עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כעיקרון, מסכים עם אביעד. עדיף לא להריץ סייקל אוראלי בכלל ללא טסט. הסיבה היא הפסקת ייצור טסט טבעי שתתרחש וההשפעה היא אף מעבר לחשק הטבעי.הי,
לא מומלץ להריץ וינסטרול לבד ללא חומר בסיס - בעיקר מפגיעה בחשק המיני שעלולה להתעורר.
לגבי PCT - אני חושב שרק נולבה (טמוקסיפן) יכול לעבוד במקרה הזה.
לגבי ליב52 - זה אמור להיות מספיק עבורך בהתחשב במה שסיפקת.
ראיתי פה כמה המלצות בזמן האחרון לשימוש ב TUDCA- זה חומר מעולה, אך יקר יחסית ודי קשה להשגה.
בנוסף, לדעתי מחוסר כדאיות כלכלית ביחס לתרומה שלו פה אפשר לוותר עליו.
כעיקרון, מסכים עם אביעד. עדיף לא להריץ סייקל אוראלי בכלל ללא טסט. הסיבה היא הפסקת ייצור טסט טבעי שתתרחש וההשפעה היא אף מעבר לחשק הטבעי.
קלן ניתן להוסיף בכל שלב. כבר רשמתי בעבר שטוב ב-PCT, אך אני מעריך שסייקל חיטוב ניתן גם לסגור או לפתוח בקלן.
@Aviad Hezi - דווקא ממך הייתי מצפה שלא תתחשבן על ה-TUDCA...😉
זה נפוץ. מצד שני החשר המיני יחזור תוך כדי ה-pct.ומה הסיכוי שיהיה ירידה של החשק המיני?! במינון של 50MG
השאלה היא כאילו זה נפוץ?! שזה קורה
ובסייקל שלך של הWINI לא השתמשת בTEST גם?
הכל יכול להיותומה הסיכוי שיהיה ירידה של החשק המיני?! במינון של 50MG
השאלה היא כאילו זה נפוץ?! שזה קורה
ובסייקל שלך של הWINI לא השתמשת בTEST גם?
זה נפוץ. מצד שני החשר המיני יחזור תוך כדי ה-pct.
זה כמובן סייקל חיטוב מצויין שאכן יאפשר לשמר מסת שריר.תום, מה דעתך על סייקל סוף חיטוב כזה קצר שהמטרה העיקרית שלו היא לשמור על מסת שריר,כוח,ושריפת שומן. עם כמה שפחות תופעות לוואי והתאוששות קלה עם מינונים סבירים ממוצעים.
טסט פרופ 1-6
ויני 1-6
קלן
liv52/tudca
אולי גם AI?
וכמובן HCG מתחילת הסייקל ועד סופו, עם PCT לפי הפרוטוקול הרגיל. מה דעתך? ואיך תזונה בסייקל כזה צריכה בערך להראות? מבחינת גודל גרעון קלורי וכו.. אני חושב שפותח האשכול יהיה הרבה יותר מעוניין בסייקל כזה..
סייקל בנזונהתום, מה דעתך על סייקל סוף חיטוב כזה קצר שהמטרה העיקרית שלו היא לשמור על מסת שריר,כוח,ושריפת שומן. עם כמה שפחות תופעות לוואי והתאוששות קלה עם מינונים סבירים ממוצעים.
טסט פרופ 1-6
ויני 1-6
קלן
liv52/tudca
אולי גם AI?
וכמובן HCG מתחילת הסייקל ועד סופו, עם PCT לפי הפרוטוקול הרגיל. מה דעתך? ואיך תזונה בסייקל כזה צריכה בערך להראות? מבחינת גודל גרעון קלורי וכו.. אני חושב שפותח האשכול יהיה הרבה יותר מעוניין בסייקל כזה..
בבקשה :תום - תן כמה מילים על SERM . זה עולם בפני עצמו... אשמח להרחיב קצת את הידע.