עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Tomצפיתי במספר סרטונים מתחרויות בארץ. לגבי BP, האם חובה כף רגל מלאה על הריצפה וראש מונח על הספה? (חשבתי תמיד שכן, אבל אולי מסתבר שלא..).
תודה אבל כן, השאלה היא לגבי חוקי תחרות.@Tom
אם אתה שואל לגבי חוקי תחרות, אני לא הכתובת.
אם אתה שואל באופן כללי, אז רק אציין שאין שום סיבה הגיונית להרים רגליים מהקרקע, זה לא יעיל בעליל (לנתק נקודת משען מהקרקע).
לגבי הראש, מומלץ להרים אותו מעט מעל הספסל, כך שהאזור הכי עליון של הגוף שבא במגע עם הספסל הן השכמות. אחת הסיבות העיקריות לכך היא מניעת פציעה בשרירי הצוואר ועמוד השדרה הצווארי.
תלוי בחוקים של הפדרציה שאתה מתחרה. יש כאלה שנותנים ויש שלא.תודה אבל כן, השאלה היא לגבי חוקי תחרות.
יש סיבה אחרת וזה ARCH(לא מצליח להזכר בשם בעברית) יותר גדול וזה גם עניין של הרגשה.@Tom
אם אתה שואל באופן כללי, אז רק אציין שאין שום סיבה הגיונית להרים רגליים מהקרקע, זה לא יעיל בעליל (לנתק נקודת משען מהקרקע).
לגבי הראש, מומלץ להרים אותו מעט מעל הספסל, כך שהאזור הכי עליון של הגוף שבא במגע עם הספסל הן השכמות. אחת הסיבות העיקריות לכך היא מניעת פציעה בשרירי הצוואר ועמוד השדרה הצווארי.
צודק ביותר... מי כמוני (וכמוך) יודע... קטע את רצף ה-PRים.@Tom
@Tom
אז אל תחטא בזה... עם שני אימוני לחיצות בשבוע זה רק עניין של זמן עד שאמא סטטיסטיקה תעקוץ.נראה לי שהוא התכוון לכף רגל מלאה על הקרקע בניגוד לקצות האצבעות כי ככה הרבה יותר קל לדחוף מנקודה "פנימית" יותר ובכך להשיג הקשתה יותר חזקה, לפחות לאנשים מסויימים.
לגבי הראש, גם אני חוטא בזה ומסכים איתך שזה באמת גורם לכאבים ועומס על הצוואר. קשה להפטר מזה :/
אז אל תחטא בזה... עם שני אימוני לחיצות בשבוע זה רק עניין של זמן עד שאמא סטטיסטיקה תעקוץ.
שרירי הצוואר פשוט לא נועדו לעמוד בעומס כזה. אם אתה מרגיש כך בדוק את הטכניקה או פשוט תכפה על עצמך שינוי קל.
על פי חוקי תחרות זה מותר?זה ברור לי וכבר התחלתי לעבוד על זה, את ה-BBB אני מבצע עם הראש מנותק לגמרי...לאט לאט אכניס גם לסטים של העבודה.
על פי חוקי תחרות זה מותר?
באתר powerlifting.co.il של איגוד 100% רואו, רואים בסירטון מתחרות ב 2013 בחור בשם Dar Yosef לוחץ כאשר רק אצבעות כף הרגל נוגעות בריצפה, וגם הראש לא דבוק לספסל. מדוע?באיגוד שרוב חברי הפורום כאן מתחרים בו - 100% רואו, צריך ללחוץ עם כל כף הרגל על הרצפה וראש דבוק לספסל.
אומנם ברוב האיגודים אין דרישה כזאת.
כן, זו תחרות ממרץ 2013, תודה.זה כנראה סרטון ישן יחסית, כאשר האיגוד היה IPC, ולא 100% רואו.
רק בתחרות האחרונה (נובמבר 13) התחילו כאן תחרויות בחוקים הללו.
מן הסתם שאסור שימוש ברצועות באיגוד שהשם שלו זה 100% ללא ציוד...כן, זו תחרות ממרץ 2013, תודה.
דרך אגב, מה לגבי רצועות לברכיים ב 100% רואו?
גם חגורה אסור?!?מן הסתם שאסור שימוש ברצועות באיגוד שהשם שלו זה 100% ללא ציוד...
אני כמעט בטוח שחגורה מותרת אבל תחכה לתגובות של אנשים שהתחרו שם.גם חגורה אסור?!?
תודה. אז מי שיש לו בעיות בברכיים רצוי שיחפש אגוד אחר..אני כמעט בטוח שחגורה מותרת אבל תחכה לתגובות של אנשים שהתחרו שם.
אחרי בדיקה חגורה מותרת לפי מספר תנאים.
http://www.powerlifting.co.il/כללים-של-ביגוד-לתחרות-הקרובה-28-29-03-2013.html
והקשר בין השניים הוא?תודה. אז מי שיש לו בעיות בברכיים רצוי שיחפש אגוד אחר..