הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן וינסרול

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
היי אני בן עשרים רוצה להתחטב לפניי הקיץ מתאמן שלושה חודשים וביקשתי מחבר עזרה שיעזור לי לפתח גוף הוא אמר לי שמחר הוא מביא וינ וקלן ושאני יתחיל לקחת(חדש בזה)ויש לי כמה שאלות שאותו אני לא רוצה לישאול כי הוא זה שמוכר לי אז איך השילוב בניהים לא יפגע בי בכבד וכו? הוא מביא לי אותם ככדורים באיזה כמות להשתמש? איך להשתלב איתם בכדי לקבל את המרב מהם כמה אימוני כוח אירובי ? הגובה שלי מטר 72 שוקל 80 הרבה שומן בפלא גוף תחתון

היי אני בן עשרים רוצה להתחטב לפניי הקיץ מתאמן שלושה חודשים וביקשתי מחבר עזרה שיעזור לי לפתח גוף הוא אמר לי שמחר הוא מביא וינ וקלן ושאני יתחיל לקחת(חדש בזה)ויש לי כמה שאלות שאותו אני לא רוצה לישאול כי הוא זה שמוכר לי אז איך השילוב בניהים לא יפגע בי בכבד וכו? הוא מביא לי אותם ככדורים באיזה כמות להשתמש? איך להשתלב איתם בכדי לקבל את המרב מהם כמה אימוני כוח אירובי ? הגובה שלי מטר 72 שוקל 80 הרבה שומן בפלא גוף תחתון
קלן אינו סטרואיד. בראש עמוד הפורום קיים פוסט על "שורפי שומן" תוכל לקבל את כל המידע שתרצה.
על הווינסטרול כדאי שתוותר. מדובר בסטרואיד אוראלי בעל רעילות די רבה לכבד יש להסתייע בעזרים שונים במהלך הסייקל. מאחר ומדובר בסטרואיד תצטרך בסיום השימוש לבצע pct על מנת להחזיר לגוף את האפשרות לייצר טסטוסטרון באופן עצמאי, יכולת שתיפגע בעת השימוש בוויני. היות ואין לך מושג על מה אני מדבר, הימנע משימוש בויני בשלב זה.
כעיקרון מבחינת שילובם הייתי ממליץ לעשות
זאת כך :

Week 1-6 : Winstrol 50mg/ed
Week 1-6 : Liv52+TUDCA/UDCA
Week 5-6 : clenbuterol 120mcg/ed max
Week 6-9 : pct; nolva+climid (standard procedure

נערך לאחרונה:
זאת בדיוק המילה שחיפשתי 😃
בקיצור להכניס את הקלן אחרי שבוע של ויני ולמשוך 8 שבועות.
(ד״א אני עושה שישי שבת משהו שנותן לי להוציא יותר מהקלן במהלך השבוע- אני מפסיק אותו ולוקח 3 כדורי קטוטיפן ביום למשך היומים האלה, אחד בבוקר ו2 לפני השינה כשמגיע יום ראשון אני מוריד מינון חזרה ל80 מקג ליומיים ואז חוזר שוב ל120. לא מבוסס מחקרית או משהו אבל אה מרגיש שאני מוצא מהקלן ככה הרבה יותר ולא מאבד מהאפקטיביות ככל שהסייקל נמשך)

זאת בדיוק המילה שחיפשתי 😃
בקיצור להכניס את הקלן אחרי שבוע של ויני ולמשוך 8 שבועות.
(ד״א אני עושה שישי שבת משהו שנותן לי להוציא יותר מהקלן במהלך השבוע- אני מפסיק אותו ולוקח 3 כדורי קטוטיפן ביום למשך היומים האלה, אחד בבוקר ו2 לפני השינה כשמגיע יום ראשון אני מוריד מינון חזרה ל80 מקג ליומיים ואז חוזר שוב ל120. לא מבוסס מחקרית או משהו אבל אה מרגיש שאני מוצא מהקלן ככה הרבה יותר ולא מאבד מהאפקטיביות ככל שהסייקל נמשך)

נשמע מעניין במקצת אך לא מועיל, כל עוד שאתה צורך קטוטיפן ובכך שומר על הרצפטורים, יש לך אור ירוק להמשיך עם הקלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית