הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ רוצה להתחיל לקחת תוספים

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

אני בתהליכי הזמנה מאתר כלשהו של תוספי תזונה, ויש לי כמה שאלות בנושא:

1. יש למישהו מושג כמה זמן +- לוקח לחבילה להגיע?
2.
3. אם אני קונה NO-EXPLODE - אין צורך להוסיף גם בטא-אלאנין בנפרד?
4. מה לגבי BCAA? אציין רק שאני לא לוקח אבקות חלבון כי אני מגיע לערכי החלבון הרצויים (ואף הרבה יותר) בלי בעיה בכלל גם בלי אבקות (מציין את זה רק כי הבנתי שבאבקות האיכותיות יש מספיק BCAA). כמו כן, גם מוצרי חלב (שגם בהם יש BCAA) אני לא צורך הרבה וכמעט וכל החלבון שלי בא מבשר, טונה וביצים. בכל אופן, יש טעם לקנות BCAA?

התכנון הוא לקנות קפסולות קפאין (לימי החיטוב שיבואו עלינו לטובה), קריאטין וכן NO-EXPLODE.

המלצות נוספות?

תודה לכולם 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לגבי תזונה ותוכנית אימונים - אני כרגע ב-SS, הכל רץ כמו שצריך, דופק כמו שעון. מקפיד על כל הכללים ועד עכשיו - הכל עובד 😃
לגבי תזונה - גם כן, מאוד מאוד מקפיד, הכל מדוד וספור, כמות פחמימות, חלבונים וכו'. הכל לפי הספר.
בשני אלו אני חושב שאני די עושה את המקסימום שאני יכול.

לגבי התוספים:
1 - קפאין זה קפאין לא?
2 - הבנתי שעדיף עם המסננת לא? אם עדיף עם הקפיץ אז כמובן שאני אזמין את זה עם הקפיץ.
3 - SS.
4 - מה הכוונה בינתיים? בינתיים עד מתי? מתי לדעתך כדאי להתחיל לצרוך Pre-Workout?
5 - גם מת על הטעם וגם הקרם בננות אזל מהמלאי.
6 - קיבלתי.
עריכה: לאחר בדיקה - ב-95% מהערכים הנתונים - המולטי שאני הצעתי עדיף על הTwinlab. יש משהו אחר שבו הוא יותר משתלם?

7 - כנ"ל.

באופן כללי לגבי מולטי - איך אני יכול לדעת אם אני באמת צריך?
אני אוכל המון ירקות ביום, כמו כן פרי אחד ביום. איך אני יכול להיות בטוח שאני באמת צריך?
בנוסף - למה בכלל צריך את זה בהקשר של אימונים?

נערך לאחרונה:
1. בעיקרון כן, אבל אני מעדיף את פרולאב.
2. היו לי הרבה שייקרים, השייקר עם הכדור הקפיצי הוא הכי טוב שהיה לי.
3. מעולה!
4. בינתיים = תתחיל עם קפאין, אולי לא תראה צורך להזמין פרה-וורקאוט בהמשך. אני בטח לא רואה צורך בזה.
5. אם כבר ניסית ואוהב את הטעם - אחלה.
6. תשווה את המחיר, שלך מספיק לחודשיים ודורש שלושה כדורים ביו והטוינלאב מספיק לחצי שנה, רק אחד ביום.

בהחלט יכול להיות שאתה לא צריך את המולטי אם אתה אוכל הרבה ירקות, בגלל זה אמרתי שמה שיותר חשוב זה תזונה ותוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
2. הוחלף 😃
4. אבל שני הדברים לא עושים את אותו הדבר, או שאני טועה? אומנם אפשר להכניס את התוצאה של לקיחת קפאין בתוך ה-NO-EXPLODE אבל אי אפשר להגיד ההפך, לא? מה גם שקפאין לא משפיע עליי מבחינת פיקוס או התעוררות. עוד לא קרה לי ששתיתי קפה שחור חזק והרגשתי משהו שונה...
5. סתם מסקרנות, מה המועדף שלך?
6. וואו, צודק, תודה רבה! מדובר על הTwinlab Multi Two Caps Day With Iron כן? בכל מקרה, כשזה כזה זול לחצי שנה - אני אקנה ככה או ככה...

2. הוחלף 😃
4. אבל שני הדברים לא עושים את אותו הדבר, או שאני טועה? אומנם אפשר להכניס את התוצאה של לקיחת קפאין בתוך ה-NO-EXPLODE אבל אי אפשר להגיד ההפך, לא? מה גם שקפאין לא משפיע עליי מבחינת פיקוס או התעוררות. עוד לא קרה לי ששתיתי קפה שחור חזק והרגשתי משהו שונה...
5. סתם מסקרנות, מה המועדף שלך?
6. וואו, צודק, תודה רבה! מדובר על הTwinlab Multi Two Caps Day With Iron כן? בכל מקרה, כשזה כזה זול לחצי שנה - אני אקנה ככה או ככה...

4. אתה לא יכול להשוות קפה שחור חזק ל-200 או 400 מ"ג קפאין טהור, אני יכול לומר לך בתור אדם שרווי בקפאין שכל הפרה-וורקאוט שניסיתי (Jac3d הישן, 1MR, Assault ועוד כמה) לא השפיעו עלי בכלל, תתחיל עם קפאין ותראה אם בכלל אתה רואה צורך להוסיף עוד משהו.
5. כרגע - מוקה קפוצ'ינו, למרות שמתחיל להימאס.
6. לא, אני דיברתי על Twinlab once daily without iron, אין צורך בתיסוף בברזל.

• פותח/ת השרשור
4. קשה לי עם זה, אבל מקבל. מקסימום אזמין בהזמנה הבאה 😃
כדאי עכשיו לתסף בבטא אלאנין או משהו אחר שמומלץ בכל זאת בעקבות זה שאני כבר לא צורך אותו עם פרה-וורקאוט?
5. הקרם בננה חזר למלאי! מת לנסות את הטעם הזה - הוחלף!
6. אחלה. סתם מסקרנות - למה אין צורך בברזל? או יותר נכון לשאול - מה הבעיה לתסף בברזל בכל זאת?

נערך לאחרונה:
4. קשה לי עם זה, אבל מקבל. מקסימום אזמין בהזמנה הבאה 😃
כדאי עכשיו לתסף בבטא אלאנין או משהו אחר שמומלץ בכל זאת בעקבות זה שאני כבר לא צורך אותו עם פרה-וורקאוט?
5. הקרם בננה חזר למלאי! מת לנסות את הטעם הזה - הוחלף!
6. אחלה. סתם מסקרנות - למה אין צורך בברזל? או יותר נכון לשאול - מה הבעיה לתסף בברזל בכל זאת?

4. כמו שאמרתי, תתחיל עם קפאין, תראה בהמשך אם בכלל יש צורך במשהו נוסף.
6. גברים בדר"כ לא צריכים לתסף בברזל כי אנחנו לא מאבדים דם כמו נשים. עודף בברזל יכול לגרום למחלות לב, הפרעות בקצב הלב, אגירת ברזל באיברים (המוכרומטוזיס) ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית