הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ויני

danielbar

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
זה כל מה שאני הולך לעשות תגידו בבקשה את הדעה שלכם לשינוי/הוספה זה מאוד חשוב לי! תודה!

wini 1-6weeks 50mg ED
nolva 7-10 40/40/20/20 ED

במהלך של ה-WINI אני יקח LIV52 שתי כדורים ביום

מה אתם אומרים לשפר להוסיף זה סייקל קטן לחיטוב

אתה יכול להוסיף קלן בסופו.
בסה"כ סביר. סייקל 6 שבועות ו-pct. מה יש להוסיף?...

הי,

לא מומלץ להריץ וינסטרול לבד ללא חומר בסיס - בעיקר מפגיעה בחשק המיני שעלולה להתעורר.

לגבי PCT - אני חושב שרק נולבה (טמוקסיפן) יכול לעבוד במקרה הזה.

לגבי ליב52 - זה אמור להיות מספיק עבורך בהתחשב במה שסיפקת.
ראיתי פה כמה המלצות בזמן האחרון לשימוש ב TUDCA- זה חומר מעולה, אך יקר יחסית ודי קשה להשגה.
בנוסף, לדעתי מחוסר כדאיות כלכלית ביחס לתרומה שלו פה אפשר לוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשתיכם!

המינונים ששמתי טובים?
ועוד שאלה אם אני רוצה להוסיף סייקל קטן של קלן איך אני מוסיף את זה באמצע הסייקל או לאחר הסייקל?

הי,

לא מומלץ להריץ וינסטרול לבד ללא חומר בסיס - בעיקר מפגיעה בחשק המיני שעלולה להתעורר.

לגבי PCT - אני חושב שרק נולבה (טמוקסיפן) יכול לעבוד במקרה הזה.

לגבי ליב52 - זה אמור להיות מספיק עבורך בהתחשב במה שסיפקת.
ראיתי פה כמה המלצות בזמן האחרון לשימוש ב TUDCA- זה חומר מעולה, אך יקר יחסית ודי קשה להשגה.
בנוסף, לדעתי מחוסר כדאיות כלכלית ביחס לתרומה שלו פה אפשר לוותר עליו.
כעיקרון, מסכים עם אביעד. עדיף לא להריץ סייקל אוראלי בכלל ללא טסט. הסיבה היא הפסקת ייצור טסט טבעי שתתרחש וההשפעה היא אף מעבר לחשק הטבעי.
קלן ניתן להוסיף בכל שלב. כבר רשמתי בעבר שטוב ב-PCT, אך אני מעריך שסייקל חיטוב ניתן גם לסגור או לפתוח בקלן.
@Aviad Hezi - דווקא ממך הייתי מצפה שלא תתחשבן על ה-TUDCA...😉

כעיקרון, מסכים עם אביעד. עדיף לא להריץ סייקל אוראלי בכלל ללא טסט. הסיבה היא הפסקת ייצור טסט טבעי שתתרחש וההשפעה היא אף מעבר לחשק הטבעי.
קלן ניתן להוסיף בכל שלב. כבר רשמתי בעבר שטוב ב-PCT, אך אני מעריך שסייקל חיטוב ניתן גם לסגור או לפתוח בקלן.
@Aviad Hezi - דווקא ממך הייתי מצפה שלא תתחשבן על ה-TUDCA...😉

חס וחלילה, אני בעד למי שידו משגת.

לכל החיים ...חחח
עשיתי בעבר הרחוק כמה סייקלים רק ויני 6 שבועות ... Pst כמה כדורים קלומיד והכל היה בסדר ...
לא היה - במהלך ואחרי הסייקל שום ירידה בחשק המיני !!
זה שיש דברים מומלצים זה נכון וזה שצריך להיזהר ולהקשיב להמלצות זה גם נכון... אבל מפה ועד ירידה בחשק המיני לכל החיים זה דרך מאוד רחוקה...
אתה בחור בן 21 ובמידה והכל תקין אצלך אז לא אמורה להיות שום בעיה אחרי הסייקל ...
אבל אם אתה חושש לתוצאות של סייקל אז כבר נשאלת שאלה אחרת - איך הסייקל יראה ללא טסט ואיך הוא יראה אם .... חד משמעי - עדיף לשלב טסט (פרופ )

• פותח/ת השרשור
ומה הסיכוי שיהיה ירידה של החשק המיני?! במינון של 50MG
השאלה היא כאילו זה נפוץ?! שזה קורה

ובסייקל שלך של הWINI לא השתמשת בTEST גם?

זה נפוץ. מצד שני החשר המיני יחזור תוך כדי ה-pct.

נערך לאחרונה:

הכל יכול להיות
אני עשיתי כמה סייקלים של ויני סולו , וגם בלי פי סי טי משהו ...
לא היה שום ירידה בחשק המיני במהלך ואחרי הסייקל !!!!
לעומת זאת חבר שעשה איתי ביחד הפסיק אחרי 2-3 שבועות כי ירד לו החשק לגמרי ...

זה נפוץ. מצד שני החשר המיני יחזור תוך כדי ה-pct.

תום, מה דעתך על סייקל סוף חיטוב כזה קצר שהמטרה העיקרית שלו היא לשמור על מסת שריר,כוח,ושריפת שומן. עם כמה שפחות תופעות לוואי והתאוששות קלה עם מינונים סבירים ממוצעים.

טסט פרופ 1-6
ויני 1-6
קלן
liv52/tudca
אולי גם AI?
וכמובן HCG מתחילת הסייקל ועד סופו, עם PCT לפי הפרוטוקול הרגיל. מה דעתך? ואיך תזונה בסייקל כזה צריכה בערך להראות? מבחינת גודל גרעון קלורי וכו.. אני חושב שפותח האשכול יהיה הרבה יותר מעוניין בסייקל כזה..

נערך לאחרונה:
תום, מה דעתך על סייקל סוף חיטוב כזה קצר שהמטרה העיקרית שלו היא לשמור על מסת שריר,כוח,ושריפת שומן. עם כמה שפחות תופעות לוואי והתאוששות קלה עם מינונים סבירים ממוצעים.

טסט פרופ 1-6
ויני 1-6
קלן
liv52/tudca
אולי גם AI?
וכמובן HCG מתחילת הסייקל ועד סופו, עם PCT לפי הפרוטוקול הרגיל. מה דעתך? ואיך תזונה בסייקל כזה צריכה בערך להראות? מבחינת גודל גרעון קלורי וכו.. אני חושב שפותח האשכול יהיה הרבה יותר מעוניין בסייקל כזה..
זה כמובן סייקל חיטוב מצויין שאכן יאפשר לשמר מסת שריר.
על AI כדאי לוותר מאחר ודורש הקפדה יתרה על מינון. רמות אסטרוגן גבוהות פוגעות ביכולת שריפת שומן בעקיפין אך באופן די מעניין גם רמות אסטרוגן נמוכות מדי מפחיתות קצב המטאבוליזם כש-AI יכול לרסק רמות אלה במהלך סייקל. בשום אופן אין לראות בכך המלצה להמיר לשימוש ב-SERM במהלך הסייקל.
מבחינת תזונה רצוי לשמור על צריכת חלבון גבוהה ותזונה דלה בפחמימה (לא "אפס פחמימה") ולכן עשירה בשומנים טובים (רווים, חד בלתי רווים וחומצות שומן חיוניות- פליאו סטייל...). אין צורך בהעמסות, עדיף להעלות מעט את צריכת הפחמימה (עדיין לשמור על דלות) במידה וחשים בחוסר אנרגיה מוגזם.

טסט פרופ 1-6
ויני 1-6
קלן
liv52/tudca
אולי גם AI?
סייקל בנזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית