הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אנאבר וווינסטרול

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
היי ביקשתי מחבר להוריד אחוזי שומן ולעלות במסת שריר מפהלשם קניתי ממנו אנאבר ווינסטרול בקשתי היחידה היית היא שלא יפגע גופי באיזושהי צורה(כבד לחץ דם איבר המין) הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושאין תופעות לוואי התופעה היחידה הוא אמר לי שאני יהיה יותר חרמן .. הוא יביא לי ווינסטרול בשם venaject 75 stanozolol עם מזרק ואמר לי למשוך עד 70 ולשתות דרך הפה פעם ביומיים בבוקר ואז לאכול ישר אנאבר בהתחלה פעמיים

ביום ואחריי כמה זמן שבוע שובעיים להגיע לארבע פעמים ביום ועם זה אימונים דיאטה והרבה חלבון עכשיו שאלה אליכם המבינים 1.גופי לא יפגע צריך אחריי זה מנקה כבד אי משו? 2.לצרוך פחות יותר? ,זה אריי פעם ראשונה שלי בשימוש באסטרו 3.אם יש לכם ייעוץ אליי משו חשוב לדעת שקשור אבל לא שאלתי כמו לשתות הרבה מים וכאלה אני בן עשרים מתאמן חודשיים לא חסר שומן

היי ביקשתי מחבר להוריד אחוזי שומן ולעלות במסת שריר מפהלשם קניתי ממנו אנאבר ווינסטרול בקשתי היחידה היית היא שלא יפגע גופי באיזושהי צורה(כבד לחץ דם איבר המין) הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושאין תופעות לוואי התופעה היחידה הוא אמר לי שאני יהיה יותר חרמן .. הוא יביא לי ווינסטרול בשם venaject 75 stanozolol עם מזרק ואמר לי למשוך עד 70 ולשתות דרך הפה פעם ביומיים בבוקר ואז לאכול ישר אנאבר בהתחלה פעמיים

ביום ואחריי כמה זמן שבוע שובעיים להגיע לארבע פעמים ביום ועם זה אימונים דיאטה והרבה חלבון עכשיו שאלה אליכם המבינים 1.גופי לא יפגע צריך אחריי זה מנקה כבד אי משו? 2.לצרוך פחות יותר? ,זה אריי פעם ראשונה שלי בשימוש באסטרו 3.אם יש לכם ייעוץ אליי משו חשוב לדעת שקשור אבל לא שאלתי כמו לשתות הרבה מים וכאלה אני בן עשרים מתאמן חודשיים לא חסר שומן
הוויני הוא להזרקה שרירית, לא לשתייה. לא הבנתי מה התכוונת ב"למשוך עד 70". שואבים 1cc למזרק וזה שווה ערך ל-75mg וויני.
וויני הוא מה שמכונה 17aa ולכן רעיל לכבד. הוא כזה בכדי שיהיה ניתן לצרוך אותו שלא בהזרקה כך שיעמוד במעבר ראשון בכבד. לכן יש צורך במנקי כבד (עדיפות ל-TUDCA, ניתן להוסיף LIV52).
בנוסף וויני ישבית את ה-HPTA ויפגע בייצור העצמי של טסטוסטרון. מכאן שתידרש ל-PCT.
מומלץ להשתמש בטסט כחומר בסיס אחרת אתה עלול לסבול דווקא מפגיעה בחשק המיני.
באיזה אנאבר מדובר?

עושה רושם שלא אתה ולא חבר שלך מבינים בנושא
שים את החומרים בצד תקרא ותלמד נעוצים וכשתהיה מוכן תתחיל כמו בן אדם

הוא אמר לי לשתות את הווינסטרול לא להזריק
כעיקרון ניתן לשתות ויני להזרקה מאחר והמבנה הכימי זהה לזגרסה האוראלית ולכן עמיד במעבר ראשון בכבד. הבעיה היא המעבר דרך הקיבה והמעי הדק שיורידו יותר מדי מהזמינות הביולוגית. חבל על החומר ועל הכסף...
איזה אנאבר מתוכנן?

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי לקחת תווינסטרול פעם ביומיים השם venaject 75 חברה thaigar pharma a והאנאבר כדור פעמיים ביום כשבועיים ואז ארבע כדורים מסיים את זה לוקח liv לכבד
כעיקרון ניתן לשתות ויני להזרקה מאחר והמבנה הכימי זהה לזגרסה האוראלית ולכן עמיד במעבר ראשון בכבד. הבעיה היא המעבר דרך הקיבה והמעי הדק שיורידו יותר מדי מהזמינות הביולוגית. חבל על החומר ועל הכסף...
איזה אנאבר מתוכנן?
אממ הוא לא עונה לי כרגע ולא רשום כלים על הקופסא היא לבנה והכדור צהוב הוא יביא לי שני קופסאות

נראה לי אני אסגור את העסק שלי ובמקום זה אני יעבור להיות ׳חבר של מתאמנים׳ נראה לי יש בזה יותר כסף...
לפי מה שאני קורא אני מבין שיענו התחלת לדבר עם איזה בחור בחדר כושר ובסוף מצאת את עצמך קונה ממנו חומרים בטח ביותר מ1000 ש״ח, בעצם איזה 1000 אם זה טייגר ואתה עוד תשתה ממנו כל יום כמה שבועות ועוד אנאבר עם זה אז זה בטח כמה אלפים טובים...
הוא הבטיח שלא יהיה תופעות לוואי ותהיה רק חרמן עם תשתה וינסטרול דיפו ותוכאל ישר אחרי זה אנאבר... יפה לך...
בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית