הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נעלי Do Win מאיביי במחיר לא רע

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
http://www.ebay.com/itm/15101579373...eName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

סה"כ המחיר בערך 450~, אני קפצתי על ההזדמנות אפילו כשאני עדיין לא זקוק להן. החברה נמצאת בפולין והמוצר הגיע אלי תוך שבוע, או אפילו פחות!

המחיר עובר את המכס אבל ביקשתי מהם באימייל וכשקניתי שיחייבו אותי בלא יותר מ75$ דולר, הם הסכימו. אני מאוד מרוצה ונראים מקוריים, למרות שקניתי מידה 42 והנעל קצת רחבה מהרגיל, לכן הייתי אדם יותר שמח אם הייתי מזמין מידה 41. (אני מידה 41-42 באולסטאר)

אם אני לא אצליח למכור בימים הקרובים אני אנסה לתת להן להתרחב :/ בwei-ru שלי אני גם 8.5 וגם באולסטאר..

אם אני לא אצליח למכור בימים הקרובים אני אנסה לתת להן להתרחב :/ בwei-ru שלי אני גם 8.5 וגם באולסטאר..
לא רוצה לנפץ לך את האשליה כי יש עוד אנשים שניסו כמוך בפורומים בח''ל ( חח כן עשיתי מחקר ) ולא הצליחו כי הנעל לא גמישה בכלל..
לשיקולך ..

לא רוצה לנפץ לך את האשליה כי יש עוד אנשים שניסו כמוך בפורומים בח''ל ( חח כן עשיתי מחקר ) ולא הצליחו כי הנעל לא גמישה בכלל..
לשיקולך ..
אתה יכול לפרסם את הלינק לנעל שמצאת בזול ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית