הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
לא מצליח לרדת יותר בסקוואט גם בלי מוט, לא מצליח ליישר גב בלי הגבהה בדדליפט.. חוסר גמישות שלא יודע אם אפשר לסדר

והתחת הענקי ירד קצת מאז חחחחח תקופת חיטוב

דדליפט

סקוואט

תודה ..

לא מצליח לרדת יותר בסקוואט גם בלי מוט, לא מצליח ליישר גב בלי הגבהה בדדליפט.. חוסר גמישות שלא יודע אם אפשר לסדר

והתחת הענקי ירד קצת מאז חחחחח תקופת חיטוב

דדליפט

סקוואט

תודה ..

הדדליפט יחסית בסדר,
תראה שאתה נועל ברכיים, אצלך המוט לא עולה בקו ישר תתקן את זה גם, התנועה מבלבלת כי זה לא דדליפט רגיל.
זה בילתי אפשרי בשבילך לעשות את הדדליפט כמו שצריך? מגובהה ריצפה?

בסקוואט צריך לעבוד הרבה על טכניקה(תוריד משקל אם צריך)
*אתה ממש לא יורד מתחת למקביל, מה שגורם לתנועל עצירה שלך להביא את כל הלחץ לברכיים(מסוכן ויכול לגרום לפציעות)
אתה חייב לעבוד שם על טווח תנועה, מזה לא "לא מצליח"? אתה נופל או מה?

• פותח/ת השרשור
הדדליפט יחסית בסדר,
תראה שאתה נועל ברכיים, אצלך המוט לא עולה בקו ישר תתקן את זה גם, התנועה מבלבלת כי זה לא דדליפט רגיל.

*אתה ממש לא יורד מתחת למקביל, מה שגורם לתנועל עצירה שלך להביא את כל הלחץ לברכיים(מסוכן ויכול לגרום לפציעות)
אני אצלם יום שני דדליפט קל מגובה רגיל ותראה..

בקשר לסקוואט, גם בלי משקל, לא יכול לרדת יותר נמוך מזה עם להוציא תחת.. בלי להוציא תחת אני יכול לרדת יותר נמוך, אבל בסקוואט צריך להוציא ואני לא יכול יותר נמוך מזה, גם עם רגליים בפיסוק יותר רחב/צר זה כאילו הירך שלי הרבה יותר ארוך מהשוק, כאילו הברך נמוכה מאוד חח ואז אי אפשר לרדת ממקביל0:

שים לב שהמוט בדדליפט מאוד רחוקה מהשוק בסטאפ אפ. אתה אומנם מקרב את השוקיים למוט אבל אתה נשען קדימה על מנת לחפר על הפער של המרחק. תסתכל על הסרטונים של ריפ איפה למקם את הכפות רגליים ביחס למוט.

שים לב שהמוט בדדליפט מאוד רחוקה מהשוק בסטאפ אפ. אתה אומנם מקרב את השוקיים למוט אבל אתה נשען קדימה על מנת לחפר על הפער של המרחק. תסתכל על הסרטונים של ריפ איפה למקם את הכפות רגליים ביחס למוט.

ריפ אומר להשים חצי רגל איפה שהחלק החלק , וחצי מחוספס לא?
ואז ידיים טילה אחרה הרגליים?

• פותח/ת השרשור
הדדליפט יחסית בסדר,

הנה דדליפט בלי לתת גובה למוט.. נראה לי שהגב עגול בצורה מסוכנת, פשוט לא מצליח ליישר יותר מזה אלא אם המוט יותר גבוה

בכוונה משקל קל
זה בלי גובה לפלטות.. יותר טוב? והאם הגב עגול בצורה שאסור להמשיך ככה?
בכוונה משקל קל

הגב שלך מתעגל ככה בגלל שזה פלטות קטנות, ולא הרגילות של ה-20(שמביות לך את הגובהה לסט אפ טוב)

@shahar18

שאל את אדון דדליפט בקשר לדדליפט.

המוט ממוקם לא נכון, צריך שהוא יהיה מעל אמצע כף הרגל, אצלך הוא קדימה מדי. זה גורם לכתפיים שלך גם להיות אחורה מדי. לגבי הסרטון השני של הדדליפט שהעלאת, המשקל נמוך מדי בשביל בדיקת טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית