הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעים באיזור החזה והכתפיים

ד״ר יהושוע

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
כבר מעל חצי שנה אני על טסט של באייר 500 בשבוע, ובחודשים הראשונים שלא הייתי מבין שום דבר והייתי עושה רק שאומרים לי הייתי לוקח ארימדקס יום כן יופ לא.
היום שהבנתי שזה כדור מסוכן הפסקתי אותו לגמרי. בנוסף התחלתי פרימו שאמור ״לאזן״ את כמות האסטרוגן, אבל או שהביאו לי מים או שהמינונים שלי נמוכים כי התחילו להופיע פצעים ענקיים באיזור החזה, הגב, הכתפיים.
במילים אחרות, אסטרוגן שלי משתולל..
הביאו לי ארומזין ואני עליו כבר כמעט 3 שבועות 3 פעמים בשבוע, אני לא רואה שינוי. כלומר הפצעים שקיימים לא דהו, והופיעו גם כמה חדשים.

מה עליי לעשות? להוריד מינון טסט? לקחת ארימדקס? משהו אחר?
מה עם הפצעים שקיימים איך מטפלים? האם יישארו סימנים?

לא ציינת כמה מג ארומסין אתה לוקח.
אני לא בקיא בכמה מהר הפצעים אמורים לעזוב אבל אתה מרגיש איזון באסטרוגן מאז הארומסין? כי זה מה שחשוב

• פותח/ת השרשור
לא ציינת כמה מג ארומסין אתה לוקח.
אני לא בקיא בכמה מהר הפצעים אמורים לעזוב אבל אתה מרגיש איזון באסטרוגן מאז הארומסין? כי זה מה שחשוב
אני לוקח 25 מ״ג 3 פעמים בשבוע

אני מכיר מתאמנים שלא לוקחים חומרים ואין להם פצעים.
אין לי הוכחה למה שאני חושב, אבל נראה לי שהחומרים גורמים לפצעים שלך, ואם תפסיק עם הPED'S אני יכול רק לשער שהפצעים ישתפרו והפרוגנוזה הבריאותית שלך תשתפר.

אני לא רופא, ואין באמור המלצה להפסיק לקחת חומרים חיוניים לטיפול ב Body dysmorphia
משעמם לי

אני לוקח 25 מ״ג 3 פעמים בשבוע
זה יותר מדי כמעט ולא משנה באיזה מינון טסט אתה. פצעים גם נגרמים מקריסה של האסטורגן והתופעות לוואי בין קריסה לעודף אסטרוגן דומות מאוד. תוריד מינון ארומסין

• פותח/ת השרשור
אני מכיר מתאמנים שלא לוקחים חומרים ואין להם פצעים.
אין לי הוכחה למה שאני חושב, אבל נראה לי שהחומרים גורמים לפצעים שלך, ואם תפסיק עם הPED'S אני יכול רק לשער שהפצעים ישתפרו והפרוגנוזה הבריאותית שלך תשתפר.

אני לא רופא, ואין באמור המלצה להפסיק לקחת חומרים חיוניים לטיפול ב Body dysmorphia
משעמם לי
נו ברור שהחומרים גורמים לפצעים. מה חידשת פה?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זה יותר מדי כמעט ולא משנה באיזה מינון טסט אתה. פצעים גם נגרמים מקריסה של האסטורגן והתופעות לוואי בין קריסה לעודף אסטרוגן דומות מאוד. תוריד מינון ארומסין
הפצעים היו לפני שלקחתי ארומזין...

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הפצעים היו לפני שלקחתי ארומזין...
מאסטרוגן גבוה. עכשיו הפצעים נשארים אולי מאסטרוגן נמוך. למצוא את האסטרוגן המושלם זו משימה שלוקחת זמן

חידשתי שאתה יכול להפסיק עם הרעל הזה.
זה אמנם טיפול אלטרנטיבי ונסיוני, אבל מראה תוצאות טובות יותר ביחס לתחלופה שלה.
התאוריה היא שאם תפסיק להזריק לעצמך רעל, יש סיכוי טוב שהפצעים יעלמו ותוריד את הסיכונים שלך לסרטן, מחלות לב, סוכרת...
שוב, אני לא רופא, סתם מעלה תאוריה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית