נק' מוניטין:
0
- 32
- 0
היי ביקשתי מחבר להוריד אחוזי שומן ולעלות במסת שריר מפהלשם קניתי ממנו אנאבר ווינסטרול בקשתי היחידה היית היא שלא יפגע גופי באיזושהי צורה(כבד לחץ דם איבר המין) הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושאין תופעות לוואי התופעה היחידה הוא אמר לי שאני יהיה יותר חרמן .. הוא יביא לי ווינסטרול בשם venaject 75 stanozolol עם מזרק ואמר לי למשוך עד 70 ולשתות דרך הפה פעם ביומיים בבוקר ואז לאכול ישר אנאבר בהתחלה פעמיים
ביום ואחריי כמה זמן שבוע שובעיים להגיע לארבע פעמים ביום ועם זה אימונים דיאטה והרבה חלבון עכשיו שאלה אליכם המבינים 1.גופי לא יפגע צריך אחריי זה מנקה כבד אי משו? 2.לצרוך פחות יותר? ,זה אריי פעם ראשונה שלי בשימוש באסטרו 3.אם יש לכם ייעוץ אליי משו חשוב לדעת שקשור אבל לא שאלתי כמו לשתות הרבה מים וכאלה אני בן עשרים מתאמן חודשיים לא חסר שומן
ביום ואחריי כמה זמן שבוע שובעיים להגיע לארבע פעמים ביום ועם זה אימונים דיאטה והרבה חלבון עכשיו שאלה אליכם המבינים 1.גופי לא יפגע צריך אחריי זה מנקה כבד אי משו? 2.לצרוך פחות יותר? ,זה אריי פעם ראשונה שלי בשימוש באסטרו 3.אם יש לכם ייעוץ אליי משו חשוב לדעת שקשור אבל לא שאלתי כמו לשתות הרבה מים וכאלה אני בן עשרים מתאמן חודשיים לא חסר שומן