הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יכול להיות עלייה של 5% שומן?

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום אני במסה אני אוכל במאזן קלורי של 700-500 חיובי לפני שבועיים התחלתי מסה ועלתי במשקל מ 69 ל 74 בסדר זה נוזלים מהפחמימה אני הייתי היום בשקילה ועליתי מ 14 אחוז שומן ל 19אחוז שומן זה הגיוני ואני לא אוכל חטיפים גאנק פוד שתייה מתוקה כלום אוכל רק בריאה

שלום אני במסה אני אוכל במאזן קלורי של 700-500 חיובי לפני שבועיים התחלתי מסה ועלתי במשקל מ 69 ל 74 בסדר זה נוזלים מהפחמימה אני הייתי היום בשקילה ועליתי מ 14 אחוז שומן ל 19אחוז שומן זה הגיוני ואני לא אוכל חטיפים גאנק פוד שתייה מתוקה כלום אוכל רק בריאה

איפה אתה נמדד?

קיבלת דוגמא מצוינת למה המדידה בחדר כושר לא שווה כלום:
14% שומן מ 69 ק"ג זה 9.66 ק"ג שומן.
19% שומן מ 74 ק"ג זה 14.06 ק"ג שומן.

כלומר לפי המדידה בחד"כ עלית 4.5 ק"ג שומן מתוך עלייה של 5 ק"ג.
אז או שאתה לא מתאמן, או שאתה אוכל הרבה יותר ממה שאתה חושב או שהמכשיר בחד"כ לא שווה כלום...

מאוד מפורט חח, איזה משקל?

בקיצור לאן אני חותר, לרוב המכשירים יש סטיה של עד 50%..ומעלי קיבלת הוכחה מתמטית מעולה.
אלא אם אתה יושב על הספה ובולס אוריאו אין מצב שעלית כל כך הרבה שומן ורוב הסיכויים שהמכשיר מזייף, סביר להניח שבגלל הנוזלים

• פותח/ת השרשור
קיבלת דוגמא מצוינת למה המדידה בחדר כושר לא שווה כלום:
14% שומן מ 69 ק"ג זה 9.66 ק"ג שומן.
19% שומן מ 74 ק"ג זה 14.06 ק"ג שומן.

כלומר לפי המדידה בחד"כ עלית 4.5 ק"ג שומן מתוך עלייה של 5 ק"ג.
אז או שאתה לא מתאמן, או שאתה אוכל הרבה יותר ממה שאתה חושב או שהמכשיר בחד"כ לא שווה כלום...
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע מתוכם אני עושה אירובי שלוש לא פיספסתי פעם אחת של אימון בדקתי את התפריט ואני אוכל בידיוק מה שרשום לא ממתקים לא שתייה מתוקה ולא גאנק פוד

איזה מכשיר זה? טאניטה? שאתה עומד יחף ומחזיק משהו?

חרטא ברטא של מכשיר .. יש אצלנו בחדר כושר וכל פעם שאנשים מבקשים ממני להשקל מראש אני אומר להם שזה בולשיט אחד גדול.

• פותח/ת השרשור
איזה מכשיר זה? טאניטה? שאתה עומד יחף ומחזיק משהו?

חרטא ברטא של מכשיר .. יש אצלנו בחדר כושר וכל פעם שאנשים מבקשים ממני להשקל מראש אני אומר להם שזה בולשיט אחד גדול.
זה מכשיר אני עולה על המשקל יחף וזהו זה רושם לי את המשקל מסת גוף רזה מים אחוז שומן BMR ועוד

• פותח/ת השרשור
חארטה של מכשיר
לא יודע כבר נילחצתי שראיתי את זה לא הבנתי איך זה יכול להיות גם כי אני עושה אירובי שלוש פעמים בשבוע של 40 דקות
מאוד מפורט חח, איזה משקל?

בקיצור לאן אני חותר, לרוב המכשירים יש סטיה של עד 50%..ומעלי קיבלת הוכחה מתמטית מעולה.
אלא אם אתה יושב על הספה ובולס אוריאו אין מצב שעלית כל כך הרבה שומן ורוב הסיכויים שהמכשיר מזייף, סביר להניח שבגלל הנוזלים
לא הבנתי מה אמרתה פה על האוריאו ?

לא יודע כבר נילחצתי שראיתי את זה לא הבנתי איך זה יכול להיות גם כי אני עושה אירובי שלוש פעמים בשבוע של 40 דקות
אין מצב

לא הבנתי מה אמרתה פה על האוריאו ?
שאם אתה לא מתאמן בכלל ורק אוכל המון אז יכול להיות, לא המצב שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית