עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם גם קלות מאוד ונמוכות כמו דדליפט סליפרסאולסטאר או חיקוי
ויש לך את הריבוק החדשות של מארק בל שהיתרון היחידי זה שהסוליה בנויה מכאלה עיגולים שמונעים מהרגל לזוז בסקוואט הוא מסביר את זה באחד הסירטונים שלו
איזה אתה ממליץ ?לי אוסלסטר עושה כאביים ברגלים, ממליץ לך להוציא סכום של 400-500 על נעליים איכותיות.
אני אישית בעקבות הזמנות שביצוע כאן והמידה לא התאיםאיזה אתה ממליץ ?
נעליים אולימפיות בד״כ ישמשו אותך אך ורק לסקוואט (גם קלינים וסנאצים אם אתה עושה )איזה אתה ממליץ ?
אתה מתבלבל אני מתאמן עוד מאט 3 שנים חחנעליים אולימפיות בד״כ ישמשו אותך אך ורק לסקוואט (גם קלינים וסנאצים אם אתה עושה )
נעל אולימפית זה מותרת ולא חובה יש הרבה אנשים שמסקביטים בנעליים בסגנון שהבאתי (לואי סימונס, מארק בל והרבה מאוד סטרונגמנים)....
לא חושב שברמה שלך צריך נעל אולימפית (אם אני לא מתבלבל בינך למישהו אחר)
אבל אם יש לך את האפשרות אז תביא נעליים אולימפיות ודדליפט תעשה יחף
לא התבלבלתי יש לך סקוואט 80אתה מתבלבל אני מתאמן עוד מאט 3 שנים חח
כן משהו בסיגנון אימון שבוע הבא בנץ 95 קילו ל 3*5לא התבלבלתי יש לך סקוואט 80
אתה עדיין מתאמן מתחיל לפי ההגדרה
בטח בשלוש שנים השקעת בפלג גוף עליון לא? כי יש לך בנץ׳ פצצה
מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקל מאימון לאימון, וזה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן. 90% מהמתאמנים בארץ נחשבים למתאמנים מתחילים.כן משהו בסיגנון אימון שבוע הבא בנץ 95 קילו ל 3*5
אבל השיא שלי בסקוואט היה 100 ל 5 חזרות זה היה בקיץ האחרון אחרי זההפסקתי מסקוואט ועכשיו אני חוזר ובגדול
אבל עשיתי ריסט ניראה לך שהייתי מתקדם מאימון לאימון אם הייתי מתחיל עם 110 בבנץ ?מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להעלות משקל מאימון לאימון, וזה לא משנה כמה זמן אתה מתאמן. 90% מהמתאמנים בארץ נחשבים למתאמנים מתחילים.
זה תקף לכל התרגילים ולא לתרגיל אחד בלבד. תעבוד במתכונת ליניארית או SS.אבל עשיתי ריסט ניראה לך שהייתי מתקדם מאימון לאימון אם הייתי מתחיל עם 110 בבנץ ?
אני כבר בSSזה תקף לכל התרגילים ולא לתרגיל אחד בלבד. תעבוד במתכונת ליניארית או SS.
יש לך קישור לנעל המדוברת?אולסטאר או חיקוי
ויש לך את הריבוק החדשות של מארק בל שהיתרון היחידי זה שהסוליה בנויה מכאלה עיגולים שמונעים מהרגל לזוז בסקוואט הוא מסביר את זה באחד הסירטונים שלו
http://shop.reebok.com/us/product/m...=V59969&breadcrumb=1z13070Z1z11zrfZdyZ1z12xfwיש לך קישור לנעל המדוברת?