ייעוץ עזרה לגבי חברת סטרואידים

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי

האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי

לא מכיר, אני יוצא מנקודת הנחה שאם היא חדשה אז הבאטץ׳ הראשון שלה אמור לעבוד כראוי (אמור), והיא וודאי מתבשלת באחד מן הבתים בארצינו הקטנה.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר, אני יוצא מנקודת הנחה שאם היא חדשה אז הבאטץ׳ הראשון שלה אמור לעבוד כראוי (אמור), והיא וודאי מתבשלת באחד מן הבתים בארצינו הקטנה.

אז איך אני אמור לדעת איזה חברה טובה .? על מה יש ביקורות הכי טובות היום.??

אז איך אני אמור לדעת איזה חברה טובה .? על מה יש ביקורות הכי טובות היום.??
מה קורה איתך? לפני שבוע היית אמור להתחיל סייקל של פרופ-Npp-דיבול של אטלס. כבר סיימת?...😉
תעשה חיפוש קצר, אני בטוח שתמצא לא מעט חוות-דעת.

אין ספק,(אייל בלי לייקים בבקשה 😃 )
MyGeniousMeme266211.png

• פותח/ת השרשור
מה קורה איתך? לפני שבוע היית אמור להתחיל סייקל של פרופ-Npp-דיבול של אטלס. כבר סיימת?...😉
תעשה חיפוש קצר, אני בטוח שתמצא לא מעט חוות-דעת.

לא התחלת כי אין לי דיבול עדין היה אמור להיות של אטלס אבל בסוף אין יש רק של החברה ההודית הזאת ואני קצת חושש ממנה בגלל זה העדפתי לישאול ליפני אם מישהו מכיר ניסה לפני שאני דוחף לעצמי את זה

לא התחלת כי אין לי דיבול עדין היה אמור להיות של אטלס אבל בסוף אין יש רק של החברה ההודית הזאת ואני קצת חושש ממנה בגלל זה העדפתי לישאול ליפני אם מישהו מכיר ניסה לפני שאני דוחף לעצמי את זה

או קיי, אם אף אחד פה לא מכיר את החברה זה אומר דרשני... אתה תעשה את השיקולים שלך.
זה לא אומר שהיא לא טובה, זה פשוט אומר שכמו בשאר החברות שכן מכירים אתה צריך לקחת הימור.

אני אסביר.

כשאתה קונה חברה עם מוניטין ממש ידוע בשוק, מבחינה סטטיסטית בלבד אתה בצד הבטוח יותר של הקניה, ועדיין זה לא אומר שאתה לא יכול לאכול אותה.

בקיצור - כנראה שהכי רגוע זה רפואי, אח"כ חברות בעלות מוניטין של המון זמן (תאיגר וכו') אח"כ יבואו חברות מטבח ישראל מוכרות.
ואחרי זה חברות מטבח ישראל שרק מתחילות דרכן.

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה פעולה מתמטית (סטטיסטית) פשוטה. תכניס את כל המשתנים שלך לבלנדר ואז תראה מה יוצא:
1. מחיר- זול מדיי בלי מוניטין עלול להחשיד, זול מדיי לחברה שנמכרת יקר בד"כ (מחשיד), סביר, יקר וכו'
2. האדם המוכר - עד כמה אתה מכיר אותו? (אל תענה זה בינך לבין עצמך) עד כמה אתה סומך עליו? (השתמש בעובדות מהשטח) עד כמה אתה מכיר חברים שלך שרכשו ממנו ועד כמה היו מרוצים?
3. ידע ושירות - זה אולי נשמע מצחיק לרשום שירות בדבר כזה, אבל אין להקל ראש בהחלטה הזו. עד כמה האדם נשמע לך בר-סמכא? שאל אותו כמה שאלות שכבר ביררת את התשובה להם באינטרנט בכמה מקורות וראה את תשובתו. אתה הכי תצטרך אותו אם דברים יסתבכו.

בקיצור, תכניס כל משתנה שאתה רק יכול למשוואה שלך - תן להם מספר מ1-10 ותחלק במספר המשתנים שבחרת. זה פחות או יותר אמור לעזור לך קצת לקבל כיוון.

בפוסט קודם שלך, "משוב על חומרים לסייקל", בחור בשם ALEX0001 כותב שהוא ניסה DBOL נוזלי של RADJAY מהודו, ואף מפנה אותך לחפש ברשת RADJAY HEALTHCARE. תתייעץ איתו.

בפוסט קודם שלך, "משוב על חומרים לסייקל", בחור בשם ALEX0001 כותב שהוא ניסה DBOL נוזלי של RADJAY מהודו, ואף מפנה אותך לחפש ברשת RADJAY HEALTHCARE. תתייעץ איתו.

אני לא חושב שדעת יחיד מספיקה. צריך באמת להכיר איזה כמה אנשים שהשתמשו בחברה.

אני רק רוצה לסייג שבתחום הזה דברים משתנים מהר מאוד ולכן חלק מזה כבר לא רלבנטי.
כמו-כן מדובר בדעתי האישית בלבד, על-סמך מה שראיתי או ניסיתי. כמובן שתמיד אפשר למצוא תומכים ומתנגדים לכל חומר כמעט.

תודה.

אני רק רוצה לסייג שבתחום הזה דברים משתנים מהר מאוד ולכן חלק מזה כבר לא רלבנטי.
כמו-כן מדובר בדעתי האישית בלבד, על-סמך מה שראיתי או ניסיתי. כמובן שתמיד אפשר למצוא תומכים ומתנגדים לכל חומר כמעט.

תודה.
האם אתה מכיר חוסר שביעות רצון מהדיבול/נפוסים של וורמודג'ה?

האם אתה מכיר חוסר שביעות רצון מהדיבול/נפוסים של וורמודג'ה?

בכנות, לא.
כן שמעתי שהסטריפים של ה25 כדורים לא חזקים כמו הסטריפים של ה10 הישנים.
אני אישית השתמשתי ממש מזמן (משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים) בסטריפים של ה-10 והם היו אולי הדבר הכי חזק שאי פעם עשיתי מבחינת כוח.
מאז לא ניסיתי באופן אישי די-בול חוץ מאיזה 10 כדורים של בריטיש דיספנסרי שהיו די אכזבה ביחס לנפוסים.

מאנשים שניסו את שני הסוגים, נאמר לי שזה לא חזק כמו פעם. אבל לא יודע מה קורה היום בשוק.

הדיבול היחידי שניסיתי והכי חזק זה היה הבאטצים הראשונים של סיירוקס ממש ממזמן , מי הכין ומאיפה לא יודע אבל ללא ספק אחד החזקים , היום זה כבר לא דיבול

• פותח/ת השרשור
בכנות, לא.
כן שמעתי שהסטריפים של ה25 כדורים לא חזקים כמו הסטריפים של ה10 הישנים.
אני אישית השתמשתי ממש מזמן (משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים) בסטריפים של ה-10 והם היו אולי הדבר הכי חזק שאי פעם עשיתי מבחינת כוח.
מאז לא ניסיתי באופן אישי די-בול חוץ מאיזה 10 כדורים של בריטיש דיספנסרי שהיו די אכזבה ביחס לנפוסים.

מאנשים שניסו את שני הסוגים, נאמר לי שזה לא חזק כמו פעם. אבל לא יודע מה קורה היום בשוק.

רגע אתה אומר שהדיבול של וורמגה טוב.?? כי יש לי להסיג אותו בקלות

שאלה איפה הספיגה יותר טובה בכתפיים או בישבן.?? איפה התוצאות יהיו יותר טובות .?

יש כמה מיתוסים, אחד מהם אומרת שאם תזריק במקום מסויים הוא יתפתח יותר(אני אישית לא מתפתה להאמין).

בישבן, זה אזור ההזרקה בעל יכולת הספיגה הטובה ביותר, לכן מומלץ בישבן, האומנם אם תזריק בכתפיים יתכן סיכוי רב שזה ידפוק לך את האימון של אותו יום/מחר/מחרתיים.

בקיצור טוכעס.

הזרקה בכתפיים נותנת מראה מסונטל , זה לא אומר שאתה לא תקבל את כמות החומר מאשר בישבן
חוץ מיזה שסינטול אורגינל מבוסס על טסט פרופ לגדילת השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית