הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג המסה של ניב המגניב (;

• פותח/ת השרשור bishken
  • פורסם בתאריך

bishken

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
שלום אני ניב.

שוקל 67 מטר 1.74 בן 15.
התאמנתי עד עכשיו sw והצטרפתי לחדר כושר והתחלתי לעשות את התוכנית 5*5 http://www.kilogram.co.il/620/תוכנית-אימונים-stronglifts-5×5-beginner-strength-training-program/

אני התחלתי כבר את התוכנית בתחילת השבוע.
אני מתאמן בימי ראשון,שלישי ושישי .

האימון הראשון שלי בחדר כושר לי היה ביום שישי שעבר אך זה היה סתם בשביל לבדוק משקלים ולראות את הרמה.
ביום ראשון האימון שלי היה אימון a התחלתי מסקוואט והמאמן עזר לי (ואמר לי שזוהי תוכנית מעולה ושהוא יעזור לי עם הטכניקות של כל התרגילים),הוא אמר לי לשים כל צד 5 קג ועשיתי 5*5 כולל חימום והיה די קל הבעיה היא עם התוכנית שאני בינתיים יכול לעלות 5 כל פעם ולא פחות כי זה חדר כושר שנפתח לפני שבוע וחצי בערך ועוד אין את הפלטות הקטנות של ה1.25 אז מעלים במה שיש שזה ה2.5 וה5.
אחרי הסקוואט יש את הלחיצת חזה שהיה לי כבר שריר חזה נחמד מהסטריט הוא אמר לי להתחיל עם 10 כל צד והיה גם כן די קל 5*5 .
עברנו לחתירה, היה לי קשה מאוד ללמוד את הטכניקה אבל כשלמדתי אותה התרגלתי אליה ונהיה קל יותר,שמתי 5 כל צד.
ובסוף עשיתי מקבילים,לא עשיתי שלוש סטים לכישלון כי במקבילים כבר היה לי בסיס מהסטריט אז עשיתי 5*5 עם חמש קילו.

יום שלישי:
כמו כל אימון,מתחילים בסקוואט העליתי ל7.5 כל צד ועשיתי את כל הסטים בלי קושי רב חוץ מבסט הרביעי בחזרה האחרונה שהייתה איטית יותר והשתי חזרות האחרונות בסט האחרון גם כן היו איטיות אבל הכל הלך טוב.
במילטרי פרס התחלתי בחימום עם מוט ריק ובסטים עשיתי עם 2.5 כל צד,הלך ממש טוב רק שבכל חזרה פחדתי שהמוט יעוף אחורה חחחחח אבל היה סבבה.
והדדליפט היה בעייתי בהתחלה מבחינת טכניקה,המאמן עזר לי הרבה וכשהבנתי התחלתי לעשות ועשיתי סט של 5 חזרות עם 5 קילו כל צד היה די קשה בגלל כל הניסיונות לעשות את הדדליפט בלי טכניקה טובה.
ובסוף התרגיל האהוב עליי שהוא המתח כמובן עשיתי 5*5 עם 5 קילו ונעלה כל אימון בכ2.5 קג.

נ.ב אין שם חגורת משקל ובינתיים לא אכפת לי להחזיק את המשקולת בין הרגליים אבל אני מאמין שבמשקלים הגבוהים יותר זה יתחיל לכאוב כדי לי לקנות חגורה? ואם כן כמה זה עולה?

נ.ב אין שם חגורת משקל ובינתיים לא אכפת לי להחזיק את המשקולת בין הרגליים אבל אני מאמין שבמשקלים הגבוהים יותר זה יתחיל לכאוב כדי לי לקנות חגורה? ואם כן כמה זה עולה?

קנה חגורת ג'ודו וקשור את המשקל סביב למותניים. בטוח יש לך חגורת ג'ודו, אתה ניב המגניבבבבבבבב.
אגב, כמה מאסל אפים היית עושה?

אל תעשה סטרונגליפטס. זו תוכנית למפגרים שנרשמה על ידי מפגרים.
תעשה SS עדיף

• פותח/ת השרשור
קנה חגורת ג'ודו וקשור את המשקל סביב למותניים. בטוח יש לך חגורת ג'ודו, אתה ניב המגניבבבבבבבב.
אגב, כמה מאסל אפים היית עושה?
2 מלאים בלי תנופה בכלל ו5-6 ככה עם תנופה.
אל תעשה סטרונגליפטס. זו תוכנית למפגרים שנרשמה על ידי מפגרים.
תעשה SS עדיף
למה?

2 מלאים בלי תנופה בכלל ו5-6 ככה עם תנופה.
למה?
נפח כזה עושים בטקסס, רק שבטקסס עושים את זה עם 80% מהRM5 ועושים את זה פעם בשבוע, פה עושים את זה 3 פעמים בשבוע וכל אימון זה 100~% מהRM5 כשבכל אימון אתה אמור להעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
נפח כזה עושים בטקסס, רק שבטקסס עושים את זה עם 80% מהRM5 ועושים את זה פעם בשבוע, פה עושים את זה 3 פעמים בשבוע וכל אימון זה 100~% מהRM5 כשבכל אימון אתה אמור להעלות משקל.
אני מעדיף את התוכנית הזו מאשר ss כי פה יש מתח ומקבילים תרגילי חובה ובתור אחד שבא מהתחום הזה אני יותר אוהב את זה,ואם היא כל כך מפגרת למה היא באתרים מפורסמים ואנשים עושים אותה? (גם המאמן שלי עשה אותה ואמר לי שהיא מעולה).

אני מעדיף את התוכנית הזו מאשר ss כי פה יש מתח ומקבילים תרגילי חובה ובתור אחד שבא מהתחום הזה אני יותר אוהב את זה,ואם היא כל כך מפגרת למה היא באתרים מפורסמים ואנשים עושים אותה? (גם המאמן שלי עשה אותה ואמר לי שהיא מעולה).
תנסה, בהצלחה
ואני רק אניח את זה פה
http://www.lbs.co.il/forums/35/

ניב, רוצה להיות ראשון בתחומך ולהוות "חומר מחקרי" לניסוי מעניין מאוד?

הניסוי: תוכנית כוח המורכבת מסקוואט, מתח עם משקל, מקבילים על משקל, ועבודת ג'ימנסטיקס בסיסית, בפורמט ss. כלומר, התקדמות לינארית.

שבוע האימונים ילך ככה:

1) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

2) סקוואט 5*3
מקבילים עם משקל 5*3
חצי שעה של עבודת ג'ימנסטיקס על מוט מתח (פרונט לבר,skin the cat, מאסל אפים וכו', אף פעם לא יגמר מה לעשות)

3) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

החוקים: -מתקדם ב5 קילו בסקוואט וב2.5 קילו (עדיף אפילו 1.25) במתח ומקבילים, מאימון לאימון.
- לא מוסיף עבודה ולא גורע עבודה. לא עושה שום דבר ספורטיבי בימי מנוחה.
- אוכל כמו בהמה, ישן טוב.
- לא מזיין את השכל על אירובי.

לדעתי, אם אתה מבצע את התוכנית הזאת כראוי ומקשיב לחוקים, אתה תהפוך לוואחד קרנף סלעים סיבירי. וזה ממש מסקרן אותי מה הולך לקרות.

איך מתחילים? חכה עד שאתה טרי (מנוחה של יום יומיים), תתחיל ממשקלים אפסיים בכל תרגיל. זה יכול להיות משקל גוף במתח ומקבילים, ומוט ריק בסקוואט. הרעיון הוא להתקדם כמה שיותר, אין שום סיבה למהר.

עריכה-אני ממש מקווה שלא ביזבזתי זמן מה של מחשבה על תשובה כמו "המאמן שלי לא חושב ככה והוא יד 50", תפתח את הראש. מה יש לך להפסיד בכל מקרה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

הניסוי: תוכנית כוח המורכבת מסקוואט, מתח עם משקל, מקבילים על משקל, ועבודת ג'ימנסטיקס בסיסית, בפורמט ss. כלומר, התקדמות לינארית.

שבוע האימונים ילך ככה:

1) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

2) סקוואט 5*3
מקבילים עם משקל 5*3
חצי שעה של עבודת ג'ימנסטיקס על מוט מתח (פרונט לבר,skin the cat, מאסל אפים וכו', אף פעם לא יגמר מה לעשות)

3) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

החוקים: -מתקדם ב5 קילו בסקוואט וב2.5 קילו (עדיף אפילו 1.25) במתח ומקבילים, מאימון לאימון.

לדעתי, אם אתה מבצע את התוכנית הזאת כראוי ומקשיב לחוקים, אתה תהפוך לוואחד קרנף סלעים סיבירי. וזה ממש מסקרן אותי מה הולך לקרות.

איך מתחילים? חכה עד שאתה טרי (מנוחה של יום יומיים), תתחיל ממשקלים אפסיים בכל תרגיל. זה יכול להיות משקל גוף במתח ומקבילים, ומוט ריק בסקוואט. הרעיון הוא להתקדם כמה שיותר, אין שום סיבה למהר.

עריכה-אני ממש מקווה שלא ביזבזתי זמן מה של מחשבה על תשובה כמו "המאמן שלי לא חושב ככה והוא יד 50", תפתח את הראש. מה יש לך להפסיד בכל מקרה?
אתה לא חושב שזה נפח קטן מדי לאימון?

A:
סקוואט
בנץ
דדליפט
צין אפס

B:
סקוואט
פרס
מתח
מקבילים

אתה לא חושב שזה נפח קטן מדי לאימון?

זה לא מה שחשוב. אם תאכל ותנוח נכון, תוכל להתקדם בתוכנית לזמן ארוך.
אם לדוגמא היום אתה יכול לעשות מתח 5*3 עם 20 ק"ג, ותתקדם לבצע 5*3 עם 40 ק"ג, לא תגדל? אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מעוניין בהיפרטרופיה.

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שחשוב. אם תאכל ותנוח נכון, תוכל להתקדם בתוכנית לזמן ארוך.
אם לדוגמא היום אתה יכול לעשות מתח 5*3 עם 20 ק"ג, ותתקדם לבצע 5*3 עם 40 ק"ג, לא תגדל? אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מעוניין בהיפרטרופיה.
התוכנית הזאתי לפי דעתך תעזור לי בהיפרטרופיה ובגם בכוח כמו ss?

התוכנית הזאתי לפי דעתך תעזור לי בהיפרטרופיה ובגם בכוח כמו ss?

אני עדיין לא יכול לגבות את זה מדעית, אבל לדעתי היא תתרום יותר להיפרטרופיה מאשר ss "רגילה", אבל באמת שאין לי מושג.
זה הכל ניסוי.

• פותח/ת השרשור
לא קראת מה שכתבתי בתגובה הראשונה.
רמז- שורה ראשונה
אני אולי ינסה אותה בהמשך אבל כרגע די חשוב לי להשיג היפרטרופיה וכוח מתוכנית שמוכרת וידועה שמפתחת מצוין את הדברים האלו,אם היה מישהו שניסה אותה וקיבל תוצאות אז הייתי מסכים אבל בגלל שאני לא יודע איזה תוצאות היא מביאה ואם היא יותר טובה מאחרת.(יכול מאוד להיות שאני אנסה אותה בהמשך אבל כרגע אני לא חושב).

שבוע האימונים ילך ככה:

1) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

2) סקוואט 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

3) סקוואט 5*3
מתח עם משקל 5*3
מקבילים עם משקל 5*3

מה לגבי בנצ', דדליפט, איזשהי עבודה על כתפיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית