הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תזמון צריכת קלן

eranjos

משתמש מתחיל
201
51
נק' מוניטין:
163
201
51
היי לכולם
האם אפשר לצרות את כול כמות הקלן במכה אחת? נגיד בבוקר 120 mg, כי בתכלס יש לו זמן חיים די ארוך אז למה כול ארבע שעות?
תודה

בעיקרון כדי לא לגרום להעלאה מסיבית מידי בלחץ הדם ולהימנע מתופעות לוואי לא נעימות (כמו רעידות בידיים, זיעה מרובה וכו׳).

היי לכולם
האם אפשר לצרות את כול כמות הקלן במכה אחת? נגיד בבוקר 120 mg, כי בתכלס יש לו זמן חיים די ארוך אז למה כול ארבע שעות?
תודה
בעיקרון כדי לא לגרום להעלאה מסיבית מידי בלחץ הדם ולהימנע מתופעות לוואי לא נעימות (כמו רעידות בידיים, זיעה מרובה וכו׳).
חלוקת מנות תאפשר רמות יציבות יותר בדם. תמיד עדיף בעיקרון, בין עם זמן מחצית החיים קצר ובין עם ארוך כמו בקלן.

משה וטום
תודה לכם אנשים.

אל תעשה את הטעות הזו, אתמול הייתי במסעדת סושי עם בחורה בשעות הערב המאוחרת, לפתע ב2 הרגליים השריר אחורי קודמי התכווצו לי בצורה מזעזעת ולא מספיק גם שריר הבטן התקשה. השתטחתי שם על הכסא היא חשבה בהתחלה שאני מנסה לברוח מלשלם את החשבון, פסק רק לאחר 15 דק של כאבים שהוציאו לי דמעות מהעיניים. וזה חזר במיטה ב4 בבוקר שה4 ראשי התקשה למשך 15 דק.

בקיצור הבנת את המסר, תעלה בפירמידה איטית ותחלק את המינונים.

אל תעשה את הטעות הזו, אתמול הייתי במסעדת סושי עם בחורה בשעות הערב המאוחרת, לפתע ב2 הרגליים השריר אחורי קודמי התכווצו לי בצורה מזעזעת ולא מספיק גם שריר הבטן התקשה. השתטחתי שם על הכסא היא חשבה בהתחלה שאני מנסה לברוח מלשלם את החשבון, פסק רק לאחר 15 דק של כאבים שהוציאו לי דמעות מהעיניים. וזה חזר במיטה ב4 בבוקר שה4 ראשי התקשה למשך 15 דק.

נתרן, מגנזיום???

הרגת אותי... 😵

תשתה עוד.. כנראה אתה מאבד נוזלים בצורה יותר דרסטית
אני מרחם עליך כי אני זוכר כמה ההתכווציות האלו נוראיות :/
תשתה, נתרן, מגנזיום, טאורין וכו...
זאת הבעיה עם קלן. לפעמים הוא מתנגש בך כמו רכבת יפנית וגורם לך להצטער על הרגע שבחרת לחטב...

זאת הבעיה עם קלן. לפעמים הוא מתנגש בך כמו רכבת יפנית וגורם לך להצטער על הרגע שבחרת לחטב...

הוא לא גרם לי להתבאס על הרגע שבו החלטתי לחטב, אלה להצטער על הבחירה להשתמש באטלס ולאכול פיצות מהדכאון שלאחר מכן:suicide:

נתרן אפשר לקבל ממלח .
מגנזיום ממה מקבלים ?
טאורין יש בכל הבלאו אקסלים נכון ?

נתרן אפשר לקבל ממלח .
מגנזיום ממה מקבלים ?
טאורין יש בכל הבלאו אקסלים נכון ?
אקסל מאוד לא בריא ומקור יקר לטאורין.
ניתן לרכוש טאורין ומגנזיום כתוסף תזונה.

כמה צריך לקחת בסקייל קלן 500מג לא יספיק ליום ?
למעשה מוכח מחקרית שקלן מרוקן את הגוף ממאגרי הטאורין ולכן תיסוף בכ-4g ליום יכול להקל בתופעות לוואי הקשורות בחוסר כגון התכווצויות למשל.

למעשה מוכח מחקרית שקלן מרוקן את הגוף ממאגרי הטאורין ולכן תיסוף בכ-4g ליום יכול להקל בתופעות לוואי הקשורות בחוסר כגון התכווצויות למשל.
8 כדורי ליום500 מ"ג ליום ???באמת ?המון.....
אני יתחיל עם קצת בכל מקרה ויעלה עד הפסקת בתופעות הלוואי וישר על קבוע.
תודה לך על המידע הבלתי מוגבל שנמצא בראש שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית