הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג המסה של ניב המגניב (;

• פותח/ת השרשור bishken
  • פורסם בתאריך
אני אולי ינסה אותה בהמשך אבל כרגע די חשוב לי להשיג היפרטרופיה וכוח מתוכנית שמוכרת וידועה שמפתחת מצוין את הדברים האלו,אם היה מישהו שניסה אותה וקיבל תוצאות אז הייתי מסכים אבל בגלל שאני לא יודע איזה תוצאות היא מביאה ואם היא יותר טובה מאחרת.(יכול מאוד להיות שאני אנסה אותה בהמשך אבל כרגע אני לא חושב).

א) אתה לא תוכל לנסות אותה בהמשך. תבין לבד למה.
ב) הפחד של אנשים מלחשוב מחוץ לקופסא פשוט לא מובן לי.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
א) אתה לא תוכל לנסות אותה בהמשך. תבין לבד למה.
ב) הפחד של אנשים מלחשוב מחוץ לקופסא פשוט לא מובן לי.

בהצלחה
אני מבין למה אבל הקטע הוא שאני בתקופה שכרגע אני צריך ללכת בדרך קבועה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי בבית ולא הספקתי לעדכן:confused001:
האימון אתמול היה אחלה התחלתי מסקוואט,החימום היה אחלה די קל,שמתי ב5*5 10 ק״ג בכל צד והיה אחלה הצלחתי להשלים הכל.
אחרי זה עברתי ללחיצת חזה עם 12.5 ק״ג בכל צד,שני הסטים הראשונים היו קצת קשים אבל לאחר מכן התרגלתי למשקל והיה יותר קל.
אחרי זה עברתי לחתירה עם 7.5 כל צד ובסט האחרון כנראה שהמנוחה הייתה קצרה מדי ועשיתי רק 4 חזרות אז אימון הבא אני נשאר עם אותו משקל.
ולבסוף הייתי אמור לעבור למקבילים ועשיתי 5*5 עם 7.5 ק״ג והלך אחלה.
בסך הכל אחלה אימון חוץ מהחתירה.

• פותח/ת השרשור
לא יכול ללכת אחרי האימון חחחחחחח,התחלתי מסקוואט החימום היה אחלה ושמתי 12.5 ק״ג בסטים 5*5 היה קשה אבל הצלחתי הכל,עברתי למילטרי פרס שהייתי צריך לשים 5 ק״ג כל צד והיה קשה מאוד בשני הסטים הראשונים אבל אז התרגלתי והסטים הבאים היו יותר קלים.
אחרי זה דדליפט סט עם 7.5 כל צד היה די קל.
ולבסוף מתח שכבר הייתי גמור אז בסט האחרון הצלחתי רק 4 חזרות עם 7.5 ק״ג .
היה אימון קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית