עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת אימוני אירובי,איזה אימונים עוזרים בשריפת שומן. ספינינג? אימון אינטרוולים בהליכון(ריצה והליכה משולב). אני מתאמנת כל יום. אימון אירובי בבוקר וכוח בערב
התחלתי היום תפריט חדש אני מנסה אותו. אבל כדי להיות בטוחה ולהתמיד בתפריט איך אני יכולה לבנות בצורה הטובה ביותר?אינטרוולים נמצאו כיעילים, אך עדיף לא לבצע אותם לפני שיש בסיס אירובי טוב.
את צריכה להתמיד בתפריט מסויים ולראות כמה את יורדת כל שבוע... בכל פעם שאת נתקעת תוסיפי מעט אירובי ותראי לאן זה הולך.
גם אם זה לא יעיל בשריפת שומן ממליצה לך לא לוותר על אימוני כוח.איזה אימונים הכי יעילים בשריפת שומן?
בת 19,1.72. 65 ק"ג.היי הילה(צדקתי בשם ?) וברוכה הבאה לפורום
בואי תתני לנו טיפה רקע עלייך: גיל גובה משקל
מה תכנית האימונים שלך ? תכנית תזונה(תרשמי מה את אוכלת כל יום עם כמויות) ? מהם הערכים בתפריט שלך מבחינת חלבון- פחמימות-שומן וקלוריות ?
את ספורטאית ? למה את מתאמנת כל יום ? כמה פעמים בשבוע ?
יש לך כאן מאמר שידריך אותך וילמד אותך איך ליישם בכל מה שנוגע לתזונה
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בנוסף אם תרצי תוכלי להעלות תמונת גוף ובטן(ללא פנים) כדי שנוכל לייעץ לך אם את באמת צריכה חיטוב או מסה.
שעה לפני אימון אוכלת כוס של פיבר 1 עם חלב סויה וחצי שעה לפני קפה שחורבת 19,1.72. 65 ק"ג.
התחלתי תוכנית חדשה עכשיו. עושה אימון אי נט ר וו לים בבוקר(ריצה והליכה) ובערב אימון כוח. A b c d. אני מתאמנת הרבה זמן.
לגבי הערכים אני לא יודעת לחשב.
מתאמנת בערך חמש פעמים בשבוע. יש יום מנוחה אחד לפחות.
בבוקר אוכלת חביטה 3 חלבונים וחלמון עם ירקות,ביניים יוגורט 0 עם פרי,צוהריים בשר עם פחמימה מורכבת וסלט,ביניים סנוויץ עם גבינה צהובה 9% עם ירקות. ובערב אחרי אימון טונה עם ירקות וגבינה
שיניתי את התוכנית קצת ,המרווח בין האימון הבוקר לערב הוא גדול. ולגבי הגירעון לא יודעתמניח שתכנית האימון שלך מתישה אותך מאוד כמו גם שאת לא ממש סגורה על הכמויות שאת אוכל מהתפריט שרשמת לי.
את יכולה להגיד או לנחש על כמה גרעון קלורי את נמצאת ? 300 קל' ? 500 ? 700 ?
אני עושה אירובי כל יום.אחרי שאני מחשבת כמה קלוריות התפריט שלי איך מחשבת כמה מוציאה?
בת 19,1.72. 65 ק"ג.
התחלתי תוכנית חדשה עכשיו. עושה אימון אי נט ר וו לים בבוקר(ריצה והליכה) ובערב אימון כוח. A b c d. אני מתאמנת הרבה זמן.
לגבי הערכים אני לא יודעת לחשב.
מתאמנת בערך חמש פעמים בשבוע. יש יום מנוחה אחד לפחות.
בבוקר אוכלת חביטה 3 חלבונים וחלמון עם ירקות,ביניים יוגורט 0 עם פרי,צוהריים בשר עם פחמימה מורכבת וסלט,ביניים סנוויץ עם גבינה צהובה 9% עם ירקות. ובערב אחרי אימון טונה עם ירקות וגבינה