הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל דיבול

• פותח/ת השרשור Ido34
  • פורסם בתאריך

Ido34

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל בעוד חודש סייקל של טסט אנתת ודיבול או ראלי.
מומלץ? יהיה חשש לג׳ינו בלי pct כמו שצריך? אם כן, איזה חומרים לשלב ב-pct

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל בעוד חודש סייקל של טסט אנתת ודיבול או ראלי.
מומלץ? יהיה חשש לג׳ינו בלי pct כמו שצריך? אם כן, איזה חומרים לשלב ב-pct

אהלן עידו וברוך הבא לפורום,

ראשית עליך לתת עוד כמה נתונים ששכחת, האם זה סייקל ראשון?
האם סבלת מג׳ינו בעבר?
מה הגובה והמשקל שלך?
אחוז שומן מוערך?
הטסט אננטט של איזו חברה?
מה המינון פר שבוע?
מה אתה יודע על pct?

לאחר שתיתן את הפרטים הללו אוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אהלן עידו וברוך הבא לפורום,

ראשית עליך לתת עוד כמה נתונים ששכחת, האם זה סייקל ראשון?
האם סבלת מג׳ינו בעבר?
מה הגובה והמשקל שלך?
אחוז שומן מוערך?
הטסט אננטט של איזו חברה?
מה המינון פר שבוע?
מה אתה יודע על pct?

לאחר שתיתן את הפרטים הללו אוכל לעזור לך.
שלום אייל, אני בן 34, סייקל שני, אחוז שומן 18 מדדתי במדויק עם קליפר, היה לי ג׳ינו כשהייתי בן 16 לפני שהתחלתי תהליך של ירידה במשקל, הגובה שלי הוא: 1.80 מ׳ משקל: 98.
אני עוד לא רכשתי את הטסט, אבל אני מתכוון לקנות של British dragon, סייקל קודם השתמשתי בטסט שלהם והיה מצויין

שלום אייל, אני בן 34, סייקל שני, אחוז שומן 18 מדדתי במדויק עם קליפר, היה לי ג׳ינו כשהייתי בן 16 לפני שהתחלתי תהליך של ירידה במשקל, הגובה שלי הוא: 1.80 מ׳ משקל: 98.
אני עוד לא רכשתי את הטסט, אבל אני מתכוון לקנות של British dragon, סייקל קודם השתמשתי בטסט שלהם והיה מצויין

אהלן,

כאמור אם עברת כבר סייקל אחד סביר להניח שלמדת מטעויות, ועוד יותר היית צריך לדעת שללא pct נכון - רווחי הסייקל לא יחזיקו מעמד.

נתחיל מכך שאתה אחוז שומן גבוה מדי בכדי להתחיל סייקל, תרד לאזור ה13-14 אחוז ורק לאחר מכן תתחיל ובכך תפחית משמעותית את הסיכוי ללקות בג׳ינו מכיוון שאתה מתכנן להשתמש בדיבול מה שיעלה לך את רמות האסטרוגן בדם.

HCG החל מהשבוע השלישי, במידה ואתה סגור על האננטט, בריטיש רפואי חברה מעולה כל הכבוד, ובנוסף Tom השאיר מעלי קישור שבו הוא מפרט את אופן לקחתי הכדורים במהלך ההתאוששות.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לתת להם מענה, בהצלחה.

בריטיש דראגון לא קיימים כבר שנים. מה שאתה חושב שאתה קונה זה לא בריטיש - זה בטוח

• פותח/ת השרשור
בריטיש דראגון לא קיימים כבר שנים. מה שאתה חושב שאתה קונה זה לא בריטיש - זה בטוח
אהלן,

כאמור אם עברת כבר סייקל אחד סביר להניח שלמדת מטעויות, ועוד יותר היית צריך לדעת שללא pct נכון - רווחי הסייקל לא יחזיקו מעמד.

נתחיל מכך שאתה אחוז שומן גבוה מדי בכדי להתחיל סייקל, תרד לאזור ה13-14 אחוז ורק לאחר מכן תתחיל ובכך תפחית משמעותית את הסיכוי ללקות בג׳ינו מכיוון שאתה מתכנן להשתמש בדיבול מה שיעלה לך את רמות האסטרוגן בדם.

HCG החל מהשבוע השלישי, במידה ואתה סגור על האננטט, בריטיש רפואי חברה מעולה כל הכבוד, ובנוסף Tom השאיר מעלי קישור שבו הוא מפרט את אופן לקחתי הכדורים במהלך ההתאוששות.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לתת להם מענה, בהצלחה.
תודה רבה רבה אייל.
אביעד, מה הכוונה שלך שזה מזויף? אני בטוח שזה מקורי, אני קניתי מאתר טוב באינטרנט שהמון חברים שלי מזמינים ממנו

תודה רבה רבה אייל.
אביעד, מה הכוונה שלך שזה מזויף? אני בטוח שזה מקורי, אני קניתי מאתר טוב באינטרנט שהמון חברים שלי מזמינים ממנו

אחי, לא בשביל משהו. גם אם מיליון אנשים קונים ממנו וזה עובד. זה לא בריטיש!
החברה המקורית והמעולה נסגרה כבר בשלהי 2014 בערך.

• פותח/ת השרשור
אחי, לא בשביל משהו. גם אם מיליון אנשים קונים ממנו וזה עובד. זה לא בריטיש!
החברה המקורית והמעולה נסגרה כבר בשלהי 2014 בערך.
** אין להביא קישורים לאתרים*** זה לא האתר של החברה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
** אין להביא קישורים לאתרים*** זה לא האתר של החברה?

לא. ממש לא.
זה שיש להם אותו שם לא אומר שאלו מה שכולם מתכוונים.
החברה המדוברת התפרקה אי שם בשלהי 2014. תרשום בגוגל בריטיש דיספנסרי ותראה את התאריכים והשנים שדנו בהם.

לא. ממש לא.
החברה המדוברת התפרקה אי שם בשלהי 2014. תרשום בגוגל בריטיש דיספנסרי ותראה את התאריכים והשנים שדנו בהם.
2014?

לא. ממש לא.
הוא התכוון לבריטיש דראגון למרות שגם דראגון לא רפואי בכלל , וגם התפרקו משנת 12 בערך אולי לפני , אני מצאתי כתבה על הייצרן עצמו שבכלל נתפס ונשלך לכלא ובגלל זה החברה נסגרה שמעתי גם על דיספנסרי שלא מיוצרים אלא רק מזוייפים יש מצב שהפועלים עצמם לקחו את הלוגואים של החברה וממשיכים את הייצור
מה שבטוח שדראגון זה לא מה שהיה בעבר למרות שאני חושב שהחומרים הם אותם חומרים

נערך לאחרונה:

2012 - מה קשור לחיים ה2014 הזה שהבאתי.

הוא התכוון לבריטיש דראגון למרות שגם דראגון לא רפואי בכלל , וגם התפרקו משנת 12 בערך אולי לפני , אני מצאתי כתבה על הייצרן עצמו שבכלל נתפס ונשלך לכלא ובגלל זה החברה נסגרה שמעתי גם על דיספנסרי שלא מיוצרים אלא רק מזוייפים יש מצב שהפועלים עצמם לקחו את הלוגואים של החברה וממשיכים את הייצור

אכן בריטיש דראגון. כל הבריטיש דיספנסרי הזה זה זיוף שרוכב על גב הדמיון בין דארגון אליהם.

• פותח/ת השרשור

אכן בריטיש דראגון. כל הבריטיש דיספנסרי הזה זה זיוף שרוכב על גב הדמיון בין דארגון אליהם.
אוקיי, הבנתי זה זיוף מה שרציתי לקנות, יש חברות טובות שאתה ממליץ?
למרות שהטסט שהיה לכאורה שלהם שלקחתי לפני כמה זמן היה טוב אני לא רוצה לקחת סיכון שוב, הכי טוב משהו טוב ומקורי.

למרות שהטסט שהיה לכאורה שלהם שלקחתי לפני כמה זמן היה טוב אני לא רוצה לקחת סיכון שוב, הכי טוב משהו טוב ומקורי.

חפש בשוק פארמה לאב. הug ברמה הכי גבוה היום בשוק.

אם אתה מדבר על די-בול אז הייתי הולך על לבבות כחולים של בודי ריסרצ'. זה הכי קרוב לרפואי שאפשר להשיג.
שים לב איך אתה מקבל את זה רק, כי גם לזה יש זיופים פה ושם.

בריטיש דיספנסרי...
גולדן דראגון...
😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית