הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון עם קוואקר

• פותח/ת השרשור snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
רעיונות איך לשלב אבקת חלבון עם קוואקר (כלומר-להפוך את זה לגיינר ביתי/ארוחה)? בלי צורך בבלנדר...אלא עם שייקר.
אפשרי?

+כמה טונה אפשר לאכול ביום?
קופסא וחצי זה בסדר?

תודה מראש

רעיונות איך לשלב אבקת חלבון עם קוואקר (כלומר-להפוך את זה לגיינר ביתי/ארוחה)? בלי צורך בבלנדר...אלא עם שייקר.
אפשרי?

קופסא וחצי זה בסדר?

תודה מראש
יש פורום בישול ומתכונים.. כנס לשם אתה תמצא הרבה רעיונות
זה בסדר רק עדיף שזה יהיה טונה במים

אפשרי?

קופסא וחצי זה בסדר?

תודה מראש

ללא בלנדר-
שים יוגורט 0% בקערה, תוסיף עליו את אבקת החלבון, תערבב היטב עד שלא ישארו גושים ותוסיף את הקוואקר.
אחלה של ארוחה.

לטחון מראש, לוקח איזה כמות שאתה רוצה, טוחן בבית מראש, שם בשייקר ולוקח איתך ואז לפני אימון פשוט שותה...

קח בחשבון שהטעם לא אמור להיות וואוו...:ד

• פותח/ת השרשור
לטחון מראש, לוקח איזה כמות שאתה רוצה, טוחן בבית מראש, שם בשייקר ולוקח איתך ואז לפני אימון פשוט שותה...

קח בחשבון שהטעם לא אמור להיות וואוו...:ד

איך אתה טוחן? ו...לא בהכרח לפני אימון- נכון? זה יכול להיחשב כארוחה...היות וזה חלבון ופחמימות

אין לי בלנדר בבית אני פשוט שם שלוש סקפים של שש ככה בשייקר ביחד עם החלבון ושותה

לא הבנתי את הכמויות-3 סקופים של 6?

איך אתה טוחן? ו...לא בהכרח לפני אימון- נכון? זה יכול להיחשב כארוחה...היות וזה חלבון ופחמימות

לא הבנתי את הכמויות-3 סקופים של 6?

הוא התכוון 3 סקופים של ש"ש (שיבולת שועל).
הכמויות לא משנות, תלך לפי הטעם שלך.

תבשל את הקוואקר במים/חלב עם סיר על הגז, או שתחמם במיקרו.
לאחר שהדייסה מוכנה תוסיף את הסקופ ותערבב טוב.
אתה יכול להוסיף שקדים, אגוזים, חמאת בוטנים, קינמון, פירות וכל דבר אחר שאתה אוהב.

אני שם קווקר לפעמים פשוט ככה ומערבב עם מים שיוצא מהחדכ
אני שם לא קצת וחד משמעית זה בא לידי ביטוי בטעם, לא נוח לשתות ככה בכלל אבל אני אישית מתרגל לדברים האלה ולא מפריע לי יותר מידי

אין בעיה עם קופסה וחצי של טונה ביום. מובן שתמיד עדיף לגוון במאכלים ובמקורות החלבון שלך.
לגבי שיבולת השועל, אני אישית אוהב את הטעם, אז אני פשוט מוסיף אותה כמו שהיא לשייקר, שם אבקה, מערבב עם מים ושותה עד הסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית