עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי שצריך לברוח מאטלס כמו מאש, חומרים מדוללים כמו להזריק מים.
מה לגבי נובה פארם, טסט אנטט של נובה פארם לסייקל ראשון?
ממליצים? יש משהו יותר טוב כרגע בשוק?
נובה פארם כבר יש נפילה בעוד כמה זמן לא יהיה יותר בשוקהבנתי שצריך לברוח מאטלס כמו מאש, חומרים מדוללים כמו להזריק מים.
מה לגבי נובה פארם, טסט אנטט של נובה פארם לסייקל ראשון?
ממליצים? יש משהו יותר טוב כרגע בשוק?
מי שישמע עד עכשיו כולם היו לוקחים רק רפואי , אחי אתה קצת נעול על משהו שאתה לא יודע אבל אני לא ייכנס לוויכוח , רב הבילדרים גם המתחילים וגם הפרו משתמשים ב UG אני מסכים שבזמן האחרון בישראל יש נפילות ודילולים עם חברות , זיופים עם נפילות אבל יש פה ושם חברות שעובדותממש עכשיו יש דיון באשכול אחר פה על עדיפות של רפואי על UG - ודווקא אננטט זה החומר היחיד שאפשר להשיג רפואי
מנכ״ל נובה פארם נתפס, והייצור הופסק. יש באצ׳טים שמסתובבים בשוק אבל בהחלט מה שיהיה בחודשים הבאים הם אנשים ש״לקחו״ את השם על עצמם.
לא מומלץ.
נובה פארם כבר יש נפילה בעוד כמה זמן לא יהיה יותר בשוק
אני מעריך שהתכוונת לחברות UG. זה כמו לבשל חומר, לתת לו שם ולהעניק לבוס תואר מנכ"ל.זה ברצינות? מבוסס על משהו? כתבה או משהו?
חח מנכ"ל זה תואר נכבד עבור חברת סטרואידים. מצחיק משהו
אני לא נעול או משהו... פשוט ההיגיון הבריא אומר שאם כבר אננטט אז עדיף רפואי... ותאמין לי שיש הבדל גדול בין פרו לחובבן בנוגע לנגישות של חומרים :מי שישמע עד עכשיו כולם היו לוקחים רק רפואי , אחי אתה קצת נעול על משהו שאתה לא יודע אבל אני לא ייכנס לוויכוח , רב הבילדרים גם המתחילים וגם הפרו משתמשים ב UG אני מסכים שבזמן האחרון בישראל יש נפילות ודילולים עם חברות , זיופים עם נפילות אבל יש פה ושם חברות שעובדות
זה ברצינות? מבוסס על משהו? כתבה או משהו?
חח מנכ"ל זה תואר נכבד עבור חברת סטרואידים. מצחיק משהו
יותר יפה לכתוב : החברה נקלעה לחובות - הלכה לכינוס נכסים - משם עשו לה פירוק ועכשיו יש בשוק המון אנשים שמנסים להקים אותה לחיים.... 😃מנכ״ל נובה פארם נתפס, והייצור הופסק. יש באצ׳טים שמסתובבים בשוק אבל בהחלט מה שיהיה בחודשים הבאים הם אנשים ש״לקחו״ את השם על עצמם.
לא מומלץ.
שמע אני יכול להגיד לך ממקור פנימי שהבאטצ׳ים שמסתובבים בחוץ הם האחרונים ואין יותר ייצור מאותו מקור שאני מכיר , אני שמעתי שיש כמה שהתחילו לזייף אבל זה רק בגדר שמועהתשמע הרבה אנשים אמרו לי לא לגעת רק אם אתה מקורב לצלחת
יש לי חבר שמריץ סייקל של חומרים שלהם והוא מבסוט...אבל הוא בחור לא רציני וקשה לקבל ממנו דעה אובייקטיבית על חומרים