דיון 100*100 סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
הולך לבצע היום
במספר סטים כמובן, המטרה היא בכמה שפחות זמן
מה דעתכם לפתוח על כך אתגר?

וכן אני יודע שהרוב פה מעדיפים לבצע 20 סטים של 5 P:

שמע אלי כולנו יודעים שאתה חזק והוכחת אתזה כמה פעמים , אבל אם בגלל זה שהוכחת שאתה חזק אתה חושב שכל מה שתגיד עכשיו נצטרך להאמין לך ? זה כמו שתגיד אני עושה 140*6 press ותגיד אני חזק כבר הוכחתי לכם , עכשיו אני לא אומר שזה לא קרה , אני רק אומר שבגלל דברים כאלה נוצר החוב לראק
מצד אחד אתה צודק-בשביל זה נוצר החוב לראק. מצד שני הבן-אדם כבר צילם את עצמו עושה סקוואט 140KG לעשר או תשע חזרות (לא זוכר בדיוק). ככה או ככה, הסבירות שהוא יבצע 100 סקוואטים עם 100KG ב 6 סטים תוך 24 דקות היא לא רעה בכלל.

מצד אחד אתה צודק-בשביל זה נוצר החוב לראק. מצד שני הבן-אדם כבר צילם את עצמו עושה סקוואט 140KG לעשר או תשע חזרות (לא זוכר בדיוק). ככה או ככה, הסבירות שהוא יבצע 100 סקוואטים עם 100KG ב 6 סטים תוך 24 דקות היא לא רעה בכלל.
שוב לא אמרתי שזה לא קרה , אני פשוט אוהב לראות את זה בעיניים

• פותח/ת השרשור
שמע אלי כולנו יודעים שאתה חזק והוכחת אתזה כמה פעמים , אבל אם בגלל זה שהוכחת שאתה חזק אתה חושב שכל מה שתגיד עכשיו נצטרך להאמין לך ? זה כמו שתגיד אני עושה 140*6 press ותגיד אני חזק כבר הוכחתי לכם , עכשיו אני לא אומר שזה לא קרה , אני רק אומר שבגלל דברים כאלה נוצר החוב לראק
כן אבל לא זרקתי פה מאתיים לחמישיה
דיברתי על 6 סטים של ;16-17 חזרות עם 100 קילו, זה לא בשמיים בכלל, סהכ משבית אותך

שוב לא אמרתי שזה לא קרה , אני פשוט אוהב לראות את זה בעיניים
כן, זה תמיד יותר נחמד לראות את זה בעיניים (אנחנו בעידן הריאליטי-כולם רוצים לראות לכולם..), אבל אין צורך לדעתי להיות קטנוניים ועל כל קילו וחצי שמישהו אמר שהרים ישר לצעוק "חוב לראק" עם שלושה סימני קריאה. כאשר מישהו אמר שביצע דבר מסויים שיש עליו פחות או יותר קונצנזוס שהוא חריג, אכן ראוי שיגבה את דבריו. (אף-על-פי שלי באופן אישי כל העיניין של לצלם את עצמי תוך כדי אימון על מנת להוכיח משהו למישהו, לא ניראה לעיניין. אבל זה רק אני).

נערך לאחרונה:
קיצר אלי בוא אני יסכם לך את כל ההודעות פה,
דברים כאלה מתאימים ללוג שלך, בפורום הזה לכל הצהרה של משהו מוסיפים סרטון, אחרת לא כל כך אכפת.
אוהבים אותך אלי.

לא משהו בכלל , גם ב GVT וגם ב 1\3\5 אתה עושה את זה..

אני לא מזלזל בך אבל הייתי שמח לראות אותך מבצע את זה.
זה באמת לא נשמע מטורף אבל מניסיון (לא מוצלח) שלי זה הרבה יותר קשה ממה שחושבים (או שאני סתם חלש..)

