הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוג WEIGHTLIFTING למבוגרים "מתחילים" במרכז.

אין "חוג" וויטליפטינג, אבל אתה יכול ללכת להדר יוסף למכבי ת"א , ראשון שלישי חמישי ושישי 17-22 ובשישי 15-19. תחפש את שוני המאמן ותגיד לו שאתה מעוניין להתחיל להתאמן הוא יעזור לך- עולה שם 150 ש"ח לחודש

בכל מקרה ממליץ לך 3-4 אימונים ראשונים לעשות עם מאמן אישי, אם אתה רוצה אני אוכל להפנות אותך לאחד כזה.

• פותח/ת השרשור
תודה. טוב , אני לא לגמרי "מתחיל" 😃 התנסתי כבר בעבר דרך אימוני קרוספיט ואני מעוניין לשפר טכניקה - 2-3 אימוני WEIGHTLIFTING בשבוע . ראיתי יש מעודונים בבת ים, האם יש שם קבוצות בוגרים ואיך ליצור איתם קשר ?

תודה. טוב , אני לא לגמרי "מתחיל" 😃 התנסתי כבר בעבר דרך אימוני קרוספיט ואני מעוניין לשפר טכניקה - 2-3 אימוני WEIGHTLIFTING בשבוע . ראיתי יש מעודונים בבת ים, האם יש שם קבוצות בוגרים ואיך ליצור איתם קשר ?

זה לא בוגרים\ילדים, כולם מתאמנים ביחד לגביי בתים, אני חושב שיש שם שלוחה של אס"א או של מכבי אבל אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית