הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גיינר ללא מי גבינה!

Dark-Side

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
ערב טוב.
החודש התחלתי להתאמן לראשונה בחיי!
משקלי כ49 גרם והגובה 178 מטר.
אני אוכל בין 3 עד 4 ארוחות ביום וכמובן עוד דברים אקסטרה בצד מתוקים פירות יבשים למינייהם בוטנים וכו'.
ולמרות כל זה אני נשאר במשקלי מיזה 9 שנים אני שוקל בין 49 ועד 50 קילו!
רכשתי גיינר בטעם תות והחלבון אשר נמצא בתוכו עושה לי בחילה לאחר בדיקה יסודית מה הגורם לבחילה הבנתי כי המי גבינה הם הגורם לבעיה(כמובן שלקחתי חלבון בניפרד שעשוי ממי גבינה ניסתי להכין על פי מתכון שנתן לי אחד המאמנים במכון כושר גיינר וזה היה אותו הדבר) ולכן אני מחפש גיינר עם חלבון אחר ולא מי גבינה
אין לי שום בעיה של לקטוז אני שותה חלב עם כל ה10 כוסות קפה שלי ביום אין לי שום בעיה עם חלב בכלל אבל הגוף שלי דוחה ואני לא מסוגל לשתות את הגיינר עם המי גבינה אשמח לעצה מקצועית מכוון שהתשובה שאני מקבל באופן קבוע במכון שלי היא שמי גבינה זה הכי טוב השאלה מה הפיתרון לבעיה שגוף דוחה את הדבר הזה.?

תודה לעוזרים.

לא בטוח שהבעיה נעוצה בחלבון מי הגבינה, באיזה אבקה אתה משתמש? אגב רוב הגיינר מזעזעים לצריכה.

יש גיינרים שמכילים מטריקס של חלבונים, מניח שרובם כוללים גם מי גבינה. אתה יכול לקנות אבקת חלבון שהיא לא מי גבינה, למשל: קזאין, אלבומין וכו' ולהכין ממנה גיינר בייתי עם שיבולת שועל וכו'.

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שהבעיה נעוצה בחלבון מי הגבינה, באיזה אבקה אתה משתמש? אגב רוב הגיינר מזעזעים לצריכה.

יש גיינרים שמכילים מטריקס של חלבונים, מניח שרובם כוללים גם מי גבינה. אתה יכול לקנות אבקת חלבון שהיא לא מי גבינה, למשל: קזאין, אלבומין וכו' ולהכין ממנה גיינר בייתי עם שיבולת שועל וכו'.
תודה.
יש אפשרות להשיג דוגמיות? אני לא רוצה להוציא כל פעם 400 שקלים או יותר כדי לקנות משהו שאחרי זה אני לא אשתמש בו בגלל שהגוף שלי שוב פעם ידחה את זה בגלל הריח

הריח עושה לך בחילה? בגלל זה גם חשוב לדעת באיזה מוצא ספציפי אתה משתמש, אולי הוא באיכות נמוכה מבחינת איבוד החלבון אולי סתם מגעיל..לך תדע..

יכול להיות שחנויות בארץ מוכרות סאמפלים, לרוב ניתן לרכוש גם אריזות קטנות של 2 ליברות.

תודה.
יש אפשרות להשיג דוגמיות? אני לא רוצה להוציא כל פעם 400 שקלים או יותר כדי לקנות משהו שאחרי זה אני לא אשתמש בו בגלל שהגוף שלי שוב פעם ידחה את זה בגלל הריח
אתה במשקל של תת תזונה רצינית. גיינר לא יעזור לך. אתה צריך להתחיל לאכול, וללמוד לאכול. להוסיף עוד קלוריות דרך משקה לא יועילו לך לטווח הרחוק כי כל מה שאתה עושה זה להתרגל לצרוך קלוריות בלי "לאכול". אל תבזבז את הזמן על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית