הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אני משיג פרימיום לראפיד שר בלי לשלם או להעלות קבצים?

• פותח/ת השרשור Omer
  • פורסם בתאריך
לא משיג, אני שילמתי לפני חצי שנה בערך עלה לי 240 שקל משהו כזה לשנה (ומביאים לך עוד חודש מתנה), ממש משתלם ניצלתי את המשתמש למוות.

לא משיג, אני שילמתי לפני חצי שנה בערך עלה לי 240 שקל משהו כזה לשנה (ומביאים לך עוד חודש מתנה), ממש משתלם ניצלתי את המשתמש למוות.

הורדות רווויות בלינקים נניח 20+ חלקים, איך היית מוריד? אני יודע שיש תוכנה שמאפשרת ריבוי לינקים, אבל זה מכה להיכנס להוריד ושוב..

כשאתה פרמיום אתה לא צריך ללחוץ על כלום,פשוט לוקח את הלינק וזהו,זה מוריד לבד.

אם אתה מוריד ממש הרבה סרטים זה שווה.. כמו מנוי לבלוקבאסטר בהרבה יותר זול :D

פעם היה איזה משתמש בIB [עכשיו הוא מנהל שם.. זה שיש לו איזה פטיש לויקינגים] שהביא איזה 70 אתרים לצפייה ישירה [אולי אתה זוכר את האשכול], אימצתי משם איזה שניים.. הבחור ההוא באמת חולה מין, אתה לא מאמין איזה אתרים הוא הביא.. לא עברתי על הרוב, אבל אני בטוח שיש שם כמה אתרים שמערבים חמורים וחזירים ובחורות יפניות באותו הסרט.

בנוגע לאיכות, אל תהיה לי חולה מין.. כוס זה כוס גם באיכות שהיא לא HD.

בנוגע לאתרים, אם אתה ממש רוצה תפנה אליי לפרטי.

פעם היה איזה משתמש בIB [עכשיו הוא מנהל שם.. זה שיש לו איזה פטיש לויקינגים] שהביא איזה 70 אתרים לצפייה ישירה [אולי אתה זוכר את האשכול], אימצתי משם איזה שניים.. הבחור ההוא באמת חולה מין, אתה לא מאמין איזה אתרים הוא הביא.. לא עברתי על הרוב, אבל אני בטוח שיש שם כמה אתרים שמערבים חמורים וחזירים ובחורות יפניות באותו הסרט.

בנוגע לאיכות, אל תהיה לי חולה מין.. כוס זה כוס גם באיכות שהיא לא HD.

בנוגע לאתרים, אם אתה ממש רוצה תפנה אליי לפרטי.
ROFL
אני כבר דקה צוחק 😆🤡😆😆

על מה אתה מדבר?איזה HD?אני מוריד בלוריי ומסתכל בטלוויזיה בסלון:Banane36:

חס וחלילה.
אלא אם כן הויקינגית זה ג'נה ג'יימסון,אז זה כבר סיפור אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית