הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן יותר מפעמיים שלוש

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
אהלן,לפי הפורום פה והמאמרים לא רצוי לבצע יותר מ 2-4 סייקלים של קלן כי הנושא לא נבדק.
העניין הוא שנשארה לי שקית עם כדורים שילכו לפח אם זה לא יהיה סייקל נוסף וחבל לי לזרוק קלן.
אתם ממליצים לא להתקרב לחומר כי כבר עשיתי 4 סייקלים שלו והנושא לא נחקר או ללכת על זה?

אהלן,לפי הפורום פה והמאמרים לא רצוי לבצע יותר מ 2-4 סייקלים של קלן כי הנושא לא נבדק.
העניין הוא שנשארה לי שקית עם כדורים שילכו לפח אם זה לא יהיה סייקל נוסף וחבל לי לזרוק קלן.
אתם ממליצים לא להתקרב לחומר כי כבר עשיתי 4 סייקלים שלו והנושא לא נחקר או ללכת על זה?
איפה זה כתוב?!
אתה יכול לעשות גם 6 סייקלים, שבועיים-שבועיים (קלן/מנוחה).

• פותח/ת השרשור
שאלה: האם קלן בטוח לשימוש בטווח הארוך? תשובה: הדבר אינו נבדק ולכן לא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקלים של 14 ימים (עם הפסקה) או לא להריץ יותר מסייקל אחד של קלן עם Ketotifen למשך 6-8 שבועות מבלי חודש הפסקה.
ציטוט מאחד הנעוצים

שאלה: האם קלן בטוח לשימוש בטווח הארוך? תשובה: הדבר אינו נבדק ולכן לא מומלץ לעשות יותר מ 2-3 סייקלים של 14 ימים (עם הפסקה) או לא להריץ יותר מסייקל אחד של קלן עם Ketotifen למשך 6-8 שבועות מבלי חודש הפסקה.
ציטוט מאחד הנעוצים
קלן אינו חלק מאף תרופה המאושרת לשימוש ע"י ה-FDA. אכן נכון שמדובר בתרופה שתוצאות שימוש בה לטווח ארוך לא נחקרו לאשורם.
אף-על-פי-כן, 2-3 סייקלים היא קביעה שרירותית הבאה להדגיש את הפיסקה הקודמת ולשמש מקדם ביטחון שכ"א מאיתנו רצוי שינקוט בו בשימוש בחומרים כמו קלן.
אם אתה חש שהשפעת הקלן מאוד ניכרת והדבר בא לידי ביטוי בבדיקות לחץ דם למשל, נוח תקופה מעט יותר ארוכה והמשך שימוש.

• פותח/ת השרשור
מעולה,עוד חשבתי שאני אצטרך להיפרד מהחומר לצמיתות 🤣
בקיצור,אני כבר באזור החודש אחרי שימוש בחומר,אתן לעצמי ולגוף עוד קצת מנוח מהחומר ואמשיך לשבועיים און-אוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית