ייעוץ תזמון העמסה בשימוש עם קלן

Timurchik

משתמש מתחיל
188
9
נק' מוניטין:
-41
188
9
אני מחטב בחיטוב דל פחמימה בערך 30 גר ליום.טוב לי ככה ומתמודד בלי בעיה אימונים סבבה.
הוספתי קלן התחלתי מאתמול.
אני עושה העמסות ביום שבת, ברגיל ביום העמסה לא אשתה את הקלן.
עכשיו חמישי הבא יש לי אירוע..ויש אלכוהול מן הסתם.חשבתי לא לעשות העמסה יום שבת הזה..אלא למשוך את זה עד יום חמישי ככה שלא אעשה לעצמי בעיה עם האלכוהול ואהיה גם בלי הקלן במערכת?בסדר לדעתכם?

• פותח/ת השרשור
ת
כמה הגרעון שלך?
עדיף לדעתי להוסיף אירובי אם הגרעון כבר גדול
התחלתי חיטוב לפני 5 שבועות.אוכל כרגע 2000 קלוריות ככה..התחלתי על 2200.אני דיי פעיל במהלך היום עובד בחנות עושה הרבה הליכה אני חושב סבבה..

התחלתי חיטוב לפני 5 שבועות.אוכל כרגע 2000 קלוריות ככה..התחלתי על 2200.אני דיי פעיל במהלך היום עובד בחנות עושה הרבה הליכה אני חושב סבבה..
כשהעלתה פחמימות וצריך לקצץ נשאר או חלבון או שומן ... תבין לבד מה צריך להוריד ... וגם 2000 2200 קק״ל זה די הרבה לחיטוב לדעתי במידה ואתה שוקל איזה 80

• פותח/ת השרשור
כשהעלתה פחמימות וצריך לקצץ נשאר או חלבון או שומן ... תבין לבד מה צריך להוריד ... וגם 2000 2200 קק״ל זה די הרבה לחיטוב לדעתי במידה ואתה שוקל איזה 80
יש לי מבנה גוף קטן אני שוקל נגיד ברגיל על פחמימה נורמלית עכשיו בערך 82-83 אבל אני יודע שאני שורף הרבה קלוריות ברגיל..אני אוריד ל 1900.אני יודע שמורידים או שומן או חלבון אני לא רוצה לגעת בחלבון..תפחמימה להשאיר על 100 כל הזמן??

• פותח/ת השרשור
ערכים עכשיו:
175 חלבון
75 שומן
105 פחמימה
1950 קלוריות בערך.
עושה 3 אימוני כל הגוף ולא עושה אירובי.

נראה סביר רק במידה שזה הכן כך, בד״כ אנשים נוטים לעשות הנחות לעצמם וה75 ג שומן זה בעצם 100 + כמו ה30 ג׳ פחמימות שזה ברגיל 70-80
עכשיו קראתי את כל התגובה ... יש בעיה - אתה לא עושה אירובי !

• פותח/ת השרשור
נראה סביר רק במידה שזה הכן כך, בד״כ אנשים נוטים לעשות הנחות לעצמם וה75 ג שומן זה בעצם 100 + כמו ה30 ג׳ פחמימות שזה ברגיל 70-80
עכשיו קראתי את כל התגובה ... יש בעיה - אתה לא עושה אירובי !
נוטים ככה ונוטים ככה..אבל אמרתי כבר אחי אני משתמש במחשבון קלוריות טוב של netogreen ואני שוקל תאוכל שלי..אין לי פאדיחות ואין ציטים.למה בעיה?אני בערך 15% שומן ניראה לי רוב השומן אצלי בבטן ובצדדים ורק אני חודש בחיטוב..אני יכול לשמור תאירובי לאחר כך.

אך 10% !!!
השאיפה של כל דובון 😃
אני כל רוצה רוצה להגיע לכוון הזה
היום אני קונה גם 15 !!!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית