נק' מוניטין:
80
- 55
- 7
פרונינג רץ 5 קילומטר ב20/21 דקות סביר להניח שהאלפיים שלו בין 7 ל 8.. חשוב לזכור שהוא אתלט קרוספיט ולא מתאמן בריצות והוא שוקל 89 עם לא יותר כבר..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ודאי שהם יכולים, אני לא אומר שלא. אבל עם כל הצער שבדבר (ואני ממש אבל ממש לא גזען, באמת) כיום האוכלוסייה האתיופית נמצאת במצב סוציו אקונומי נמוך יחסית, מה שמוריד הן בקב"א והן ביכולת להקדיש את המשאבים הדרושים בשביל יחידות מובחרות.@Beast and cheat למה אנשים ממוצא אתיופי לא יכולים להגיע לימי סיירות?
באתר של crossfit games רשומה התוצאה שלו ב5 קילומטר. וחשוב לי להזכיר ששכחתם עיקרון חשוב של הקרוספיט, זה לא להיות טוב במשהו ספציפי, אלה להיות טוב בהכל! קרוספיט זה לא ריצה זה הכל תפנימו כבר ואי אפשר להיות הכי טוב בהכל. באיוונטים שיש הרבה ריצות ריץ לא מגיע בחמישייה אבל זה לא מה שקובע כושר של בנאדם. תפסיקו לחשוב שמי שרץ יותר מהר יותר בכושר.
אז כנראה זה התאפס בגלל הגיימס של 2014. לפני זה היה רשופ או 20 או 21
באיוונטים שיש הרבה ריצות ריץ לא מגיע בחמישייה
ולמה באמת שאתיופים לא יגיעו לימי סיירות אתה מדבר שטויות ברמות, יש לנו טייסים שייטים מטכליסטים, אתיופים, וגם מפקד היס"מ כאלה שטויות אתה מדבר באמת!! יש לנו טייסים אתיופים איזה קבא נמוכה כבר יכולה להיות להם. מצב סוציאו אקונומי לא מוריד שום קבא זה הכל שמועה אחת מפגרת, שרונה פישר אחראית על תהליכי המיון התראיינה לאתר פז"ם וסיפרה איך נקבעת הקבא אתה מוכן לחפש ולראות
http://www.roguefitness.com/athletes/rich-froning.php
מצד ימין תחפשו 5K
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969806,00.html
תקרא קצת למטה
"
הנה, לא מכבר נפל דבר במקומותינו: אתיופי ראשון התקבל לקורס טיס, ואתיופית ראשונה לתזמורת צה"ל. על-פי הכותרות בתקשורת מדובר בהישג כביר למדינה שהצליחה כביכול להעלות על דרך המלך קהילה שנחשבה עם עלייתה לישראל כקבוצה במצוקה.
"
הכתבה פורסמה ב2004, עד עכשיו היו עוד כמה טייסים ואחד המדריכים באחריי אמר שהוא אישית פגש 1, אין אותם הרבה אבל יש. ועם הם הגיעו לקורס טייס אז הם יכולים להגיע לכל מקום, איתי בקבוצה באחריי יש חניך שעכשיו במכין בשייטת, הכל ישתנה, היום הם שווים לכל דבר.
באתר של crossfit games רשומה התוצאה שלו ב5 קילומטר. וחשוב לי להזכיר ששכחתם עיקרון חשוב של הקרוספיט, זה לא להיות טוב במשהו ספציפי, אלה להיות טוב בהכל! קרוספיט זה לא ריצה זה הכל תפנימו כבר ואי אפשר להיות הכי טוב בהכל. באיוונטים שיש הרבה ריצות ריץ לא מגיע בחמישייה אבל זה לא מה שקובע כושר של בנאדם. תפסיקו לחשוב שמי שרץ יותר מהר יותר בכושר.