הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת אחוזי שומן

היללי

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכולן.
אני צריכה עזרה ,איזה אימונים הכי יעילים בשריפת שומן?

השאלה שלך לא ברורה. אין אימון ספציפי שהוא טוב לשריפת שומן, מה שמשנה הוא המאזן הקלורי.

• פותח/ת השרשור
מבחינת אימוני אירובי,איזה אימונים עוזרים בשריפת שומן. ספינינג? אימון אינטרוולים בהליכון(ריצה והליכה משולב). אני מתאמנת כל יום. אימון אירובי בבוקר וכוח בערב

מבחינת אימוני אירובי,איזה אימונים עוזרים בשריפת שומן. ספינינג? אימון אינטרוולים בהליכון(ריצה והליכה משולב). אני מתאמנת כל יום. אימון אירובי בבוקר וכוח בערב

אינטרוולים נמצאו כיעילים, אך עדיף לא לבצע אותם לפני שיש בסיס אירובי טוב.
את צריכה להתמיד בתפריט מסויים ולראות כמה את יורדת כל שבוע... בכל פעם שאת נתקעת תוסיפי מעט אירובי ותראי לאן זה הולך.

האימון שישרוף הכי הרבה קלוריות יעזור לאיבוד שומן מקסימלי. כמובן שאם התפריט לא יעיל שום אימון לא ממש יעזור באופן אפקטיבי

• פותח/ת השרשור
אינטרוולים נמצאו כיעילים, אך עדיף לא לבצע אותם לפני שיש בסיס אירובי טוב.
את צריכה להתמיד בתפריט מסויים ולראות כמה את יורדת כל שבוע... בכל פעם שאת נתקעת תוסיפי מעט אירובי ותראי לאן זה הולך.
התחלתי היום תפריט חדש אני מנסה אותו. אבל כדי להיות בטוחה ולהתמיד בתפריט איך אני יכולה לבנות בצורה הטובה ביותר?

היי הילה(צדקתי בשם ?) וברוכה הבאה לפורום

בואי תתני לנו טיפה רקע עלייך: גיל גובה משקל

מה תכנית האימונים שלך ? תכנית תזונה(תרשמי מה את אוכלת כל יום עם כמויות) ? מהם הערכים בתפריט שלך מבחינת חלבון- פחמימות-שומן וקלוריות ?

את ספורטאית ? למה את מתאמנת כל יום ? כמה פעמים בשבוע ?

יש לך כאן מאמר שידריך אותך וילמד אותך איך ליישם בכל מה שנוגע לתזונה

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בנוסף אם תרצי תוכלי להעלות תמונת גוף ובטן(ללא פנים) כדי שנוכל לייעץ לך אם את באמת צריכה חיטוב או מסה.

איזה אימונים הכי יעילים בשריפת שומן?
גם אם זה לא יעיל בשריפת שומן ממליצה לך לא לוותר על אימוני כוח.
לא רק שזה ימזער איבוד מסת שריר זה גם ישפר את חילוף החומרים שלך לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
היי הילה(צדקתי בשם ?) וברוכה הבאה לפורום

בואי תתני לנו טיפה רקע עלייך: גיל גובה משקל

מה תכנית האימונים שלך ? תכנית תזונה(תרשמי מה את אוכלת כל יום עם כמויות) ? מהם הערכים בתפריט שלך מבחינת חלבון- פחמימות-שומן וקלוריות ?

את ספורטאית ? למה את מתאמנת כל יום ? כמה פעמים בשבוע ?

יש לך כאן מאמר שידריך אותך וילמד אותך איך ליישם בכל מה שנוגע לתזונה

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

בנוסף אם תרצי תוכלי להעלות תמונת גוף ובטן(ללא פנים) כדי שנוכל לייעץ לך אם את באמת צריכה חיטוב או מסה.
בת 19,1.72. 65 ק"ג.
התחלתי תוכנית חדשה עכשיו. עושה אימון אי נט ר וו לים בבוקר(ריצה והליכה) ובערב אימון כוח. A b c d. אני מתאמנת הרבה זמן.
לגבי הערכים אני לא יודעת לחשב.
מתאמנת בערך חמש פעמים בשבוע. יש יום מנוחה אחד לפחות.
בבוקר אוכלת חביטה 3 חלבונים וחלמון עם ירקות,ביניים יוגורט 0 עם פרי,צוהריים בשר עם פחמימה מורכבת וסלט,ביניים סנוויץ עם גבינה צהובה 9% עם ירקות. ובערב אחרי אימון טונה עם ירקות וגבינה
בת 19,1.72. 65 ק"ג.
התחלתי תוכנית חדשה עכשיו. עושה אימון אי נט ר וו לים בבוקר(ריצה והליכה) ובערב אימון כוח. A b c d. אני מתאמנת הרבה זמן.
בבוקר אוכלת חביטה 3 חלבונים וחלמון עם ירקות,ביניים יוגורט 0 עם פרי,צוהריים בשר עם פחמימה מורכבת וסלט,ביניים סנוויץ עם גבינה צהובה 9% עם ירקות. ובערב אחרי אימון טונה עם ירקות וגבינה
שעה לפני אימון אוכלת כוס של פיבר 1 עם חלב סויה וחצי שעה לפני קפה שחור

מניח שתכנית האימון שלך מתישה אותך מאוד כמו גם שאת לא ממש סגורה על הכמויות שאת אוכל מהתפריט שרשמת לי.

את יכולה להגיד או לנחש על כמה גרעון קלורי את נמצאת ? 300 קל' ? 500 ? 700 ?

• פותח/ת השרשור
מניח שתכנית האימון שלך מתישה אותך מאוד כמו גם שאת לא ממש סגורה על הכמויות שאת אוכל מהתפריט שרשמת לי.

את יכולה להגיד או לנחש על כמה גרעון קלורי את נמצאת ? 300 קל' ? 500 ? 700 ?
שיניתי את התוכנית קצת ,המרווח בין האימון הבוקר לערב הוא גדול. ולגבי הגירעון לא יודעת

@מרטין נשמח להארות שלך בנושא

האופציות הן: או להגדיל גירעון קלורי או לעשות יותר אירובי

לדעתי, תקטיני את כמות האימונים ל3-4 אימוני כח, ותגדילי את העצימות שלהם (העלאת משקלי עבודה בכל תרגיל).
את האירובי (שאם הבנתי נכון את עושה כל יום כמעט) תורידי לפעם פעמיים בשבוע, אלא אם כן זה עושה לך טוב.
בכל מקרה אם תחליטי להישאר על מספר אימוני האירובי הזה, את צריכה לבדוק את כמות הקלוריות שאת מכניסה ולהתאים את זה לאימונים שלך (יותר אימוני אירובי, יותר קלוריות) ולבדוק שאת לא במאזן קלורי שלילי גדול מדי.
מציעה לך לקרוא את המאמר על חיטוב הגוף שנמצא בפורום.
כשתסיימי- תכניסי את התפריט שלך למחשבון קלוריות ותראי מה הם הערכים הסופיים והאם הם מתאימים לך.

• פותח/ת השרשור
@מרטין נשמח להארות שלך בנושא

האופציות הן: או להגדיל גירעון קלורי או לעשות יותר אירובי
אני עושה אירובי כל יום.אחרי שאני מחשבת כמה קלוריות התפריט שלי איך מחשבת כמה מוציאה?

בת 19,1.72. 65 ק"ג.

קומבינציה קטלנית העלית כאן
שני אימונים ביום - אינטרוולים בבוקר ואימון כוח בערב (ועוד במתכונת של abcd)
התפריט לעומת זאת יותר ערטילאי כלומר את לא בדיוק יודעת כמה חלבון שומן וקלוריות את אוכלת ביום
ובכל מקרה את מקזזת לפי האימונים

את מה שנקרא מחטבת במשרה מלאה 24/7 רק שבפועל לא ממש מחטבת. יש דבר כזה יותר מידי מאמץ במקומות הלא נכונים וכרגע נשמע שזה מה שאת עושה.
את ה24/7 שלך תשקיעי בלתכנן תפריט מדוייק בכמויות. תתחילי ב1400-1500 קלוריות ביום ותקפידי על כמות החלבון (לפחות 100 גר) והשומן (60-70 גר)
את האירובי, איך שאת אוהבת, 4-5 פעמים בשבוע
אימוני כוח רק 3 פעמים בשבוע FBW (אין לך מה להתחיל לפצל את רוצה כמה שיותר גירוי בשבוע לכל שריר)
מכאן את מכוונת את התהליך לפי קצב הירידה במשקל. אם ירדת 300-400 גר בשבוע מעולה. אם לא, את מפחיתה כ-100 קלוריות מכמות הפחמימה בתפריט שלך.

Back
למעלה תחתית