עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי לכולם
האם אפשר לצרות את כול כמות הקלן במכה אחת? נגיד בבוקר 120 mg, כי בתכלס יש לו זמן חיים די ארוך אז למה כול ארבע שעות?
תודה
חלוקת מנות תאפשר רמות יציבות יותר בדם. תמיד עדיף בעיקרון, בין עם זמן מחצית החיים קצר ובין עם ארוך כמו בקלן.בעיקרון כדי לא לגרום להעלאה מסיבית מידי בלחץ הדם ולהימנע מתופעות לוואי לא נעימות (כמו רעידות בידיים, זיעה מרובה וכו׳).
משה וטום
תודה לכם אנשים.
נתרן, מגנזיום???אל תעשה את הטעות הזו, אתמול הייתי במסעדת סושי עם בחורה בשעות הערב המאוחרת, לפתע ב2 הרגליים השריר אחורי קודמי התכווצו לי בצורה מזעזעת ולא מספיק גם שריר הבטן התקשה. השתטחתי שם על הכסא היא חשבה בהתחלה שאני מנסה לברוח מלשלם את החשבון, פסק רק לאחר 15 דק של כאבים שהוציאו לי דמעות מהעיניים. וזה חזר במיטה ב4 בבוקר שה4 ראשי התקשה למשך 15 דק.
בקיצור הבנת את המסר, תעלה בפירמידה איטית ותחלק את המינונים.
תשתה עוד.. כנראה אתה מאבד נוזלים בצורה יותר דרסטיתמעמיס, עדין זה חוזר על עצמו.
שאלוהים יעזור.
הרגת אותי... 😵אל תעשה את הטעות הזו, אתמול הייתי במסעדת סושי עם בחורה בשעות הערב המאוחרת, לפתע ב2 הרגליים השריר אחורי קודמי התכווצו לי בצורה מזעזעת ולא מספיק גם שריר הבטן התקשה. השתטחתי שם על הכסא היא חשבה בהתחלה שאני מנסה לברוח מלשלם את החשבון, פסק רק לאחר 15 דק של כאבים שהוציאו לי דמעות מהעיניים. וזה חזר במיטה ב4 בבוקר שה4 ראשי התקשה למשך 15 דק.
בקיצור הבנת את המסר, תעלה בפירמידה איטית ותחלק את המינונים.
תשתה, נתרן, מגנזיום, טאורין וכו...תשתה עוד.. כנראה אתה מאבד נוזלים בצורה יותר דרסטית
אני מרחם עליך כי אני זוכר כמה ההתכווציות האלו נוראיות :/
תשתה, נתרן, מגנזיום, טאורין וכו...
זאת הבעיה עם קלן. לפעמים הוא מתנגש בך כמו רכבת יפנית וגורם לך להצטער על הרגע שבחרת לחטב...
תשתה, נתרן, מגנזיום, טאורין וכו...
זאת הבעיה עם קלן. לפעמים הוא מתנגש בך כמו רכבת יפנית וגורם לך להצטער על הרגע שבחרת לחטב...
אקסל מאוד לא בריא ומקור יקר לטאורין.נתרן אפשר לקבל ממלח .
מגנזיום ממה מקבלים ?
טאורין יש בכל הבלאו אקסלים נכון ?
כן ראיתי 500מג 100 כדור 50 שקל משחק ילדים.אקסל מאוד לא בריא ומקור יקר לטאורין.
ניתן לרכוש טאורין ומגנזיום כתוסף תזונה.
אפשר קצת פירוט מה זה טאורין?
חומצת אמינו.אפשר קצת פירוט מה זה טאורין?
חומצת אמינו.
מעבר להרבה סגולות מבוססות יותר או פחות תיסוף שלה בכ-4g ליום נמצא כמסייע בהתכווצויות שרירים במצבים מסויימים.
למעשה מוכח מחקרית שקלן מרוקן את הגוף ממאגרי הטאורין ולכן תיסוף בכ-4g ליום יכול להקל בתופעות לוואי הקשורות בחוסר כגון התכווצויות למשל.כמה צריך לקחת בסקייל קלן 500מג לא יספיק ליום ?
8 כדורי ליום500 מ"ג ליום ???באמת ?המון.....למעשה מוכח מחקרית שקלן מרוקן את הגוף ממאגרי הטאורין ולכן תיסוף בכ-4g ליום יכול להקל בתופעות לוואי הקשורות בחוסר כגון התכווצויות למשל.