הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגשים לFront squat + 5/3/1

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
אפשר דגשים למה צריך לשים לב בFSQ ? אני אשמח אם מישהו יסביר לי איפה המוט צריך להיות ממוקם , איך עולים , מאיפה עולים , על מה לשים לב בירידה/עלייה וכל דבר חשוב אחר שצריך לדעת לפני שעושים FSQ 😃

שאלה נוספת , אם במקרה היה לי כשל בסקוואט בשבוע הראשון ב5/3/1 (כנראה מחישוב שגוי של ה1RM) , מה לעשות בשבוע השני ? מבחינת סטים , משקל חזרות וכו' ...

תודה רבה לעוזרים 😃

פתיחת ברכיים חזק, הרבה אוויר, כיווץ בטן, מרפקים מורמים, [לא להתיישב אחורה!] ולצאת עם החזה מהתחתית, [לא היפ דרייב!].

הכי חשוב זה שתרגיש את המשקל על העקבים והטורסו שלך יהיה אנך לקרקע.
פרונט סקוואט זה תרגיל שאין יותר מדי מה לפקשש איתו, לא תעשה אותו טוב המוט יפול.. אגב המוט צריך לנוח על השקע שנוצר בכתף כשאתה מרים מרפקים למעלה ופנימה..

• פותח/ת השרשור
פתיחת ברכיים חזק, הרבה אוויר, כיווץ בטן, מרפקים מורמים, [לא להתיישב אחורה!] ולצאת עם החזה מהתחתית, [לא היפ דרייב!].
הכי חשוב זה שתרגיש את המשקל על העקבים והטורסו שלך יהיה אנך לקרקע.
פרונט סקוואט זה תרגיל שאין יותר מדי מה לפקשש איתו, לא תעשה אותו טוב המוט יפול.. אגב המוט צריך לנוח על השקע שנוצר בכתף כשאתה מרים מרפקים למעלה ופנימה..

תודה רבה על העזרה 😃

יש למישהו מושג מה לעשות לגבי הכשל בסקוואט ?

תחשב את הtm מחדש. נניח עשית השבוע 150x3 (הכשל המדובר) אז לפי החישוב ה1rm הוא 165. 90% ממנו זה 148.5 אז אתה מתחיל מ147.5 או 145 (בשביל הנוחות הייתי מתחיל עם 145 בשביל הקפיצות העגולות)

• פותח/ת השרשור
תחשב את הtm מחדש. נניח עשית השבוע 150x3 (הכשל המדובר) אז לפי החישוב ה1rm הוא 165. 90% ממנו זה 148.5 אז אתה מתחיל מ147.5 או 145 (בשביל הנוחות הייתי מתחיל עם 145 בשביל הקפיצות העגולות)
ומה לגבי הסטים והחזרות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית