הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על נובה פארם?

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
הבנתי שצריך לברוח מאטלס כמו מאש, חומרים מדוללים כמו להזריק מים.
מה לגבי נובה פארם, טסט אנטט של נובה פארם לסייקל ראשון?
ממליצים? יש משהו יותר טוב כרגע בשוק?

תראה לא חסר חברות.
נובה-פארם סה"כ מראים אמינות לא רעה לאורך זמן - כמובן שכמו בכל דבר בחיים, יש גם מתלוננים.
הבעיה שחוזרת על עצמה הכי הרבה עם החברה זה עניין הריח הנוראי של החומרים, עקב דחיפה של חומרים מונעי כאב.
ומצב שני שימוש בשמן זול יחסית.

אתה תמיד יכול לנסות רפואי.

ממש עכשיו יש דיון באשכול אחר פה על עדיפות של רפואי על UG - ודווקא אננטט זה החומר היחיד שאפשר להשיג רפואי

נובה פארם כבר יש נפילה בעוד כמה זמן לא יהיה יותר בשוק

מנכ״ל נובה פארם נתפס, והייצור הופסק. יש באצ׳טים שמסתובבים בשוק אבל בהחלט מה שיהיה בחודשים הבאים הם אנשים ש״לקחו״ את השם על עצמם.

לא מומלץ.

ממש עכשיו יש דיון באשכול אחר פה על עדיפות של רפואי על UG - ודווקא אננטט זה החומר היחיד שאפשר להשיג רפואי
מי שישמע עד עכשיו כולם היו לוקחים רק רפואי , אחי אתה קצת נעול על משהו שאתה לא יודע אבל אני לא ייכנס לוויכוח , רב הבילדרים גם המתחילים וגם הפרו משתמשים ב UG אני מסכים שבזמן האחרון בישראל יש נפילות ודילולים עם חברות , זיופים עם נפילות אבל יש פה ושם חברות שעובדות

מנכ״ל נובה פארם נתפס, והייצור הופסק. יש באצ׳טים שמסתובבים בשוק אבל בהחלט מה שיהיה בחודשים הבאים הם אנשים ש״לקחו״ את השם על עצמם.

לא מומלץ.

נובה פארם כבר יש נפילה בעוד כמה זמן לא יהיה יותר בשוק

זה ברצינות? מבוסס על משהו? כתבה או משהו?

חח מנכ"ל זה תואר נכבד עבור חברת סטרואידים. מצחיק משהו

אני מעריך שהתכוונת לחברות UG. זה כמו לבשל חומר, לתת לו שם ולהעניק לבוס תואר מנכ"ל.
American Gangster : "Blue Magic that's a brand name; Like Pepsi, that's a brand name. I stand behind it, I guarantee it..

מי שישמע עד עכשיו כולם היו לוקחים רק רפואי , אחי אתה קצת נעול על משהו שאתה לא יודע אבל אני לא ייכנס לוויכוח , רב הבילדרים גם המתחילים וגם הפרו משתמשים ב UG אני מסכים שבזמן האחרון בישראל יש נפילות ודילולים עם חברות , זיופים עם נפילות אבל יש פה ושם חברות שעובדות
אני לא נעול או משהו... פשוט ההיגיון הבריא אומר שאם כבר אננטט אז עדיף רפואי... ותאמין לי שיש הבדל גדול בין פרו לחובבן בנוגע לנגישות של חומרים :
פרו/מקצוען - הוא מכין בעצמו או שאחד החברים הסוסים שלו מכינים או שהוא קונה יד ראשונה ממקור אמין
חובבן - לך תדע מה הוא קונה מי מוכר לו וכמה ידים זה עבר וכמה זה אמין ...

נערך לאחרונה:

הייתי ציני, כן?

בכל אופן, מבוסס על מקורות אמינים. זה לא הופיע ברוטר.

לא מומלץ.
יותר יפה לכתוב : החברה נקלעה לחובות - הלכה לכינוס נכסים - משם עשו לה פירוק ועכשיו יש בשוק המון אנשים שמנסים להקים אותה לחיים.... 😃

אני הייתי נקרא חצי נכה ועוד זה היה התחלה של הייצור , לא רוצה ללכלך על מנהל שהיה כאן בפורום שהמליץ על החברה בחום , היום הוא כבר לא נמצא כאן אז הוא לא מהצוות
בגדול החומרים של החברה הזו לא מומלצת כיום אני לא יודע איך הבאטצים האחרונים אבל בהחלט שלא מתקרב ..

שלא תבינו לא נכון נובה פארם עבד סבבה אבל האיכות שלו הייתה נוראית!!! הכאבים לא מעניינים אותי אבל היו כמה אנשים שהזריקו ועלה להם חום מטורף...אני אחד מהם וגם הגעתי למיון באותו היום

מה זה שווה עם החומרים עבדו טוב אבל קיבלת חום והיית חצי מושבת ? לא יכולת להתאמן כמו שצריך

תשמע הרבה אנשים אמרו לי לא לגעת רק אם אתה מקורב לצלחת

יש לי חבר שמריץ סייקל של חומרים שלהם והוא מבסוט...אבל הוא בחור לא רציני וקשה לקבל ממנו דעה אובייקטיבית על חומרים

תשמע הרבה אנשים אמרו לי לא לגעת רק אם אתה מקורב לצלחת

יש לי חבר שמריץ סייקל של חומרים שלהם והוא מבסוט...אבל הוא בחור לא רציני וקשה לקבל ממנו דעה אובייקטיבית על חומרים
שמע אני יכול להגיד לך ממקור פנימי שהבאטצ׳ים שמסתובבים בחוץ הם האחרונים ואין יותר ייצור מאותו מקור שאני מכיר , אני שמעתי שיש כמה שהתחילו לזייף אבל זה רק בגדר שמועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית