הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון העמסה בשימוש עם קלן

Timurchik

משתמש מתחיל
188
9
נק' מוניטין:
-41
188
9
אני מחטב בחיטוב דל פחמימה בערך 30 גר ליום.טוב לי ככה ומתמודד בלי בעיה אימונים סבבה.
הוספתי קלן התחלתי מאתמול.
אני עושה העמסות ביום שבת, ברגיל ביום העמסה לא אשתה את הקלן.
עכשיו חמישי הבא יש לי אירוע..ויש אלכוהול מן הסתם.חשבתי לא לעשות העמסה יום שבת הזה..אלא למשוך את זה עד יום חמישי ככה שלא אעשה לעצמי בעיה עם האלכוהול ואהיה גם בלי הקלן במערכת?בסדר לדעתכם?

אני מחטב בחיטוב דל פחמימה בערך 30 גר ליום.טוב לי ככה ומתמודד בלי בעיה אימונים סבבה.
הוספתי קלן התחלתי מאתמול.
אני עושה העמסות ביום שבת, ברגיל ביום העמסה לא אשתה את הקלן.
עכשיו חמישי הבא יש לי אירוע..ויש אלכוהול מן הסתם.חשבתי לא לעשות העמסה יום שבת הזה..אלא למשוך את זה עד יום חמישי ככה שלא אעשה לעצמי בעיה עם האלכוהול ואהיה גם בלי הקלן במערכת?בסדר לדעתכם?
קלן עם זמן מחצית חיים של כ-30 שעות. אתה בהחלט תהיה עם קלן במערכת.

אם אני שותה כדור אחרון ברביעי ב 12 בצהריים..חמישי ב 6 בערב כבר עברו 30 שעות.אז לא אהיה..
זה זמן מחצית חיים. אבל בוא נניח לזה.
אכן יהיו רמות מופחתות של קלן בגוף. פשוט שתה במתינות והקפד לשתות הרבה מים.

• פותח/ת השרשור
זה זמן מחצית חיים. אבל בוא נניח לזה.
אכן יהיו רמות מופחתות של קלן בגוף. פשוט שתה במתינות והקפד לשתות הרבה מים.
זה בסדר לעשות העמסה אחרי 12 יום במקום אחרי שבוע?והאם זה אפילו יותר טוב?

זה בסדר לעשות העמסה אחרי 12 יום במקום אחרי שבוע?והאם זה אפילו יותר טוב?
קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת.

• פותח/ת השרשור
קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. מדובר בתהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא (הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק).
השאלה איך זה קשור בהעמסה?
עקב חוסר בעליית בחלבון המתאים נפגע סינטוז הגליקוגן.לפיכך ניתן לאמר שזה פשוט הופך את ההעמסה לבלתי אפקטיבית ו/או מיותרת.
הבנתי..אבל בכל מקרה אני חייב לעשות העמסות.אז כמה שיותר לסחוב מהעמסה להעמסה בקיצור?
אץ זה הבנתי השאלה היא מה אתה אוכל בדיוק, קילו חזה עוף כל היום עם 3 מלפפונים ותמר ?
קבנוס גבינה צהובה קוטג אגוזים חזה עוף

ואתה סופר פחמימות ???
כי לדעתי בקבנוס יש די הרבה פחמימות ובגביע הקוטג׳ יש פחמימות לא מעט וגם באגוזים... ושלא נדבר על צ׳יטים פה ושם או איזה כוס קפה/תה...
הנקודה שלי היא שבטוח שאתה לא על 30 אולי אתה על 60-90 אפילו בלי לשים לב. כך שהעמסה לא כל קח קריטית

• פותח/ת השרשור
ואתה סופר פחמימות ???
כי לדעתי בקבנוס יש די הרבה פחמימות ובגביע הקוטג׳ יש פחמימות לא מעט וגם באגוזים... ושלא נדבר על צ׳יטים פה ושם או איזה כוס קפה/תה...
הנקודה שלי היא שבטוח שאתה לא על 30 אולי אתה על 60-90 אפילו בלי לשים לב. כך שהעמסה לא כל קח קריטית
סופר אחי אני אוכל לפי תפריט ושוקל את האוכל

סופר אחי אני אוכל לפי תפריט ושוקל את האוכל

שים לב למה שכתב לך ישראל, בלי שתרצה אתה עובר את ה30 גרם פחמימה, בכל אופן 30 גרם זה גרוע מאוד ואתה פוגע בעצמך. תזרום על 100-120 גרם ותגיע לתוצאות אף טובות יותר.

• פותח/ת השרשור
שים לב למה שכתב לך ישראל, בלי שתרצה אתה עובר את ה30 גרם פחמימה, בכל אופן 30 גרם זה גרוע מאוד ואתה פוגע בעצמך. תזרום על 100-120 גרם ותגיע לתוצאות אף טובות יותר.
למה פוגע בעצמי?דיאטה קטוגנית מבוססת על כמות פחמימות כזאת.אם אני מבצע אימונים ומרגיש טוב ולא מאבד כוח זה לא אומר שזה בסדר?

למה פוגע בעצמי?דיאטה קטוגנית מבוססת על כמות פחמימות כזאת.אם אני מבצע אימונים ומרגיש טוב ולא מאבד כוח זה לא אומר שזה בסדר?

תשמע, בוא נדבר בגדול - עם כל הכבוד לקלן שהוא מצמצם פירוק שריר, בכמות של 30גרם פחמימה ליום ללא מקור טסט חיצוני אתה תאבד שריר יקר.

לכן אני ממליץ לך (שוב) להגיע לאזור ה100 גרם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
תשמע, בוא נדבר בגדול - עם כל הכבוד לקלן שהוא מצמצם פירוק שריר, בכמות של 30גרם פחמימה ליום ללא מקור טסט חיצוני אתה תאבד שריר יקר.

לכן אני ממליץ לך (שוב) להגיע לאזור ה100 גרם פחמימה.
אפשר הסבר למה?אני לא בא להתווכח חס וחלילה..פשוט אני רואה הרבה אנשים מחטבים על דל פחמימה..אפילו חלק מהמהנהלים פה.
אני אוכל בערך 160 גרם חלבון,מבצע 3 אימונים כבדים.ועושה העמסה פעם שבוע של 600-700גר פחמימה.

אפשר הסבר למה?אני לא בא להתווכח חס וחלילה..פשוט אני רואה הרבה אנשים מחטבים על דל פחמימה..אפילו חלק מהמהנהלים פה.
אני אוכל בערך 160 גרם חלבון,מבצע 3 אימונים כבדים.ועושה העמסה פעם שבוע של 600-700גר פחמימה.

מכל מלמדי השכלתי, תמשיך לקרוא ולהתעניין ובעזרת הנסיון שתצבור בחלוף השנים אתה תדע מה עובד עליך הכי טוב - אבל בתזונה הזו, ואני לא מסתלבט אתה צפוי להראות כך:

image.jpg

100 ג קבנוס כבר יש 20 ג׳ פחמימה ורק 16-17 ג חלבון
100 ג אגוזים עוד 15 ג׳ שומן בערך על 15ג׳ חלבון
גביע קוטג יש עוד איזה 10 ג׳ על 25 חלבון
הנה אתה כבר על 45 ג׳ פחמימה ואפילו לא הגעת ל שליש מתצרוכת של החלבון היומית, שלא נדבר על שייק / קפה / איזה ירק או פרי קטן בקיצור ... אתה מבין אתה לא אוכל 30 ג׳ פחמימה תרצה או לא תרצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית