הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון רגליים

AdirTuval

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
שלום
עד היום האימון רגליים שלי כלל
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
מכרעיים עם משקל 3X12

אבל אני מעדיף להחליף את תרגיל המכרעיים... בשלב הזה אני כבר עייף וממש קשה לי לשמור על שיווי משקל. חשבתי לשים לחיצת רגליים במקום או כפיפת ברכיים. מה אתם אומרים? המטרה שלי היא בילדינג

• פותח/ת השרשור
מה הרמה שלך?
לפני שיש לך סקוואט ודדליפט כבדים, אין צורך בשום דבר אחר.
אני מתחיל, 3 חודשים במכון. המשקלים שלי מאוד נמוכים בנתיים. אבל גם אם אני עושה לרגליים 3 סטים דדליפט ו4 סקוואט זה עדיין לא מגיע ל9-10 סטים שAB דורשת לשריר גדול. אז למה לא להוסיף לחיצת רגליים?

אני מתחיל, 3 חודשים במכון. המשקלים שלי מאוד נמוכים בנתיים. אבל גם אם אני עושה לרגליים 3 סטים דדליפט ו4 סקוואט זה עדיין לא מגיע ל9-10 סטים שAB דורשת לשריר גדול. אז למה לא להוסיף לחיצת רגליים?
במקום להוסיף עוד תרגיל, תוסיף עוד משקל למוט. מה לחיצת רגליים תתן בדיוק שסקוואט לא ייתן לך?

נשמע לי קצת מוגזם לעשות גם סקואט גם דדליפט וגם מכרעים באותו האימון.

הייתי מוותר על משהו או מחלק בצורה שונה את התוכנית או הולך על תוכנית נורמלית.

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים לוותר על מכרעיים \ לחיצת רגליים ובנתיים להתמקד בסקוואט ודדליפט? כי ממש קשה לי להעלאות את המשקלים. יש מצב שזה קשור לטווח חזרות? אולי כדאי להוריד את הסקוואט ל5 חזרות כדי שיעבוד בטווח של כוח יותר?

אז אתם אומרים לוותר על מכרעיים \ לחיצת רגליים ובנתיים להתמקד בסקוואט ודדליפט? כי ממש קשה לי להעלאות את המשקלים. יש מצב שזה קשור לטווח חזרות? אולי כדאי להוריד את הסקוואט ל5 חזרות כדי שיעבוד בטווח של כוח יותר?
המלצה שלי תקרא את המאמר על SS תשוטט קצת באינטרנט ותסתכל לאיזה תוצאות הגיעו לאחר התוכנית ותחליט מה עדיף

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי תקרא את המאמר על SS תשוטט קצת באינטרנט ותסתכל לאיזה תוצאות הגיעו לאחר התוכנית ותחליט מה עדיף
תכנית כוח לא אופציה. אני מקרה עצוב של Skinny fat בגלל חיטוב גרוע. כרגע אני על אחוז שומן גבוה ואני עושה מסה. תכנית כוח תהפוך אותי שוב לדובון על, ולמרות שאני ממש רוצה להגדיל את המשקלים אני מעדיף לעשות את זה דרך תכנית בילדינג.
קראתי שיש אנשים שמשלבים כוח ובילדינג ביחד, נגיד את תרגילי עזר עושים בטווח חזרות 8-12 ותרגילים מורכבים בסיסיים עושים 4-6 חזרות. מה אתם חושבים? יעזור למטרה שליי?

תכנית כוח לא אופציה. אני מקרה עצוב של Skinny fat בגלל חיטוב גרוע. כרגע אני על אחוז שומן גבוה ואני עושה מסה. תכנית כוח תהפוך אותי שוב לדובון על, ולמרות שאני ממש רוצה להגדיל את המשקלים אני מעדיף לעשות את זה דרך תכנית בילדינג.
קראתי שיש אנשים שמשלבים כוח ובילדינג ביחד, נגיד את תרגילי עזר עושים בטווח חזרות 8-12 ותרגילים מורכבים בסיסיים עושים 4-6 חזרות. מה אתם חושבים? יעזור למטרה שליי?
זה שתעשה תוכנית כוח לא מחייב אותך להשמין, זה סתם שטות שנכנסה פה לאנשים.
אם תאכל כמו שצריך אין סיבה שתשמין יותר מידי אם בכלל הכול שאלה בתזונה שלך

תו
כנית כוח משנה לך את התפיסה, שלמרות שקשה לך, ולמרות שאתה חושב שאתה לא יכול, אימון הבא אתה מרים כבד יותר ומצליח, וממשיך חלילה. זה מנטליות שחסרה לרוב האוכלוסיה בחדר כושר ומונעת מהם התקדמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית