הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לעשות מאסה נקיה, ולהצליח ?

mescaline

משתמש מתחיל
247
1
נק' מוניטין:
146
247
1
עכשיו שאני חטוב (180*84 קילו) אני מעוניין להעלות הכי נקי שיש ומצידי שזה יבא על חשבון מהירות העליה בשריר

בנוסף לזה שעלי להיות במאזן חיובי קל האם חייב ללכת לפי חלוקה קלורית ? אם כן אז איזה? ולכמה להגביל את הפחמימות ?
האם בכלל לחשב את הערכים לפי גרם לקילו גוף ? אם כן אז כמה מקסימום גרם פחמימות לקילו ?
האם עלי להמנע גם ממוצרי קמח מלא כמו לחם ופסטות מלאות/פירות או סוכר אחר (סוכרוז/לקטוז/פרוקטוז)?
ובנוסף אקבל כל הארה /הערה לגבי המשך התקדמות

לדעתי פי 5 פחמימה מהמשקל גופף שלך (420) , לבצע 20-30 דקות אירובי בסוף האימון, וכמובן שהאוכל עצמו לא יהיה מפחמימות פשוטות וסוכרים, אין סיבה שתשמין מזה.

מאזן קלורי חיובי של 300-500 בלי להתלהב, בלי ציטים מחוץ לתפריט, והכי חשוב, לא להתפתות להוסיף קלוריות רק בשביל לשבור P.R.
אחרת אתה תתפתה לאכול יותר ויותר קלוריות.

אישית אני מעדיף לאכול יותר שומן ופחות פחמימות.
(מינימום 2 גרם חלבון לקילו משקל גוף ו 0.8 גרם שומן לקילו משקל גוף)
אני אישית הרבה פעמים מגיע ל 1.5 גרם שומן לקילו משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי לחם מלא/פסטה מלאה ? 2 פירות ביום ?

נכון לעכשיו הסוכרים אצלי מגיעים רק מאורז/קטניות/חלב/שיבולת , במה עוד אוכל לגוון "על בטוח"

PRים אני מזמן לא מנסה, מסתדר יופי עם משקלים של בנות 😛

מה לגבי לחם מלא/פסטה מלאה ? 2 פירות ביום ?

נכון לעכשיו הסוכרים אצלי מגיעים רק מאורז/קטניות/חלב/שיבולת , במה עוד אוכל לגוון "על בטוח"

PRים אני מזמן לא מנסה, מסתדר יופי עם משקלים של בנות 😛

אני אישית אוכל 70% מהתפריט שלי "בריא", עם ירקות, אורז, הרבה חלבונים מהחי ולחם מחיטה מלאה.
ובשאר הקלוריות אני לא מתחשבן.
בנוסף בשבוע ממוצע יוצא לי לרוץ קרוב ל 40 קילומטר, ואני עולה נקי יחסית (העיקר שהמאזן הקלורי הוא חיובי ולא עובר את ה 500).
תעשה את השיקולים שלך, ניסוי וטעייה.
אתה יכול ללכת על בטוח ולאכול פחמימות מלאות שלא מתפרקות מהר כמו שאלי רשם, אני אישית חיטבתי תקופה ארוכה ועכשיו אני רוצה טיפה להשתחרר.

אם פתחת אשכול כזה בתזונה ותוספים, אני מניח שאתה גם מחפש תוסף תזונה שיעזור לך לעלות יותר נקי.
ברמה העקרונית, שום תוסף תזונה לא יעזור לך לעלות נקי אם אתה לא אוכל טוב.
תזונה זה מעל הכל, ברגע שהתזונה שלך טובה אתה יכול לתת לה שיפור קטן עם תוסף תזונה בשם L-Carnitine שהוא די זול.
הוא ממיר את חומצות השומן כמקור לאנרגיה.
(הוא לא תחליף לתזונה נקיה, אתה עדיין צריך לשמור על תזונה נקיה, התוסף הזה רק ישפר לך את העליה הנקיה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית