הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעל לליפטרים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
איזה נעליים מומלצות אני מעדיף נעליים בלי סולייה גבוהה או משהוא כזה שיהיה נוח ל פרס סקוואט ודדליפט בעיקר

אולסטאר או חיקוי
ויש לך את הריבוק החדשות של מארק בל שהיתרון היחידי זה שהסוליה בנויה מכאלה עיגולים שמונעים מהרגל לזוז בסקוואט הוא מסביר את זה באחד הסירטונים שלו

אולסטאר או חיקוי
ויש לך את הריבוק החדשות של מארק בל שהיתרון היחידי זה שהסוליה בנויה מכאלה עיגולים שמונעים מהרגל לזוז בסקוואט הוא מסביר את זה באחד הסירטונים שלו
הם גם קלות מאוד ונמוכות כמו דדליפט סליפרס

איזה אתה ממליץ ?
נעליים אולימפיות בד״כ ישמשו אותך אך ורק לסקוואט (גם קלינים וסנאצים אם אתה עושה )
נעל אולימפית זה מותרת ולא חובה יש הרבה אנשים שמסקביטים בנעליים בסגנון שהבאתי (לואי סימונס, מארק בל והרבה מאוד סטרונגמנים)....
לא חושב שברמה שלך צריך נעל אולימפית (אם אני לא מתבלבל בינך למישהו אחר)
אבל אם יש לך את האפשרות אז תביא נעליים אולימפיות ודדליפט תעשה יחף

• פותח/ת השרשור
נעליים אולימפיות בד״כ ישמשו אותך אך ורק לסקוואט (גם קלינים וסנאצים אם אתה עושה )
נעל אולימפית זה מותרת ולא חובה יש הרבה אנשים שמסקביטים בנעליים בסגנון שהבאתי (לואי סימונס, מארק בל והרבה מאוד סטרונגמנים)....
לא חושב שברמה שלך צריך נעל אולימפית (אם אני לא מתבלבל בינך למישהו אחר)
אבל אם יש לך את האפשרות אז תביא נעליים אולימפיות ודדליפט תעשה יחף
אתה מתבלבל אני מתאמן עוד מאט 3 שנים חח

אתה מתבלבל אני מתאמן עוד מאט 3 שנים חח
לא התבלבלתי יש לך סקוואט 80
אתה עדיין מתאמן מתחיל לפי ההגדרה

בטח בשלוש שנים השקעת בפלג גוף עליון לא? כי יש לך בנץ׳ פצצה

• פותח/ת השרשור
לא התבלבלתי יש לך סקוואט 80
אתה עדיין מתאמן מתחיל לפי ההגדרה

בטח בשלוש שנים השקעת בפלג גוף עליון לא? כי יש לך בנץ׳ פצצה
כן משהו בסיגנון אימון שבוע הבא בנץ 95 קילו ל 3*5
אבל השיא שלי בסקוואט היה 100 ל 5 חזרות זה היה בקיץ האחרון אחרי זההפסקתי מסקוואט ועכשיו אני חוזר ובגדול

כן משהו בסיגנון אימון שבוע הבא בנץ 95 קילו ל 3*5
אבל השיא שלי בסקוואט היה 100 ל 5 חזרות זה היה בקיץ האחרון אחרי זההפסקתי מסקוואט ועכשיו אני חוזר ובגדול
מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקל מאימון לאימון, וזה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן. 90% מהמתאמנים בארץ נחשבים למתאמנים מתחילים.

• פותח/ת השרשור
מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקל מאימון לאימון, וזה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן. 90% מהמתאמנים בארץ נחשבים למתאמנים מתחילים.
אבל עשיתי ריסט ניראה לך שהייתי מתקדם מאימון לאימון אם הייתי מתחיל עם 110 בבנץ ?

אולסטאר או חיקוי
יש לך קישור לנעל המדוברת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית