הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קליקים בברך בסקוואט

• פותח/ת השרשור MzDay
  • פורסם בתאריך

MzDay

משתמש מתחיל
107
1
נק' מוניטין:
26
107
1
כבר הרבה זמן יש לי קליקים בברך שמאלית שאני עושה סקוואט (עם משקל או בלי משקל זה לא משנה).
שאני מגיע לסקוואט מלא אני שומע פשוט 2 3 קליקים בברך שמאלית לפעמים חזקים לפעמים טיפה פחות (לרוב חזקים עד כדי כך ששומעים אחרים).

אין לי כאבים שיש את הקליקים האלה אבל היום זה היה הפעם הראשונה שהתחיל ממש לכאוב לי אבל זה היה בגלל ששיחקתי בברך כנראה יותר מידי ומתחתי יותר מידי..

בכל מקרה, אני צריך ללכת לרופא או משהו בשביל לבדוק למה זה ככה? או שזה בסדר ואין צורך?

הטכניקה של הסקוואט שלי טובה לפי מה ששאלתי ושאלתי הרבה (לא מאמנים במכון, פה בפורום (את משה בייעוץ אישי)).

תודה מראש.

כבר הרבה זמן יש לי קליקים בברך שמאלית שאני עושה סקוואט (עם משקל או בלי משקל זה לא משנה).
שאני מגיע לסקוואט מלא אני שומע פשוט 2 3 קליקים בברך שמאלית לפעמים חזקים לפעמים טיפה פחות (לרוב חזקים עד כדי כך ששומעים אחרים).

אין לי כאבים שיש את הקליקים האלה אבל היום זה היה הפעם הראשונה שהתחיל ממש לכאוב לי אבל זה היה בגלל ששיחקתי בברך כנראה יותר מידי ומתחתי יותר מידי..

בכל מקרה, אני צריך ללכת לרופא או משהו בשביל לבדוק למה זה ככה? או שזה בסדר ואין צורך?

הטכניקה של הסקוואט שלי טובה לפי מה ששאלתי ושאלתי הרבה (לא מאמנים במכון, פה בפורום (את משה בייעוץ אישי)).

תודה מראש.

כל עוד אין כאבים שחוזרים על עצמם - הכל בסדר.

יש לך מושג למה יש לי את הקליקים האלו?
והאם אפשר לעשות משהו לגבי זה?
זאת תנועה טבעית במפרק.
נסה להשקיע בחימום יותר ארוך אולי שיכלול גם תרגילי תנועתיות לברך.

• פותח/ת השרשור
זאת תנועה טבעית במפרק.
נסה להשקיע בחימום יותר ארוך אולי שיכלול גם תרגילי תנועתיות לברך.
יש לך אולי המלצה לחימום לסקוואט?
החימום שלי זה פשוט לרדת לסקוואט מלא בלי מוט והרחיק את הברכיים כמה שיותר (הידיים בין הברכיים משולבות) ולהיות ככה 20 שניות.
אחרכ כך אני לוקח מוט ריק ועושה 10 חזרות.
ואז החימום הזה:
סט ראשון 50% מהמשקל ל8 חזרות
סט שני 65% מהמשקל ל5 חזרות
סט שלישי 85% מהמשקל ל3 חזרות
סט רביעי (רק ביום של העלאת משקלים אני עושה אותו) 100% חזרה אחת.

ואז מתחיל.

יש לך אולי המלצה לחימום לסקוואט?
החימום שלי זה פשוט לרדת לסקוואט מלא בלי מוט והרחיק את הברכיים כמה שיותר (הידיים בין הברכיים משולבות) ולהיות ככה 20 שניות.
אחרכ כך אני לוקח מוט ריק ועושה 10 חזרות.
ואז החימום הזה:
סט ראשון 50% מהמשקל ל8 חזרות
סט שני 65% מהמשקל ל5 חזרות
סט שלישי 85% מהמשקל ל3 חזרות
סט רביעי (רק ביום של העלאת משקלים אני עושה אותו) 100% חזרה אחת.

ואז מתחיל.

אני בדרך כלל ממליץ על :
1. חימום כללי במטרה להעלות חום גוף (אופציות אחרות או בימים קרים במיוחד כוללות גם מקלחת חמה/ חימום חיצוני אחר כלשהו לפני תחילת האימון) - בדר"כ פעילות אירובית קלה של 5-12 דק' עד למצב של הזעה קלה.
2. תנועתיות של מפרקים - להתחיל מלמטה עד למעלה או להיפך. תנועה של המפרקים (כף רגל,קרסול,ברך,ירך , עמ"ש תחתון ועליון , כתפיים , מרפקים , כפות ידיים וצוואר) בכל מישורי התנועה .
3. מתיחות - סטטיות קצרות , אבל בעיקר דינמיות (הנפות רגליים לדוג').
4. תרגול ספציפי לפני התרגיל הספציפי במשקל אפסי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית