יצאתי לנטרלי וחיטוב התחיל לפני 21 יום בדיוק,המטרה להגיע ל10 א.ש ומטה.כרגע מעריך את עצמי כ16 א.ש עד עכשיו ירדתי 5.2 קילו ב21 יום.
תמונות נוספות יעלו בהמשך.
תודה על ההתיחסות.
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משתמש בקלן בחיטוב ובעוד כמה ממתקים:)האם השתמשת בקלן או משהו מעבר ?
ותגיד, בתור אחד גבוה וכבד על כמה חלבון אתה במסה ובחיטוב, ואיזה תכנית אימונים עשית בזמן הזה ?
חחחחחחחחחחחחח גדולהכל בהומור 😃
צפה בקובץ המצורף 15243
כן...קצת קשה להגיע לערכים האלה של החלבון אבל זה הולך ככהאשמח לראות איך נראה תפריט של 400 גרם חלבון.
תשמע אחי 400 גרם חלבון לדעתי זה מאוד מוגזם אפילו שאתה 95+- קילו וכל ה 6 סקופים האלה ביום זה לדעתי שגעונות אחרי מספיק אחי 2 גרם חלבון פיר קילו לגוף יעני 200 במקרה הטוב אתה מסודר
גם חבל על הכסף גם חבל על הכליות שלך אתה מעמיס כל כך הרבה חלבון זה לא בריא תחשוב גם על הבריאות שלך
הוא טוען שהוא משתמש רק בקלן אני לא מאמין שהוא משתמש בסטראוידים גם חברים שלי שמשתמשים בקלן או אפדרין וואט אבר לוקחים גג 2 לכל קילו בגטוב.. 2.5 חנוק
תאכלס אני אומר שדי חבל על הכסף כל הקילו חזה עוף זה 30 שקל ביום כמעט ועוד הוא צריך להביא כל שבועיים שק חלבון קיצר לא זול בכלל
תכנית אימון משתנה כל חודשיים בערך בהתאם למטרות ולתשומת לב לפרטיםבאיזה תכנית אימון אתה עובד פחות או יותר ?