אני לא מזלזל בך אבל הייתי שמח לראות אותך מבצע את זה.
זה באמת לא נשמע מטורף אבל מניסיון (לא מוצלח) שלי זה הרבה יותר קשה ממה שחושבים (או שאני סתם חלש..)
מצטער לאכזב אותך אבל בתקופה שהייתי ב BB לפני שעברתי ל PL, עשיתי LEG DAY סופר סטים של 10X10 דדליפט + סקוואט..
ולא 20קילו, 100קילו דדליפט 90קילו סקוואט.
לפי דעתי הרבה יותר קשה..
( היה הולך ככה : סקוואט > דקה > דדליפט > 2דקות >סקוואט > דקה > דדליפט וככה חוזר )

(ב GVT )

מצטער לאכזב אותך אבל בתקופה שהייתי ב BB לפני שעברתי ל PL, עשיתי LEG DAY סופר סטים של 10X10 דדליפט + סקוואט..
ולא 20קילו, 100קילו דדליפט 90קילו סקוואט.
לפי דעתי הרבה יותר קשה..
( היה הולך ככה : סקוואט > דקה > דדליפט > 2דקות >סקוואט > דקה > דדליפט וככה חוזר )

(ב GVT )
אשמח לראות סרטון ואם אין אז איזה תמונה של הרגליים להבין על מה מדובר.

אשמח לראות סרטון ואם אין אז איזה תמונה של הרגליים להבין על מה מדובר.
סירטון ? עשיתי GVT לפני יותר מחצי שנה..
והרגליים שלי לא כאלה גדולות.. לא יודע למה הם לא גודלות לי..
אני כרגע ב 1\3\5 BBB מקווה שיקבלו נפח קצת..

מה אתה רוצה בדיוק?
אני אגיד לך מה אני רוצה , תפסיק להתרברב שאתה חזק והוא חלש שאין לך הוכחות לזה !! באמת שזה נמאס, כל בנאדם שני אומר שהוא עושה סקוואט של 200 קילו אבל שאומרים לו תביא הוכחה , הוא אומר לא עכשיו אני לא יכול וממשיך לזיין בשכל בקיצור, אתה אומר שאתה מרים ככה וככה ? תביא הוכחה אם אין הוכחה לאף אחד לא אכפת

אני אגיד לך מה אני רוצה , תפסיק להתרברב שאתה חזק והוא חלש שאין לך הוכחות לזה !! באמת שזה נמאס, כל בנאדם שני אומר שהוא עושה סקוואט של 200 קילו אבל שאומרים לו תביא הוכחה , הוא אומר לא עכשיו אני לא יכול וממשיך לזיין בשכל בקיצור, אתה אומר שאתה מרים ככה וככה ? תביא הוכחה אם אין הוכחה לאף אחד לא אכפת
אל תאמין, מזיז לי תביצה מה איזה בחור באיזה פורום חושב עלי..
לא אמרתי שאני עושה 200קילו סקוואט,אבל לפי דעתי 10X10 סקוואטים לא קשה כי עברתי את זה.

לא אמרתי שאני עושה 200קילו סקוואט,אבל לפי דעתי 10X10 סקוואטים לא קשה כי עברתי את זה.
תמשיך לתרץ לעצמך תירוצים שתרגיש עם עצמך טוב , ושתדע שלא אכפת לי אם אתה עושה את זה או לא , אבל מה שכן זה מעצבן שאנשים לא ממלאים חוב לראק 😡

10X10 לא קשה?
כנראה עבדת על משקלים נמוכים. ממש נמוכים. ברצפה.

10X10 לא קשה?
כנראה עבדת על משקלים נמוכים. ממש נמוכים. ברצפה.
סופר סט של דדליפט וסקוואט 10X10
100קילו דדליפט
90קילו סקוואט
שתנסה את זה דבר איתי אחרי זה. גם אתה אתה עושה 200קילו סקוואטים זה עדיין קשה בהתחלה וצריך
לא רק סיבולת אלא כוח נפשי.
תמשיך לתרץ לעצמך תירוצים שתרגיש עם עצמך טוב , ושתדע שלא אכפת לי אם אתה עושה את זה או לא , אבל מה שכן זה מעצבן שאנשים לא ממלאים חוב לראק 😡
מעצבן תשתה מים קרים.

סופר סט של דדליפט וסקוואט 10X10
100קילו דדליפט
90קילו סקוואט
שתנסה את זה דבר איתי אחרי זה. גם אתה אתה עושה 200קילו סקוואטים זה עדיין קשה בהתחלה וצריך
לא רק סיבולת אלא כוח נפשי.

מעצבן תשתה מים קרים.
עשיתי סמולוב.
אתה יותר ממוזמן לחפש את הלוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית