות וכל פעם להוסיף משקל - בהתחלה תתחיל בלהוסיף 2.5 ק"ג ובהמשך תעבור לתוספת של 1.25 ק"ג
5. לא, צ'ין אפס עושים עם כפות ידיים כלפיך ואגודלים החוצה
6. כן, זה בגלל ויטמיני B, הכל בסדר. בכל מקרה כלל אצבע טוב הוא לשתות ליטר מים ביום על כל 1000 קלוריות שאתה מכניס.

בהצלחה
תודה רבה על התשובה!
אני כבר חודשיים בSS הוספתי עד עכשיו מקבילים וצין אפס , אתה ממליץ להוסיף עוד תרגילים עזר עכשיו או בעתיד ? (בטן, ידיים, גב תחתון וכו)
במכון שלי אין אפשרות לעשות צין אפס קלאסי אפשר לעשןת או מתח רגיל או עם אגודלים מולי כמו בתרגיל פתישים, להמשיך לעשות איך שאני עושה
או להחליף תרגיל עזר?
ושוב תודה רבה על העזרה!

תודה רבה על התשובה!
אני כבר חודשיים בSS הוספתי עד עכשיו מקבילים וצין אפס , אתה ממליץ להוסיף עוד תרגילים עזר עכשיו או בעתיד ? (בטן, ידיים, גב תחתון וכו)
במכון שלי אין אפשרות לעשות צין אפס קלאסי אפשר לעשןת או מתח רגיל או עם אגודלים מולי כמו בתרגיל פתישים, להמשיך לעשות איך שאני עושה
או להחליף תרגיל עזר?
ושוב תודה רבה על העזרה!
אתה יכול לעשות מתח ולא צין אפס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית