הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט טכניקה

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
עדיין חסר קצת עומק. תתחיל את התנועה מהאגן ואז תפתח את הברכיים ותכנס לבור. אולי תפתח טיפה פיסוק וזה יעזור

• פותח/ת השרשור
עדיין חסר קצת עומק. תתחיל את התנועה מהאגן ואז תפתח את הברכיים ותכנס לבור. אולי תפתח טיפה פיסוק וזה יעזור
האמת שזה אחד הדברים שהעירו לי עליהם קודם, שהייתי מתחיל את התנועה מהאגן ואמרו לי שקודם צריך לשחרר את הנעילה בברך ורק אז לסובב את האגן ולרדת אז קצת התבלבלתי..

האמת שזה אחד הדברים שהעירו לי עליהם קודם, שהייתי מתחיל את התנועה מהאגן ואמרו לי שקודם צריך לשחרר את הנעילה בברך ורק אז לסובב את האגן ולרדת אז קצת התבלבלתי..

אז ממש לא , אתה מתחיל מהאגן ואז פותח ברכיים החוצה ויורד לבור

• פותח/ת השרשור
אז ממש לא , אתה מתחיל מהאגן ואז פותח ברכיים החוצה ויורד לבור
אתה בטוח? כי בסרט של ריפטו בחלק של סקוואט הוא מעיר לכמה ואומר להם קודם לשחרר נעילה בברך ואז לרדת עם הישבן ואפילו אומר להם להפריד את זה לשני שלבים

תשחרר נעילה בברך (לא לרדת למטה עדיין) -> אגן מתחיל תנועה הולך אחורה -> ברכיים נפתחות לצדדים -> אתה מתיישב בתוך הבור מגיע לשיא המתיחה בהאמסטרינג-> דוחף אגן לתקרה ופותח ברכיים חוצה בעליה.

אם יש לך בעיה לדעת איפה את צריך לעלות , שים איזה משהו שאם תשב עליו תהיה בקו שבירת המקביל, ככה תדע שאתה יורד עד שאתה נוגע בו (לא מתיישב עליו) ואז אתה עושה היפ דרייב למעלה.

בהצלחה

תשמע יאן היה לך לפני שבועיים אחלה סקוואט ואז אנשים מעירים לך דברים קטנים פה ושם ואתה מנסה להפוך עולמות וסתם הורס לעצמך, הדבר הבעייתי באמת שאני רואה כרגע זה העומק שאתה אמור לדעת איך לשפר בכוחות עצמך.

מעבר לזה אל תחשוב יותר מדי ותעשה את התנועה כמו שעשית עד עכשיו, לא היית חושב על "להתיישב אחורה" או "לעשות תנועה מהאגן" אלא פשוט יורד ועולה בצורה טבעית כמו שצריך
בקשר למשקל, הוא אמור להיות על אמצע כף הרגל ולא על העקבים, בסקוואט תקין אין מומנטים(גם מוסבר לעומק בחוברת שקיבלת), שוב, לפעמים כשיש יותר מדי עצות זה יותר גרוע מאשר לא היו עוזרים לך

• פותח/ת השרשור
תשמע יאן היה לך לפני שבועיים אחלה סקוואט ואז אנשים מעירים לך דברים קטנים פה ושם ואתה מנסה להפוך עולמות וסתם הורס לעצמך, הדבר הבעייתי באמת שאני רואה כרגע זה העומק שאתה אמור לדעת איך לשפר בכוחות עצמך.

מעבר לזה אל תחשוב יותר מדי ותעשה את התנועה כמו שעשית עד עכשיו, לא היית חושב על "להתיישב אחורה" או "לעשות תנועה מהאגן" אלא פשוט יורד ועולה בצורה טבעית כמו שצריך
בקשר למשקל, הוא אמור להיות על אמצע כף הרגל ולא על העקבים, בסקוואט תקין אין מומנטים(גם מוסבר לעומק בחוברת שקיבלת), שוב, לפעמים כשיש יותר מדי עצות זה יותר גרוע מאשר לא היו עוזרים לך
כן אין שום ספק שאתה צודק..
אני אוריד מעט משקל ואנסה לתקן את הטכניקה שהשתבשה,
וליישם את העצה של ׳קרוספיטר׳ ולשים משהו שאני כביכול אשב עליו בירידה ואדע ששברתי מקביל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית