עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לשאול אתכם, כמה משקל אתם עושים כאשר אתם נותנים דגש לטרפז?
האם אתם לוקחים דאמבלים או מעמיסים פלטות על מוט W.
מיותר לרשום חוב לראק אבל אני עושה שם 130 קילו על מוט W ל6-8 חזרות.
סתם מסקרן אותי לדעת מה אתכם.
למה דגש לטרפז?
דדליפט ייתן לך דגש אם תרצה ואם גם לא תרצה. 😃
חלילה,לא הייתי מפקפק במנהל לעולם 😃לא הייתי טוען סתם אל תדאג
שוב שובר שיאים?!... מה הולך בבוקס שלכם?!...😱לפייסבוק שלי ולקהילת פאוורליפטינג ישראל בפייסבוק
130 קילו בטרפז זה לא אייאייאי הרי הטווח תנועה נורא קצר ואם הבחור לא שומר על כיווץ זה נהפך ליותר קליל
בכל אופן אני דווקא עובד עם דאמבלים 20-30 קילו כל יד בכיווץ ל15 חזרות
אני לא בילדר ולא מעוניין להיות אבל אני יכול לספר לכם שטרפז מגיב מעולה למשיכות מתפרצות (קלין או משיכה עם דחיפה מהרגליים)כל חזרה -> אני מחזיק למעלה, לא מפמפם.
אני לא בילדר ולא מעוניין להיות אבל אני יכול לספר לכם שטרפז מגיב מעולה למשיכות מתפרצות (קלין או משיכה עם דחיפה מהרגליים)
ומגיב מצויין להחזקות מעל הראש - נעילות של פרס, עמידות ידיים וכו'.
ע"ע ויטליפטרים..
אם בחור חותם על צ'ק של דולר אחד , גם אם הוא וורן באפט (בעל הון אישי הנאמד בכ-50 מיליארד דולר) - מן הראוי שישלם.חחחח בדרנים הבנאדם 2.05 מטר גובה על 130 קילו הוא מחזיק את המוט כאילו זה ביסלי גריל חחח חוב לראק אולי הראק חייב לו
אם בחור חותם על צ'ק של דולר אחד , גם אם הוא וורן באפט (בעל הון אישי הנאמד בכ-50 מיליארד דולר) - מן הראוי שישלם.
אם בחור מצהיר שהוא מבצע תרגיל מסויים עם משקל מסויים, גם אם הוא 2.05 גובה על 130 קילו ומחזיק את המוט כאילו זה ביסלי גריל - מן הראוי שיוכיח.
די חלש, אח שלי הגדול סוס עולם, כמו ביסלי פלפאלחחחח בדרנים הבנאדם 2.05 מטר גובה על 130 קילו הוא מחזיק את המוט כאילו זה ביסלי גריל חחח חוב לראק אולי הראק חייב לו
זאת דיקטטורה פה לא אני ולא אתה קובעים את החוקים.😛לדעתי אף אחד לא חייב פה כלום.
לא להוכיח וגם לא להאמין.
לדעתי אף אחד לא חייב פה כלום.
לא להוכיח וגם לא להאמין.
חחחח בדרנים הבנאדם 2.05 מטר גובה על 130 קילו הוא מחזיק את המוט כאילו זה ביסלי גריל חחח חוב לראק אולי הראק חייב לו
אתה רוצה לשנות את לוחות הברית?
קודם כל אני חושב שהדימוי שלך הוא לא במקום.
שנית, רק מביע את דעתי.
דבר שלישי, ספרתי פה לפחות 2 שהצהירו על הישגים מכובדים ולא קיבלו חוב.
באמת שזה לא מעניין אותי כ"כ.
אני מתנצל עם פגעתי בכבודו