הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוזי שומן.

natalie

משתמש מתחיל
49
15
נק' מוניטין:
37
49
15
שלום, אני כבר חודשיים בדיאטה של הורדת אחוזי שומן
הגובה שלי הוא 1.69
משקל שהתחלתי בו היה 86.2 כיום אני שוקלת 80.02 ואני עושה תפריט של 1600 קל' מתאמנת 5 פעמים בשבוע מתוכם 3 פעמים אימון כוח.
איך אני בודקת את אחוזי השומן שלי בגוף?
אני מאוד סקרנית לדעת ואשמח לקבל תשובה.

משקל שהתחלתי בו היה 86.2 כיום אני שוקלת 80.02 ואני עושה תפריט של 1600 קל' מתאמנת 5 פעמים בשבוע מתוכם 3 פעמים אימון כוח.

כל הכבוד על ההתקדמות! את בתוכנית מובנת? יודעת מה עושה?

איך אני בודקת את אחוזי השומן שלי בגוף?
ישנם שני מכשירים שעוזרים למדוד והם יקרים ובדרך כלל במכוני כושר בארץ אין אותם. אני יודע שאת יכולה באתר להעלות תמונה ויוכלו להעריך לך את האחוז, אך אני אבין אם זה קצת בעייתי לנשים.

את יכולה לקחת ייעוץ אישי ולקבל שם את הפידבק על האחוז שומן, או לחכות לאחד המומחים כאן של האתר ותוכלי אולי לשלוח לו בהודעה פרטית תמונה.

לדעתי האישית..אין לך צורך עדיין להתעסק בזה כרגע, מה שחשוב עכשיו זה התמדה, אכילה נכונה. מעבר לאכילה מודעת מזינה ובריאה והקניית הרגלים, הן בתזונה והן באימונים.

בכל מקרה, בהצלחה!

יש כמה מכשירים איי שם בשוק ולרוב הבדיקה עולה כמה מאות שקלים.
המכשיר המדוייק ביותר נמצא בוינגייט ונקרא DEXA
המכשיר השני המדוייק ביותר נקרא BOD POD. יש אותו בקליניקות ומכוני כושר (VIM ראשל״צ לדוגמה)
לאחר מכן יש קאליפר (מודד קפלי עור), אך הוא תלוי במיומנות הבודק ומושפע רבות מרמת הנוזלים בגופך.

אופציה אחרונה זה להעלות תמונה לפורום ונוכל להעריך ע״י העין (שזה יותר טוב בד״כ מכל המכשירים הללו שעומדים עליהם/שוכבים עליהם/מחזיקים אותם עם 2 הידיים וכל מה שקשור לפולס חשמלי)

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות! את בתוכנית מובנת? יודעת מה עושה?

ישנם שני מכשירים שעוזרים למדוד והם יקרים ובדרך כלל במכוני כושר בארץ אין אותם. אני יודע שאת יכולה באתר להעלות תמונה ויוכלו להעריך לך את האחוז, אך אני אבין אם זה קצת בעייתי לנשים.

את יכולה לקחת ייעוץ אישי ולקבל שם את הפידבק על האחוז שומן, או לחכות לאחד המומחים כאן של האתר ותוכלי אולי לשלוח לו בהודעה פרטית תמונה.

לדעתי האישית..אין לך צורך עדיין להתעסק בזה כרגע, מה שחשוב עכשיו זה התמדה, אכילה נכונה. מעבר לאכילה מודעת מזינה ובריאה והקניית הרגלים, הן בתזונה והן באימונים.

בכל מקרה, בהצלחה!

תודה רבה ! 😃 וכן אני בתוכנית אימונים יש לי מאמן אישי וכו'.. אני במעקב הכוונה .
יש כמה מכשירים איי שם בשוק ולרוב הבדיקה עולה כמה מאות שקלים.
המכשיר המדוייק ביותר נמצא בוינגייט ונקרא DEXA
המכשיר השני המדוייק ביותר נקרא BOD POD. יש אותו בקליניקות ומכוני כושר (VIM ראשל״צ לדוגמה)
לאחר מכן יש קאליפר (מודד קפלי עור), אך הוא תלוי במיומנות הבודק ומושפע רבות מרמת הנוזלים בגופך.

אופציה אחרונה זה להעלות תמונה לפורום ונוכל להעריך ע״י העין (שזה יותר טוב בד״כ מכל המכשירים הללו שעומדים עליהם/שוכבים עליהם/מחזיקים אותם עם 2 הידיים וכל מה שקשור לפולס חשמלי)

אוקי אם אני שולחת תמונה אז למי?....

תודה רבה ! 😃 וכן אני בתוכנית אימונים יש לי מאמן אישי וכו'.. אני במעקב הכוונה .

אוקי אם אני שולחת תמונה אז למי?....
2 אופציות:
1. את יכולה להעלות את התמונה לפורום תמונות כאן:
http://www.lbs.co.il/forums/5/

את יכולה לגזור/לטשטש את הפנים אם את רוצה. יש גם נעוץ שלם של הערכת אחוזי שומן.

2. את יכולה לנסות להעריך לעצמך ע״י המאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/2368/כיצד-להעריך-אחוזי-שומן-בגופינו/

Back
למעלה תחתית