נק' מוניטין:
48
- 187
- 10
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי
לא מכיר, אני יוצא מנקודת הנחה שאם היא חדשה אז הבאטץ׳ הראשון שלה אמור לעבוד כראוי (אמור), והיא וודאי מתבשלת באחד מן הבתים בארצינו הקטנה.
מה קורה איתך? לפני שבוע היית אמור להתחיל סייקל של פרופ-Npp-דיבול של אטלס. כבר סיימת?...😉אז איך אני אמור לדעת איזה חברה טובה .? על מה יש ביקורות הכי טובות היום.??
אין ספק,(אייל בלי לייקים בבקשה 😃 )לא מכיר, אני יוצא מנקודת הנחה שאם היא חדשה אז הבאטץ׳ הראשון שלה אמור לעבוד כראוי (אמור), והיא וודאי מתבשלת באחד מן הבתים בארצינו הקטנה.
מה קורה איתך? לפני שבוע היית אמור להתחיל סייקל של פרופ-Npp-דיבול של אטלס. כבר סיימת?...😉
תעשה חיפוש קצר, אני בטוח שתמצא לא מעט חוות-דעת.
לא התחלת כי אין לי דיבול עדין היה אמור להיות של אטלס אבל בסוף אין יש רק של החברה ההודית הזאת ואני קצת חושש ממנה בגלל זה העדפתי לישאול ליפני אם מישהו מכיר ניסה לפני שאני דוחף לעצמי את זה
בפוסט קודם שלך, "משוב על חומרים לסייקל", בחור בשם ALEX0001 כותב שהוא ניסה DBOL נוזלי של RADJAY מהודו, ואף מפנה אותך לחפש ברשת RADJAY HEALTHCARE. תתייעץ איתו.האים מישהו מכיר את החברה ההודית הדשה.?? Radjay ואם כן איך היא בבקשה זה ממש דחוף לי
בפוסט קודם שלך, "משוב על חומרים לסייקל", בחור בשם ALEX0001 כותב שהוא ניסה DBOL נוזלי של RADJAY מהודו, ואף מפנה אותך לחפש ברשת RADJAY HEALTHCARE. תתייעץ איתו.
"ההודעה התווספה למועדפים"
האם אתה מכיר חוסר שביעות רצון מהדיבול/נפוסים של וורמודג'ה?אני רק רוצה לסייג שבתחום הזה דברים משתנים מהר מאוד ולכן חלק מזה כבר לא רלבנטי.
כמו-כן מדובר בדעתי האישית בלבד, על-סמך מה שראיתי או ניסיתי. כמובן שתמיד אפשר למצוא תומכים ומתנגדים לכל חומר כמעט.
תודה.
האם אתה מכיר חוסר שביעות רצון מהדיבול/נפוסים של וורמודג'ה?
בכנות, לא.
כן שמעתי שהסטריפים של ה25 כדורים לא חזקים כמו הסטריפים של ה10 הישנים.
אני אישית השתמשתי ממש מזמן (משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים) בסטריפים של ה-10 והם היו אולי הדבר הכי חזק שאי פעם עשיתי מבחינת כוח.
מאז לא ניסיתי באופן אישי די-בול חוץ מאיזה 10 כדורים של בריטיש דיספנסרי שהיו די אכזבה ביחס לנפוסים.
מאנשים שניסו את שני הסוגים, נאמר לי שזה לא חזק כמו פעם. אבל לא יודע מה קורה היום בשוק.
רגע אתה אומר שהדיבול של וורמגה טוב.?? כי יש לי להסיג אותו בקלות
שאלה איפה הספיגה יותר טובה בכתפיים או בישבן.?? איפה התוצאות יהיו יותר טובות .?מנסיון אישי עם הדיבול שלהם, סבבה - התחלתי להרגיש אותו לאחר כשבועיים.
שאלה איפה הספיגה יותר טובה בכתפיים או בישבן.?? איפה התוצאות יהיו יותר טובות .?