הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סינטה 6

• פותח/ת השרשור animal
  • פורסם בתאריך

animal

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
אני יודע שהנושא הזה של אבקות חלבון חרוש אבל הבנתי שהסינטה 6 של BSN אחת האבקות היותר טעימות בשוק (עזבו את המחיר) יש מישהו שיכול לאשר את זה?? ולהגיד איזה טעם היה לו?? ואם יש המלצה לאבקת חלבון אחרת אשמח (השתמשתי עד עכשיו בגולד סטנדרד טעמתי את רובן ומשום מה התחברתי לבננה אבל זהו נמאס ממנו )
תודה מראש

סינטה 6 האבקה הטעימה ביותר בשוק, שאני מכיר לפחות. אבל שים לב לכמות הפחמימה המטורפת שלה..
כל הטעמים בסינטה טובים. אם אתה אוהב קפה לך על מוקצינו. וגם התות שלהם ממש טוב, עם חלב, הכי טוב שטעמתי.

סיימתי דלי גדול של סינטה בננה,מבחינתי זאת אבקה שאולי רק איסו 100 יכלה להתחרות בה מבחינת הטעמים,אבל היא הטעימה מכולן בלי לחשוב פעמיים.
אבל בגלל הערכים שלה שלא באים לי טוב בתפריט,החלפתי לאיסו 100 והטעם קרוב לטעם של סינטה.
בכל מקרה תן מבט על הערכים ואחר כך על הטעם.

• פותח/ת השרשור
הבנתי...הערכים מתאמים לי בכל אופן אני מחפש את הטעם...ראיתי שהחמאת בוטנים שלהם קיבלה ציון 10 אני מחפש אנשים שטעמו כל טעם שלה ויכולים להעיד על האבקה הזאת כטעימה...

האבקה הכי טעימה שהייתה לי BY FAR זאת המאסל מילק.

הסינטה 6 טעימה יחסית ויש לה מרקם עשיר אבל לא הייתי קונה אותה שוב(אלא אם כן יש מבצע מטורף), הייתה לי בטעם וניל.

לא טעמתי את האבקה שאתה מדבר עלייה אבל אני עם הm5 של מטריקס בטעם שוקולד והיא מצויינת. בניגוד לזה אל תתקרב לוניל היא חסרת טעם

אני יודע שהנושא הזה של אבקות חלבון חרוש אבל הבנתי שהסינטה 6 של BSN אחת האבקות היותר טעימות בשוק (עזבו את המחיר) יש מישהו שיכול לאשר את זה?? ולהגיד איזה טעם היה לו?? ואם יש המלצה לאבקת חלבון אחרת אשמח (השתמשתי עד עכשיו בגולד סטנדרד טעמתי את רובן ומשום מה התחברתי לבננה אבל זהו נמאס ממנו )
תודה מראש
אתה יכול להיכנס לאשכול המוצרים הגדול שבנעוץ, יש שם הרבה חוות דעת והמלצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית