הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במרפקים

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
עשיתי במשך כמה חודשים תרגילים לחיזוק היד הקידמית והאחורית, לאחר כמה פעמים שהשתמשתי במוט W ליד האחורית התחלתי לחוש כאבים במרפק עם תחושה שכאשר אני מקפל את היד לגמרי לאחורי הראש אני מקבל תחושה של מוגבלות. כאילו משהו מושך לי את היד קדימה. והתחילו לי המון קליקים ו"קנאקים " חזקים. הפסקתי להתאמן אבל עדיין יש לי כאבי מתיחה כאלה. אשמח לדעת מה גורם לזה ואיך לטפל בזה. (הכאבים עברו אבל המוגבלות בקיפול נשארה)

כנראה העמסת יותר מידי או תנועה לא נכונה
תקפיד לעשות מתיחות הקנאקים זה כנראה כי לא חיממת מפרקים לפני עבודה
אם זה לא עובר אחרי שבוע בערך ממליץ ללכת לבדוק

עשיתי במשך כמה חודשים תרגילים לחיזוק היד הקידמית והאחורית, לאחר כמה פעמים שהשתמשתי במוט W ליד האחורית התחלתי לחוש כאבים במרפק עם תחושה שכאשר אני מקפל את היד לגמרי לאחורי הראש אני מקבל תחושה של מוגבלות. כאילו משהו מושך לי את היד קדימה. והתחילו לי המון קליקים ו"קנאקים " חזקים. הפסקתי להתאמן אבל עדיין יש לי כאבי מתיחה כאלה. אשמח לדעת מה גורם לזה ואיך לטפל בזה. (הכאבים עברו אבל המוגבלות בקיפול נשארה)

למה הכוונה ב"מוגבלות בקיפול"? טווח התנועה קטן יותר מהרגיל?

• פותח/ת השרשור
לא, פשוט כאשר אני מותח את היד זה מכאיב בצורה מטרידה אפילו בלחיצת ידיים לאנשים וכדו'.
בנוסף הייתי מעוניין לדעת האם שימוש מתמיד במשחות לשרירים תפוסים כמו בן גיי ורדיאן B, עלולים לגרום לדלקת או לנזק כלשהו. בתודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית