סרטון סקוואט ודדליפט ביקורת

הסקוואט גבוה, אתה לא יושב מספיק אחורה
המכנס מטעה אני לא רואה את בסיס הנעל כך שקשה לי להגיד לגבי יציבות
הברך מעט גולשת הדדליפט נראה בסדר

• פותח/ת השרשור
הסקוואט גבוה, אתה לא יושב מספיק אחורה
המכנס מטעה אני לא רואה את בסיס הנעל כך שקשה לי להגיד לגבי יציבות
הברך מעט גולשת הדדליפט נראה בסדר
סבבה אני אנסה לצלם מגובה נמוך יותר, לשבת יותר אחורה אומר לכופף קדימה יותר את הגו? כי אני מרגיש שאני לא מצליח יותר מזה ואני אפול לאחור... הברך גולשת קדימה זה בגלל שאני לא מתיישב מספיק אחורה כן?

אתה צריך הוציא את הברך קדימה, לעצור אותה ואז להתיישב אחורה
תוך כדי שאתה מטה את הגוף לפנים ושומר על החזה למעלה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך הוציא את הברך קדימה, לעצור אותה ואז להתיישב אחורה
תוך כדי שאתה מטה את הגוף לפנים ושומר על החזה למעלה
אוקיי סבבה תודה אני אנסה ליישם ולצלם שוב מחר. אבל איך הטכניקה בכלליות אפשר להמשיך להעלות משקלים או כדאי לחזור למשקל נמוך ולעבוד על זה בלי להתקדם?

בסקוואט אתה צריך להתיישב יותר אחורה. שים לב איך מרכז הכובד נמצא בחלק הקדמי של כף הרגל ולא על העקבים.. (הוא צריך להיות על העקבים)
הדדליפט נראה בסדר

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה צריך להתיישב יותר אחורה. שים לב איך מרכז הכובד נמצא בחלק הקדמי של כף הרגל ולא על העקבים.. (הוא צריך להיות על העקבים)
הדדליפט נראה בסדר
אוקיי סבבה, מה ששאלתי כבר- לדעתך אפשר להמשיך לעלות משקל בסקוואט ותוך כדי לשפר את הטכניקה או שזה דורש להוריד משקל?

יואן רשום לך בחוברת הקורס איך לתקן את השגיאות הנ"ל(פתח ברכיים הצידה חזק זה יגרום לכך שתתיישב אחורה אוטומטית)
מבחינת עומק כנ"ל תבדוק בחוברת- מתיחה סטטית+ להקפיד בחימום על עומק, בנוסף אם המכנס צמוד קצת להתאמן רק עם מכנס שלא מגביל/רחב

• פותח/ת השרשור
יואן רשום לך בחוברת הקורס איך לתקן את השגיאות הנ"ל(פתח ברכיים הצידה חזק זה יגרום לכך שתתיישב אחורה אוטומטית)
מבחינת עומק כנ"ל תבדוק בחוברת- מתיחה סטטית+ להקפיד בחימום על עומק, בנוסף אם המכנס צמוד קצת להתאמן רק עם מכנס שלא מגביל/רחב
בסדר גמור אני אסתכל, בדדליפט נראה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית