הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מצב חיטוב 21 יום נשאר עוד חודש

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
image.jpg
שלום לכולם,מי שזוכר תעדכון הקודם שלי,סיימתי מסה במשקל 100+ קג מסה שנמשכה 4 חודשים.גובה 1.83
יצאתי לנטרלי וחיטוב התחיל לפני 21 יום בדיוק,המטרה להגיע ל10 א.ש ומטה.כרגע מעריך את עצמי כ16 א.ש עד עכשיו ירדתי 5.2 קילו ב21 יום.
תמונות נוספות יעלו בהמשך.
תודה על ההתיחסות.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 178.1 · צפיות: 475
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 175.8 · צפיות: 469
נערך לאחרונה:
האם השתמשת בקלן או משהו מעבר ?
ותגיד, בתור אחד גבוה וכבד על כמה חלבון אתה במסה ובחיטוב, ואיזה תכנית אימונים עשית בזמן הזה ?

• פותח/ת השרשור
האם השתמשת בקלן או משהו מעבר ?
ותגיד, בתור אחד גבוה וכבד על כמה חלבון אתה במסה ובחיטוב, ואיזה תכנית אימונים עשית בזמן הזה ?
משתמש בקלן בחיטוב ובעוד כמה ממתקים:)
לגבי צריכת חלבון,במסה 350 חלבון בחיטוב מתחיל מ300 ועולה עד ל450 חלבון ביום.

• פותח/ת השרשור
אשמח לראות איך נראה תפריט של 400 גרם חלבון.
כן...קצת קשה להגיע לערכים האלה של החלבון אבל זה הולך ככה
סהכ ביום 6 סקופ חלבון איזו 150חלבון
ועוד 800 גרם חזה עוף/סינטה/דג
מפוצל ל4 ארוחות 200 גרם בארוחה.
והגעת ל400 חלבון:)

תשמע אחי 400 גרם חלבון לדעתי זה מאוד מוגזם אפילו שאתה 95+- קילו וכל ה 6 סקופים האלה ביום זה לדעתי שגעונות אחרי מספיק אחי 2 גרם חלבון פיר קילו לגוף יעני 200 במקרה הטוב אתה מסודר

גם חבל על הכסף גם חבל על הכליות שלך אתה מעמיס כל כך הרבה חלבון זה לא בריא תחשוב גם על הבריאות שלך

תשמע אחי 400 גרם חלבון לדעתי זה מאוד מוגזם אפילו שאתה 95+- קילו וכל ה 6 סקופים האלה ביום זה לדעתי שגעונות אחרי מספיק אחי 2 גרם חלבון פיר קילו לגוף יעני 200 במקרה הטוב אתה מסודר

גם חבל על הכסף גם חבל על הכליות שלך אתה מעמיס כל כך הרבה חלבון זה לא בריא תחשוב גם על הבריאות שלך

יש הבדל בין הכמות חלבון שאדם טבעי ולא טבעי צורכים.

הוא טוען שהוא משתמש רק בקלן אני לא מאמין שהוא משתמש בסטראוידים גם חברים שלי שמשתמשים בקלן או אפדרין וואט אבר לוקחים גג 2 לכל קילו בגטוב.. 2.5 חנוק

תאכלס אני אומר שדי חבל על הכסף כל הקילו חזה עוף זה 30 שקל ביום כמעט ועוד הוא צריך להביא כל שבועיים שק חלבון קיצר לא זול בכלל

• פותח/ת השרשור
הוא טוען שהוא משתמש רק בקלן אני לא מאמין שהוא משתמש בסטראוידים גם חברים שלי שמשתמשים בקלן או אפדרין וואט אבר לוקחים גג 2 לכל קילו בגטוב.. 2.5 חנוק

תאכלס אני אומר שדי חבל על הכסף כל הקילו חזה עוף זה 30 שקל ביום כמעט ועוד הוא צריך להביא כל שבועיים שק חלבון קיצר לא זול בכלל

אתה צודק!!!כל העסק הזה לא זול בכלל
פיתוח גוף זה עסק יקר,אצלי זה מסתכם ב3500 שקל בחודש תוספים ואוכל רק בשבילי.
לא כולל סייקל כשאני עושה
אבל שאתה בחיטוב עם חומרים תצרוכת החלבון שונה לחלוטין,אם הייתי צורך רק 200 חלבון ו100 פחמימה הייתי בגרעון גדול מידי.
מה גם שהסינטוז חלבון אצלי בגוף הוא אחר משלך כרגע,אני יכול להעיד שבחיטוב שאני עושה עכשיו פעם ראשונה שאני ממש גדל בחיטוב ויזואלית לא ויזואלית אני גדל ויורד באחוזי שומן.בעקבותצריכת חלבון גבןהה מאד.

פי 3 זה אידיאלי לחיטוב על ממתקים, סינטזת חלבון גבוהה יותר ובכל זאת צריך לשמור שהגרעון לא יהיה גדול מדי.
שיהיה בהצלחה אמרתי לך את דעתי 😃

אגב ישלך תופעות לוואי קלות מ ה6 סקופים חלבון? כאבי בטן שלשולים או אפילו אקנה?
כי אני זוכר אותי למשך איזה תקופה שלא היה לי זמין אוכל כמעט בכלל ושקלתי לקחת כמויות כאלה של אבקה והייתי בדילמה בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית