הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רואקוטן-למישהו חזרו פצעים?

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
סיימתי לפני בערך כ8 חודש סייקל של חצי שנה רואקוטן במינון מתאים, ללא ספק עשה את העבודה.
לאחר חודש חזרתי להתאמן הכל טוב ויפה
אבל היום, לא מזמן, אחרי יותר מחצי שנה מסיום הטיפול החלו לצאת לי פצעים, לא ברמה של אז אבל 2-5 בכל צד ו1-3 על המצח.

למישהו נוסף חזרו הפצעים אחרי הכדור?
האם זה אומר שהאקנה תחזור להיות כמו שהייתה או שתשאר ככה ? או שיכול להיות שזה רק תקופה והם יעלמו לגמרי שוב?

מצתרף לשאלה + לא הבנתי אם אימונים חזקים בחדכ ישפיעו על האקנה כי הם משפיעים על הטסט לכן הגיוני שיחמירו תאקנה לא?
אז אתה מוכן להוריד עצימות\נפח בשביל שחצ'קון יעבור? בחייאת...
אין מנוס מראקוטן, אם לקחת כבר בעבר אתה יכול לקחת לתקופה קצרה של בערך חודש
וזה יספיק, זה גם מה שחברים שלי וגם אמא שלי קיבלו מהרופא.
ותמהר, כי בקרוב תתחיל להיות שמש רצינית (כבר עכשיו לפעמים יש) ואז אתה תהיה בבעיה.

חרא של תרופה סכנה לבריאות... ואם הבעיית אקנה היא מסטרואידים רוב הסיכויים שהאקנה יחזור אבל מה שבטוח זה שהרןאקוטן+סטרואידים זה קוקטייל של רעל כימי אבץ+ויטמין a עם שילוב של סבון שמן עץ התה והרבה שיזוף בשמש המצב ישתפר מאוד

חרא של תרופה סכנה לבריאות... ואם הבעיית אקנה היא מסטרואידים רוב הסיכויים שהאקנה יחזור אבל מה שבטוח זה שהרןאקוטן+סטרואידים זה קוקטייל של רעל כימי אבץ+ויטמין a עם שילוב של סבון שמן עץ התה והרבה שיזוף בשמש המצב ישתפר מאוד
ואנדרול או דיאנבול לא?

הוא לא טועה בכלל.
אני בעבר גם השתמשתי בזה והתוצאות טובות מאוד. זה כן..
אבל היעילות ביחס לתופעות לוואי לא שוות בכלל.
יש לי חבר מהכיתה שעכשיו משתמש בראקוטן ולצערי הוא נראה פשוט רע . כולו יובש בשפתיים ופנים ואומר לי שהוא מרגיש רקוב מבפנים
אני הייתי מוציא את התרופה הזאת מהחוק
כל מי שרואה אותי לא היה מנחש שאני לוקח רואקוטאן, משתמש בflexitol lip blam ואין לי בכלל יובבש בשפתיים קרם פנים וקרם גוף פעם ביום ואין לי יובש כמעט בכלל, עוד שני חברים שלי שגם נוטלים כרגע גם לא כל כך סובלים מהתרופה, חוץ מזה שקצת כואבות לי הברכיים בבוקר אני ממש לא סובל מהתרפה

• פותח/ת השרשור
אז אתה מוכן להוריד עצימות\נפח בשביל שחצ'קון יעבור? בחייאת...
אין מנוס מראקוטן, אם לקחת כבר בעבר אתה יכול לקחת לתקופה קצרה של בערך חודש
וזה יספיק, זה גם מה שחברים שלי וגם אמא שלי קיבלו מהרופא.
ותמהר, כי בקרוב תתחיל להיות שמש רצינית (כבר עכשיו לפעמים יש) ואז אתה תהיה בבעיה.
לא אמרתי...אני בסך הכל רוצה לדעת אם יש קשר בין אימונים (לא מדבר על התזונה) לבין אקנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית