הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AC JOINT

• פותח/ת השרשור inbs
  • פורסם בתאריך

inbs

משתמש מתחיל
26
6
נק' מוניטין:
6
26
6
ראיתי את הסרטון הזה -
הוא מסביר שם ב2:00 שהבליטה שהוא מצביע עליה נגרמה מבנץ' פרס לא תקין.
חיפשתי את הדבר ואכן מצאתי שזה ממש שבר באזור - http://www.mdguidelines.com/dislocation-acromioclavicular-joint.
מה שמדאיג אותי זה שלי יש את זה בשני הכתפיים, האם זה אכן נגרם מבנץ' פרס לא תקין? (אם כן זה לא כל כך מדאיג אותי עכשיו לאחר שהייתי בסמינר הרמות כוח ושיפרתי את הטכניקה משמעותית)
והאם יש לזה איזו שהיא השפעה עלי?

תודה מראש לעוזרים.

ראיתי את הסרטון הזה -
הוא מסביר שם ב2:00 שהבליטה שהוא מצביע עליה נגרמה מבנץ' פרס לא תקין.
חיפשתי את הדבר ואכן מצאתי שזה ממש שבר באזור - http://www.mdguidelines.com/dislocation-acromioclavicular-joint.
מה שמדאיג אותי זה שלי יש את זה בשני הכתפיים, האם זה אכן נגרם מבנץ' פרס לא תקין? (אם כן זה לא כל כך מדאיג אותי עכשיו לאחר שהייתי בסמינר הרמות כוח ושיפרתי את הטכניקה משמעותית)
והאם יש לזה איזו שהיא השפעה עלי?

תודה מראש לעוזרים.

בליטות לא נגרמות מבנצ' פרס לא תקין (אלא אם פרקת מפרק , אבל אז היית צורח מכאב והיית יודע שיש בעיה ...😁)

הבחור בסרטון יוצא מנקודת הנחה (משום מה) שאם אתה יורד מעבר ל 90 מעלות במרפק (בערך) יש רוטציה של הכתף פנימה - מה שלא ממש נכון אם אתה עושה טכניקה טובה.

בקיצור , אין לך מה לדאוג אם אתה מבצע את התרגיל נכון.

• פותח/ת השרשור
בליטות לא נגרמות מבנצ' פרס לא תקין (אלא אם פרקת מפרק , אבל אז היית צורח מכאב והיית יודע שיש בעיה ...😁)

הבחור בסרטון יוצא מנקודת הנחה (משום מה) שאם אתה יורד מעבר ל 90 מעלות במרפק (בערך) יש רוטציה של הכתף פנימה - מה שלא ממש נכון אם אתה עושה טכניקה טובה.

בקיצור , אין לך מה לדאוג אם אתה מבצע את התרגיל נכון.
ברור לי שמה שהוא אומר זו שטות מוחלטת וכבר אמרתי שאני לא דואג מטכניקה שגויה.
רציתי לדעת אם יש לדבר הזה איזה שהם השפעות עלי (לאו דווקא מבחינת בנץ' פרס), ובכלל אם יש לזה איזו שהיא חשיבות?
והאם זה תמיד נגרם ממשהו? או שזה יכול להיות מולד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית