ביקורת מוצר:"Liquid Grip"

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אני אישית לא אוהב את התחושה של ידיים לחות על מוט אולימפי, וזו הסיבה שאני ממגנז את הידיים אפילו בסקוואט.

יש לי חשד שמישהו בטכניון התחיל להשתמש במשהו מהחומרים פה בשרשור והוא עושה את זה בשילוב עם כמויות נדיבות מדי של מגנזיום. כל החספוס היה סתום במגנזיום.
אתמול הברשתי את המוט ויש בו מקומות (ממש בצורת אצבעות) שהכרום ירד מהמוט, וזה לא קורה ממגנזיום.
חבל, הציוד הזה ממש יקר.

יש לי חשד שמישהו בטכניון התחיל להשתמש במשהו מהחומרים פה בשרשור והוא עושה את זה בשילוב עם כמויות נדיבות מדי של מגנזיום. כל החספוס היה סתום במגנזיום.
אתמול הברשתי את המוט ויש בו מקומות (ממש בצורת אצבעות) שהכרום ירד מהמוט, וזה לא קורה ממגנזיום.
חבל, הציוד הזה ממש יקר.

מעניין, אין כל כך הרבה אנשים שמשתמשים במגנזיום אצלנו, ומעולם לא ראיתי מישהו עם Liquid Grip.

אעקוב 🥷

רק אצלינו כל ה"רציניים", רובם רוסים מגודלים וכרסתניים, מסתובבים עם קופסאות של גלידה ובתוכן מגנזיום?

לראות את האבק הלבן והמנצנץ הזה ניתז לכל עבר בראק ובבנץ' מעוררים חלחלה בכל העוברי אורח, ורק אני מביט ביריאה "יום אחד, גם אני אלחץ 3 פלטות". 👶

*רובם בכלל לא שמעו על ריפטו, הם פשוט טוחנים בשר ותפוחי אדמה - ברית המועצות , מקומם של המגודלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית