דיון קרוספיט וסטרואידים.

פרונינג רץ 5 קילומטר ב20/21 דקות סביר להניח שהאלפיים שלו בין 7 ל 8.. חשוב לזכור שהוא אתלט קרוספיט ולא מתאמן בריצות והוא שוקל 89 עם לא יותר כבר..

@Beast and cheat למה אנשים ממוצא אתיופי לא יכולים להגיע לימי סיירות?
ודאי שהם יכולים, אני לא אומר שלא. אבל עם כל הצער שבדבר (ואני ממש אבל ממש לא גזען, באמת) כיום האוכלוסייה האתיופית נמצאת במצב סוציו אקונומי נמוך יחסית, מה שמוריד הן בקב"א והן ביכולת להקדיש את המשאבים הדרושים בשביל יחידות מובחרות.
זה לא שאין, ברור שיש - והרבה. אבל אלה שהם גם ילכו ליום סיירות וגם רצים ממש טוב צפויים להעדיף לרוץ ולזכות במירוצי 5000 ב8000 +- ש"ח פעם בחודש, מאשר לשרת ביחידה מובחרת, ודיי בצדק (במיוחד לנוכח העובדה שהמצב הסוציו אקונומי שלהם בד"כ נמוך).

שוב, אני ממש לא גזען וגם יש לי מכרים אתיופים שאני מת עליהם. אבל זה המצב כיום, זו אוכלוסייה שנמצאת במצב סוציו אקונומי יחסית נמוך (כמובן שגם יש כאלה שלא..)

ולמה באמת שאתיופים לא יגיעו לימי סיירות אתה מדבר שטויות ברמות, יש לנו טייסים שייטים מטכליסטים, אתיופים, וגם מפקד היס"מ כאלה שטויות אתה מדבר באמת!! יש לנו טייסים אתיופים איזה קבא נמוכה כבר יכולה להיות להם. מצב סוציאו אקונומי לא מוריד שום קבא זה הכל שמועה אחת מפגרת, שרונה פישר אחראית על תהליכי המיון התראיינה לאתר פז"ם וסיפרה איך נקבעת הקבא אתה מוכן לחפש ולראות

• פותח/ת השרשור
חבר'ס, זה באמת מפתיע שיש טייסים איתיופים אני לא שמעתי וטוב לשמוע. אבל בואו נחזור לנושא הרלוונטי

באתר של crossfit games רשומה התוצאה שלו ב5 קילומטר. וחשוב לי להזכיר ששכחתם עיקרון חשוב של הקרוספיט, זה לא להיות טוב במשהו ספציפי, אלה להיות טוב בהכל! קרוספיט זה לא ריצה זה הכל תפנימו כבר ואי אפשר להיות הכי טוב בהכל. באיוונטים שיש הרבה ריצות ריץ לא מגיע בחמישייה אבל זה לא מה שקובע כושר של בנאדם. תפסיקו לחשוב שמי שרץ יותר מהר יותר בכושר.

• פותח/ת השרשור
באתר של crossfit games רשומה התוצאה שלו ב5 קילומטר. וחשוב לי להזכיר ששכחתם עיקרון חשוב של הקרוספיט, זה לא להיות טוב במשהו ספציפי, אלה להיות טוב בהכל! קרוספיט זה לא ריצה זה הכל תפנימו כבר ואי אפשר להיות הכי טוב בהכל. באיוונטים שיש הרבה ריצות ריץ לא מגיע בחמישייה אבל זה לא מה שקובע כושר של בנאדם. תפסיקו לחשוב שמי שרץ יותר מהר יותר בכושר.

לא דווקא לא רשומה התוצאה שלו ב5K

אז כנראה זה התאפס בגלל הגיימס של 2014. לפני זה היה רשופ או 20 או 21

• פותח/ת השרשור
אז כנראה זה התאפס בגלל הגיימס של 2014. לפני זה היה רשופ או 20 או 21

אני דווקא זוכר שניסיתי לשים לזה לב בעבר ולא הייתה תוצאה שלו, אולי אתה מתבלבל עם אתלט אחר
גם שום דבר שם לא התאפס, התוצאות שלו נשארו אותו דבר בהכל

אין מצב אני זוכר בוודאות. אני אפילו זוכר מי רץ הכי מהר garret fisher 18/19 דקות. ג'ייסון קליפה היה רשום לו 23

ולמה באמת שאתיופים לא יגיעו לימי סיירות אתה מדבר שטויות ברמות, יש לנו טייסים שייטים מטכליסטים, אתיופים, וגם מפקד היס"מ כאלה שטויות אתה מדבר באמת!! יש לנו טייסים אתיופים איזה קבא נמוכה כבר יכולה להיות להם. מצב סוציאו אקונומי לא מוריד שום קבא זה הכל שמועה אחת מפגרת, שרונה פישר אחראית על תהליכי המיון התראיינה לאתר פז"ם וסיפרה איך נקבעת הקבא אתה מוכן לחפש ולראות

מאיפה הבאת את זה שיש טייסים אתיופים? אשמח לשמוע, הייתי בטוח שאין (וניסיתי לברר פה ושם)

• פותח/ת השרשור

רשום 20:00 נראה שזה סתם, למרות שאני מאמין לזה.

בכל מקרה הקטע בקרוספיט הוא לווא דווקא לעשות את כל 'באנצ'מרקים' הכי מהר, אלא להגיע לתחרות ולעשות את התוצאות הכי טובות.
ואת זה פרונינג עושה בצורה הכי טובה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969806,00.html
תקרא קצת למטה
"
הנה, לא מכבר נפל דבר במקומותינו: אתיופי ראשון התקבל לקורס טיס, ואתיופית ראשונה לתזמורת צה"ל. על-פי הכותרות בתקשורת מדובר בהישג כביר למדינה שהצליחה כביכול להעלות על דרך המלך קהילה שנחשבה עם עלייתה לישראל כקבוצה במצוקה.
"

הכתבה פורסמה ב2004, עד עכשיו היו עוד כמה טייסים ואחד המדריכים באחריי אמר שהוא אישית פגש 1, אין אותם הרבה אבל יש. ועם הם הגיעו לקורס טייס אז הם יכולים להגיע לכל מקום, איתי בקבוצה באחריי יש חניך שעכשיו במכין בשייטת, הכל ישתנה, היום הם שווים לכל דבר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969806,00.html
תקרא קצת למטה
"
הנה, לא מכבר נפל דבר במקומותינו: אתיופי ראשון התקבל לקורס טיס, ואתיופית ראשונה לתזמורת צה"ל. על-פי הכותרות בתקשורת מדובר בהישג כביר למדינה שהצליחה כביכול להעלות על דרך המלך קהילה שנחשבה עם עלייתה לישראל כקבוצה במצוקה.
"

הכתבה פורסמה ב2004, עד עכשיו היו עוד כמה טייסים ואחד המדריכים באחריי אמר שהוא אישית פגש 1, אין אותם הרבה אבל יש. ועם הם הגיעו לקורס טייס אז הם יכולים להגיע לכל מקום, איתי בקבוצה באחריי יש חניך שעכשיו במכין בשייטת, הכל ישתנה, היום הם שווים לכל דבר.

שלא תבין אותי לא נכון, זה ממש לא בקטע של גזענות.
אני יודע בוודאות שיש אתיופים בשייטת ובשלדג, על מטכ"ל שמעתי שמועות (כמובן שאני מדבר על לוחמים ביחידה ולא על מסלולניקים, אלה שני דברים שונים לחלוטין). לעומת זאת, על טייסים (שוב, טייסים ולא כאלה שהתקבלו לקורס כי יש מרחק ענק בין להתקבל לקורס לבין לסיים אותו, בטח שבתור טייס) לא שמעתי אף פעם.

לא תמיד שומעים הכל. עצם העובדה שהתקבל אומר שהוא יכול לסיים, לא היו מקבלים אותו מלכתחילה עם הוא לא יכל לסיים, זה בזבוז משאבים של צה"ל לשווא וצה"ל לא רוצה את זה.

תשמע גבר, אתה חייב להפסיק לזיין ת׳מוח..

חבר, אתה קצת לא מודע כנראה. תבדוק כמה מתחילים קורס וכמה מסיימים. לא אמרתי שאין לו סיכוי לסיים, רק ציינתי עובדה שפשוט לא היו כאלה שסיימו.
ואתה רציני עם "לא תמיד שומעים הכל"? אתה בעצמך נתת לי לינק לאיזה כתבה שבה טרחו לציין שמישהו התחיל את הקורס, אז אם מישהו היה מסיים אותו?
בכל אופן, בדקתי עכשיו קצת יותר לעומק ואני יודע כמעט בוודאות מוחלטת שאף אתיופי לא סיים קורס טיס.

מאיפה לך לדעת שלא סיימו? רק תענה, גוגל? תעשה לי טובה מה תמצא שם.

לא, לא גוגל. קצינים בתוך החיל.

Back
למעלה תחתית