חברת שילוח מאמריקה

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
אחרי הרבה מאוד התלבטויות החלטתי לבסוף שהנעל שאני רוצה היא הREEBOK POWER SHOE, הבעיה שהאתר לא שולח לארץ ולא מוכרים אותן בשום מקום אחר.
אני יודע שיש אפשרות להזמין דרך חברת שילוח, הבעיה שאני לא מכיר אף אחת ואני לא יודע איך משתמשים בהן,כמה המשלוח יעלה ואיך זה עובד.
מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? אולי לתת המלצה לאיזו חברה טובה ?
ואם הנעליים עולות 75$ (אחרי הנחה) אני עדיין אצטרך לשלם מיסים ? יש דרך לעקוף את זה ?

• פותח/ת השרשור
Buy2usa
ויש דרך לעקוף, יש אנשים שמזייפים מכס.
אני מזמין דרך האתר של ריבוק ונותן את הכתובת של BUY2USA והם שולחים לי את זה ?
ולמה במחשבון כתוב 17$ מיסים ? על מה אני משלם מיסים ועוד בדולרים באמריקה ?

אני מזמין דרך האתר של ריבוק ונותן את הכתובת של BUY2USA והם שולחים לי את זה ?
ולמה במחשבון כתוב 17$ מיסים ? על מה אני משלם מיסים ועוד בדולרים באמריקה ?

1. כן.
2. כתוב 17$ מיסים כי עברת את הסף של 75$ (כולל משלוח בארה"ב) ואתה נדרש לשלם מע"מ, אם ערך החבילה+משלוח יהיה פחות מ-75$ לא תשלם מיסים, רק משלוח.

• פותח/ת השרשור
1. כן.
2. כתוב 17$ מיסים כי עברת את הסף של 75$ (כולל משלוח בארה"ב) ואתה נדרש לשלם מע"מ, אם ערך החבילה+משלוח יהיה פחות מ-75$ לא תשלם מיסים, רק משלוח.
אני אצטרך לשלם גם אם אתפס וגם אם לא ?

אני אצטרך לשלם גם אם אתפס וגם אם לא ?

אין אפשרות לא להיתפס, אתה צריך להצהיר בפני buy2usa מה ערך החבילה ולהעלות invoice.

כמובן שאתה יכול לזייף invoice, לשקר ל-buy2usa ולקוות לטוב, אבל ממש לא הייתי ממליץ על זה.

אין אפשרות לא להיתפס, אתה צריך להצהיר בפני buy2usa מה ערך החבילה ולהעלות invoice.

כמובן שאתה יכול לזייף invoice, לשקר ל-buy2usa ולקוות לטוב, אבל ממש לא הייתי ממליץ על זה.
תתפלא אבל זה אפשרי, פשוט, וכמעט בלי סיכוי להיתפס.
אבל בשביל סכום כמו 17$ לא באמת שווה את הטרחה.

• פותח/ת השרשור
יש לי 15% הנחה באתר של ריבוק, יש איזה סיכוי שהם יסכימו לתת לי 20% וככה אני לא אעבור את ה75$ ?

איך אתה יודע לפי המחשבון שם כמה יעלה המשלוח? כלומר משקל החבילה, הגודל שלה וכו'

בחלק מהאתרים (אמאזון לדוגמא) יש פירוט של משקל/נפח החבילה, באתרים אחרים מצויין רק משקל, ולפעמים צריך לשאול או להעריך בעצמך.

מה שכן, לפעמים יש חוסר תאימות - לדוגמא, רציתי להזמין מקלדת מאמאזון ולbuy2usa יש שירות שהם מטפלים בהכל ואתה משלם להם סכום סופי שאמור להיות שווה לסכום שהיית משלם אם היית מזמין דרך אמאזון ישירות. בסופו של דבר הזמנתי ישירות מאמזון לכתובת של buy2usa והחבילה היתה גדולה יותר ממה שכתוב באתר.

הטעות הזאת עלתה לי עוד 20$ - בשירות "קונים עבורך באמאזון" יש התחייבות למחיר, הם לא יכולים לשנות אותו גם אם נפלה טעות בדף המוצר.

בחלק מהאתרים (אמאזון לדוגמא) יש פירוט של משקל/נפח החבילה, באתרים אחרים מצויין רק משקל, ולפעמים צריך לשאול או להעריך בעצמך.

מה שכן, לפעמים יש חוסר תאימות - לדוגמא, רציתי להזמין מקלדת מאמאזון ולbuy2usa יש שירות שהם מטפלים בהכל ואתה משלם להם סכום סופי שאמור להיות שווה לסכום שהיית משלם אם היית מזמין דרך אמאזון ישירות. בסופו של דבר הזמנתי ישירות מאמזון לכתובת של buy2usa והחבילה היתה גדולה יותר ממה שכתוב באתר.

הטעות הזאת עלתה לי עוד 20$ - בשירות "קונים עבורך באמאזון" יש התחייבות למחיר, הם לא יכולים לשנות אותו גם אם נפלה טעות בדף המוצר.
מסכים, יש להם שירות מעולה, הבעיה היא שאין הכל בקונים עבורך באמאזון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית