הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איך מזהים נפילת סוכר

אני לא יודע להגיד בוודאות על אימון כוח, אני יודע שהיה לי נפילה כשרצתי, והתחושה היא פתאום עייפות וחוסר יכולת להמשיך.

אוכלים (או טוב יותר: שותים) משהו עם סוכר זמין. אם התחושה הגרועה חולפת תוך זמן קצר (דקה או אפילו פחות), זה נותן רמז טוב.

אני חושב שמה שהוא התכוון לשאול היה איך יודעים בזמן האימון אם מה שמרגישים זה נפילת סוכר, שניתן לפתור על ידי אכילה אחרת לפני האימון. או סתם חולשה.

מצטער חבר לא הבנתי

כנראה אני לא מבין מה אתה שואל.

כשאתה מרגיש את התחושה שגורמת לך לשאול את עצמך אם זאת נפילת סוכר, עצור את מה שאתה עושה ושתה קצת מים עם כמה כפיות סוכר (או תרכיז כמו ויטמינצ'יק או פשוט קולה) שהכנת מראש. שב, תנוח וחכה כמה דקות. אם ההרגשה עברה יש סיכוי שמה שחוית היה באמת נפילת סוכר. חזור על אותו תהליך בפעם הבאה שתרגיש את ההרגשה החשודה, ואם הטיפול הזה שוב פותר את הבעיה כנראה שאיתרת אותה.

ברור שאם יש לך אפשרות להצטייד במד סוכר ביתי (קיים סיכוי סביר שלאחד מממכריך המבוגרים יש כזה) הכל פשוט יותר: צריך פשוט למדוד.

אגב, נפילת סוכר לא אמורה לקרות לאדם בריא באימון כוח, אלא אם כן אני לא יודע משהו על דיאטות נטולות פחמימות עם מאגרי גליקוגן ריקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית